Запровадження воєнного стану вирішить Верховна Рада

Запровадження воєнного стану вирішить Верховна Рада

Під час засідання РНБО Президент України Петро Порошенко заявив про те, що запропонує депутатам ВРУ запровадити в країні воєнний стан на 60 діб. 

Воєнний кабінет звернувся до Президента з пропозицією винести на засідання РНБО одне питання – підготовку рішення про запровадження воєнного стану і звернення до ВРУ. Завтра народні обранці повинні зібратися на позачергове засідання. 

- Ми маємо неспростовні докази того, що ця агресія, цей напад на кораблі ВМС України був не помилкою, не випадковістю, а цілеспрямованими діями, в тому числі і щодо застосування зброї проти українських моряків, - зазначив Петро Порошенко. - Застосування зброї мало важкі наслідки. Шестеро моряків поранені, в тому числі двоє важко поранені. Наші моряки позбавлені можливості виходу в ефір. Станом на 00.22 їхня доля невідома.

Президент не виключає й наземних операцій проти суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України, тому підтримав рішення Воєнного кабінету

Відео дня

- Україна жодним чином не буде проводити будь-які наступальні дії, Україна буде проводити дії виключно щодо оборони своєї території, захисту і безпеки своїх громадян, - каже гарант.  - Треба бути готовим до сценарію, який РФ практикувала в інших державах.

Рішення не передбачає негайної мобілізації, але буде проведена відповідна робота з резервом першої черги. Президент звернувся до ветеранів бути напоготові і закликав депутатів прибути в Київ на закрите обговорення і прийняття необхідного рішення.

Закрите засідання ВРУ відбудеться 26 листопада о 16.00 год.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • George Kenneth

    Я ЕРІКА БРЕДДОК Я хочу поділитися чудовим свідченням того, як я отримав позику у розмірі 580,000 (гривень) через інвестиції GEORGE KENNETH в кредит. Якщо ви зацікавлені в отриманні кредиту, зв'яжіться з нами електронною поштою:
    ([email protected])

  • Тарас

    Усім тихо, порох уже заслав під цю статтю свого пропагандиста який стверджує що ми усі тупе стадо і нам можна годувати всяке лайно.
    Він же знає як краще.
    А хто ж відповість за те, що послав таких молодих хлопців в лещата цього московського спрута ?
    Наталія, то де ви працюєте?

    Ольга reply Тарас

    Тарас а ти не думав що спеціально зроблено з руки російського президента ?

    Наталія reply Ольга

    Ольга про це ніхто не задумується ...що не може Порошенко сам себе так знижувати !!! Моя думка що наданий момент в такій країні як ми дуже важко бути президентом люди не зневірилися почують пропаганду і все . Подивиться на хуйло і люди моляться над ним  скільки людей загинуло через хуйла

    Наталія reply Тарас

    Це ви пожартували я не її є Порошенка пропагандист!

    Наталія reply Тарас

    Доброго вечора !Я працюю дома  я  в декретні відпустці
  • Наталія

    Мужики сіли біля інтернету і пез.....Подивиться новини що відбувається в Донецьку з вчорашнього вечора .Такі розумні чому тут сидите ідіть в верховну раду !!!!!!Невідомо що на даний момент краще для України!!!!!Готуйтесь не дай Бог та мрась російська прийде на західну Україну !!!!!

    Искра reply Наталія

    І гвалтуватимуть всіх !!!

    Наталія reply Искра

    Ти уже з сходу переїхав на захід?Як твої меблі заводи не хвилюється що фашисти зруйнують....

    Бульба reply Наталія

    Ми їм нах не потрібні. В них своїх дармоїдів дівати нікуди!!

    Наталія reply Бульба

    Ти в цьому впевнений ?Ми їм не потрібні але помсту ще ніхто не відміняв ти думаєш що хуйло дурак він не знає хто обороняє схід ...

    Искра reply Наталія

    "Найсвідоміші" обороняють схід від звходу, але Укріїна єдина, так?

    Наталія reply Искра

    Ти дебіл ..Звичайно західна Україна обороняє Східну !Подивись на себе ти сидиш в квартирі обороняєш свою нерухомість меблі в тому числі і хвилюєшся за заводи які твої батьки побудували в Донецьку .Виходь на вулицю обороняй своїх руско пизд.........цих що вигукували як собаки допоможи хуйло .Кругом марш з 20 хвилин марш Пізд.......в рашу !!!

    Искра reply Наталія

    Наталія, брудні слова, істерична лють, якою ти захлинаешся - ознаки слабкої позиції, слабкої псхіки, слабкої людини.
    Бажаю тобі знайти в собі сили щоб зрозуміти: Росія і Україна ОДИН народ.

    Наталія reply Искра

    Я готова тебе вбити !!!!!Мразь москальська .Україна і Росія не один народ !Українці поважають себе і вони народ який може повстати проти чогось а ви мразі вбивці брехливі що хуйло сказав цей зробили ні думки своєї і погляду ні дій ..

    Ольга reply Наталія

    Наталія 👍👍👍👍

    Искра reply Наталія

    Ти готова вбити свого співгромадянина. Значить в Україніі громадянська війна. А ви кажите що воюєте з Росією.
    А мого неповнолітнього сина, ти б вбила? Він не любить нацистів і вважає що укріїнці
    з росіянами ОДИН народ.
    У вас ілюзія що ви можете повстати. Порох уже і тобі в печінках але не повстанеш, бо він тебе і таких як ти залякав  ПУТІНОМ як удав кроликів.

    Наталія reply Искра

    Я в раші ніколи не була на всякий випадок уточнила )

    Наталія reply Искра

    Ти не українець ти мрась путінська !І ще певно що він вважає що путін Бог чи не так...Искра ти Вася ти не розумієш що я за чесність і справедливість !Я росіян я терпіти не можу це не нація ! Особливо цих які живуть на Українські землі і все їм погано :влада ніхто :люди Бандери фашисти  а раші супер путін кращий президент світу  ваш хуйло (((((( Подивись новини Росію називають ізольованою країною ще можливо декілька днів і ведуть такі санкції  ....Подивись  що думає на це Велика Британія Австрія Польща Чехія Грузіяіще багато інших країн  і дуже скоро хуйлу буде піз....Да поседеть да попездет це про тебе (((((((( В тебе є син чому не думаєш про його майбутнє в Україні погано нерухомість і меблі продаються !!!!!!!

    Ольга reply Наталія

    Наталія моя Вам порада не витрачайте часу на гамно .Весь світ знає Путіна вбивцю а гамно москальське вважає що він все вічний Бог .

    Искра reply Наталія

    Вірно, я не українець, але і не росіянин. Я взагалі не ділю людей за національністю. Ділю на людей і НЕлюдей. Путін – буржуазний президент, не ідеальний але і не найгірший. Порошенко – вбивця свого народу.
    Інформацію потрібно отримувати не з перегляду новин, а з життя, з поїздок, з інтернету, з розмов з людьми. В тебе набагато менше вірної інформації ніж в мене, тому поділюсь. Росія не ізольована і санкції не мають великого значення. За Путіна можна не хвилюватися – ще і нас пережити може. Британія і Європа не великі, а звичайній регіон залежний від політики Росії, Китаю і Америки. Нацистський режим на Україні довго не проіснує, тому майбутнє своє і сина бачу тут.
    Твій Вася.

    Наталія reply Искра

    Я бачу тобі подобається спілкуватися з бандерівкою фашисткою !!!!!!

    Искра reply Наталія

    Заділа за живе!
    От сьогодні, 29 листопада, ти легко кидаешся такими словами: "бандерівка, фашистка". А ти поцікався  що відбулось в цейдень в 1941 році 29 листопад???. Інтернет тобі в поміч. Прочитай добре. Дуже уважно прочитай. Коли прочитаєш і відповіш, я буду точно знати за кого тебе, Наталія, вважати: за людину чи за НЕлюдину. Зверни увагу я до цієї пори ні разу не назвав НЕлюдиною, ніяким іншим брудним словом тебе особисто.

    Ольга reply Искра

    Вас не за дінеш за живе харкниш в обличчя скажете що дощ іде !

    Наталія reply Искра

    Це ти мені хочеш сказати що путін не вбивця свого народу .....це смішно Вася це війна Путіна вбивці на Сході напевно що запитували перш ніж стріляти ,Ти хто українець чи росіян ,а тоді стріляли ?Я тебе не вважаю за людину !!! Санкції маю значення наданий момент йде обговорення щоб закрити Північний поток 2 якщо його закриють так раші пезд.....Не Порошенко розпочав цю війну а путін .Ось скажи мені такий розумний Чому стільки часу путін обманював що він не постачає зброю на Схід ?Жити вам на ці крові не винних людей до смерті і вашим дітям !!!!!!!!

    Искра reply Наталія

    А що хіба зараз Володимир сказав, що постачає зброю на Схід?
    На інші важливі питання відповім пізніше. У мене зміна закінчується. А за позаурочне коментування мені не платят.

    Наталія reply Искра

    Мені ніхто не платить !!!!!Це мій обов'язок захищати Україну не владу а Україну !!!!!Це моя земля це моя країна в якій я народилась !!!!!!!!!І яку я люблю !Факоф Искра !!!!!!

    Наталія reply Искра

    Я тобі все сказала мрась живи на крові невинних людей і молись над хуйлом !!!!!!!!

    Наталія reply Наталія

    Ти в дійсності Вася Британія і Європа залежить від політики раші ти в дійсності ідіот ((((((((

    Искра reply Наталія

    Те що ти переживаєш називається "когнетивний десонанс". Це коли дійсність перестає відповідати твоїм уявленням про дійсність.
    Якщо з твоїх коментарів видалити нецензурну лексику і образи, вони стали б в два рази коротшими.

    Бульба reply Наталія

    Ви закликаєте до екстриміських дій? Чи Ви просто НЕ свідома?

    Наталія reply Бульба

    Я не закликаю а припускаю .Ще один ....ти не хвилюєшся за свої меблі ? Искра дуже хвилюється  Ти теж з Східної України ? Гукав путіна в 2014 ?

    Бульба reply Наталія

    Добре хоч є в нашої держави такі як Ви.
    Ви точно знаєте права яких олігархів відстоювати.
    А я вже помаленьку буду "пасти худобу".

    Наталія reply Бульба

    Правильно молодець !Хорошого дня тобі і твої худобі!!)
  • Діонісій

    чому воєний стан не було введено коли Крим віджимали , коли частину України на Донбасі окупували ,а було так зване АТО ? все через дупу.

    Наталія reply Діонісій

    Я тобі пояснює чому тому з 2014 коли почали віджимати ,Крим, Хуйло заперечував що він постачає зброю і вбивць в Східну Україну .З 2018 хуйло не запечує!!!!

    Бульба reply Діонісій

    Тому що "хузяєва" та веліли!!

    Наталія reply Бульба

    Знайшов кому відповідати ((((((Свою владу обговорюють з вбивцями !!!!!

    Бульба reply Наталія

    На вбивство здатен кожен!! Все залежить ,чим мотивований крок до смертного гріха!!

    Наталія reply Бульба

    Я зрозуміло співробітник Искри з Східної!(Фу Фу фу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up