Партнер рубрики Події

Жителька села Підгороднє Ольга Павлючок відзначила 100-річний ювілей

Жителька села Підгороднє Ольга Павлючок відзначила 100-річний ювілей

Життя прожити — не поле перейти. 

Сьогодні, 10 серпня, 100-річний ювілей святкує мешканка села Підгородне Ольга Павлівна Павлючок, повідомляють на сторінці громади.


Привітати ювілярку із поважною датою прийшли рідні, сусіди, парох села отець Анатолій Залізницький та церковний хор церкви Святої Покрови, парафіянкою якої є пані Ольга. Завітали також і голова громади Сергій Чапрак та секретар Підгороднянської сільської ради Ірина Войтович.

Відео дня

«На жаль, не часто доводиться вітати жителів громади зі 100-річним ювілеєм, адже таких довгожителів у нас небагато. Це те покоління, на долю якого випали повоєнні лихоліття, голод, репресії, депортації. Ці люди є прикладом для нас усіх і заслуговують великої поваги і шани», — каже Сергій Володимирович.

Нелегка доля випала й Ользі Павлівні. Всього зазнала на своєму віку. Народилася в 1922 році у селі Гвоздів Грубешівського повіту Люблінського воєводства на Холмщині. Там вийшла заміж, народила старшого сина Володимира. У 1945 році родину депортували на Тернопільщину. Осіли в Підгородньому (тодішня Іванівка). Тут в Ольги та Олександра народився молодший син Зеновій. Жінка працювала в колгоспі їм. Демитрова, на ланці.

Ольга Павлівна вже давно поховала чоловіка, недавно помер і старший син. Молодший живе в Чехії.

Зараз пані Ольга живе з невісткою Катериною та онукою Марією. А загалом родину має велику — четверо онуків, семеро правнуків та двійко праправнуків.

Бажаємо нашій ювілярці, щоб в її домі завжди панувала злагода. Нехай Господь дарує силу і здоров’я ще на многії літа!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Оля Дідик

    Вітаю!!!🌺🌺🌺🎂🎂🎂
  • Zhanna Gutsulyak

    Вітаю с днем народження бажаю щастя здоров'я та боже благословення на Многая літа.
  • Віта Чегіль

    Вітаю
  • Tamara Datskiv

    🎂💐

keyboard_arrow_up