Орест Зуб побував у 45 країнах. Прислухайтесь до його порад

Орест Зуб побував у 45 країнах. Прислухайтесь до його порад
Бюджетні авіаперельоти, ночівлі у хостелах – це допоможе здешевити вашу подорож. Однак турист завжди платить і це – нормально, вважає досвідчений мандрівник, львів'янин Орест Зуб.

Він побував у 45 країнах світу і дає багато корисних порад туристам, які подорожують за кордон.

- Так щоб повністю халява, паразитизм – це не мій варіант, - каже він. - Єдине – можна зекономити, користуючись не послугами гідів та таксі, а тими самими засобами, що місцеві. Бо вони завжди знають, що як і куди. І тоді можна до мінімуму звести витрати на тому рівні, на якому живуть місцеві.

Відео дня
>

На середню українську зарплату подорожувати важко, погоджується турист. Треба шукати мотоди економії. Це найперше - дешеві авіаперельоти.

- Цілком нормально, що ви зі Львова до Мілану летите 20-25 євро, - каже Орест Зуб. – Літаками користуватися найдешевше. Ночувати варто у хостелах – від 70 грн за ніч, або користуватися сервісом CouchSurfing або мати друзів у різних країнах. Щодо їжі, то ціни в магазинах європейських країн приблизно такі, як в Україні, дещо у нас ще дорожче. Можливості є, але щоб ними скористатися треба прикласти трохи більше зусиль, дещо почитати, підготуватися. Якщо ви цього робити не хочете, тоді платіть.

Детальніше читайте тільки у планшет-версії "20 хвилин" від 27 травня

Читайте також: Досвідчений турист Орест Зуб: "Мене вкусив мандрівний жук"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up