Знайти “старих” друзів можна за годину за допомогою “В контакті.ru”

Знайти “старих” друзів можна за годину за допомогою “В контакті.ru”
“Була на сайті навіть дівчина, з якою я на Чорному морі “любов крутив”, приємно було її знайти”

ДОВІДКА:

Система пошуку “В контакті.ru” www.vkontakte.ru. Сайт створили російські програмісти для студентів шкіл і вузів всього світу, аби обмінюватися інформацією, для знайомства і пошуку “втрачених” знайомих чи друзів, повідомляють на офіційному сайті пошукової системи. За даними сайту, у світі ним користується майже 10 мільйонів чоловік.Знайти колишніх однокласників, одногрупників, людей, з якими спілкувались багато років тому та просто знайомих, які “загубилися”, можуть тернополяни з допомогою сайту vkontakte.ru. Майже 10 тисяч тернополян вже користуються ним. Майже сотня реєструються щодня, підрахували кореспонденти на сайті.

Наскільки дієво знайти через цей сайт, наприклад, колишніх однокласників, перевірили кореспонденти “20 хвилин”. За одну годину користування пошуковою системою вдалось відшукати 5 людей, яких знайти було б важко. Спочатку репортер знайшов на сайті знайомих і однокласників, які вчаться разом із ним в економічному університеті.

Відео дня
>Коли почав шукати за номером школи №10, в якій вчився, результати здивували. Там знайшов знайомих та однокласників, яких не бачив багато років. Зареєстрований там навіть шкільний друг, якого не бачив 7 років. За час, поки кореспондент шукав “старих” друзів, одного разу навіть знайшли його. Знайомий, який ходив 5 років тому з ним на спортивний гурток, написав йому повідомлення.

 Друзі дитинства зараз у Штатах

22-річний тернополянин Сергій Галик почав користуватися сайтом тоді, коли отримав посилання на нього від друга “електронкою”. “В контакті”, каже Сергій, легко знайти людину. А результати пошуку інколи бувають досить неочікуваними.

- Я “В контакті” вже майже місяць і знайшов людей, яких ніколи вже не думав побачити. Серед “знахідок” — друзі зі школи, які живуть в інших містах, друзі дитинства, які живуть у Штатах. Була на сайті навіть дівчина, з якою я на Чорному морі “любов крутив”, приємно було її знайти, - каже Сергій Галик. - Система пошуку дуже деталізована, можна шукати за школою чи вузом, де навчався, або за місцями, де бував, якщо вказати дату.

 “Аську” чи номер телефону вказують за бажанням

Аби зареєструватись на сайті, потрібно заповнити анкету користувача - вказати прізвище, ім’я, по батькові, електронну адресу та інформацію для пошуку - країна, місто, школа, де навчалися, та вуз. Обов’язковою умовою перебування на сайті є необхідність вказати своє справжнє ім'я. Потрібно це, як вказано в правилах користування, для того, аби людину справді могли знайти охочі. Включати в анкету бажано й фотографію, а за бажанням, можна номер телефону, ICQ та точну адресу. Після реєстрації на “електронку” приходить повідомлення від модераторів сайту, яке потрібно активувати (всі інструкції вказані у повідомленні). Після підтвердження інформації можна повноцінно користуватись пошуковою системою.

— З усіх сайтів, які розроблені для знайомств чи спілкування, реєстрація “В контакті” виглядає примітивно, - говорить ще один користувач пошукової системи Іван Василик. - Реєстрація “В контакті” займає не більше трьох хвилин, а запит підтвердження на “електронку” приходить миттєво, тоді як, наприклад, на “Знайомствах mail.ru” реєструватися потрібно вдвічі довше, а запиту чекати не менше півгодини.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (104)
  • Иван Романов

  • Наташа Ошурко

    Шукаю подругу давню
  • Anonymous

    Как
  • Anonymous

    шукаю дівчину 11- 13р

keyboard_arrow_up