Сергій Надал: «З Тернополя допомога нашим хлопцям на передовій йде постійно» (пресслужби)

Сергій Надал: «З Тернополя допомога нашим хлопцям на передовій  йде постійно» (пресслужби)

«Допомогу армії від Тернополя» отримали наші бійці на Донецькому та Дніпропетровському напрямі.

У цей переломний момент української вітчизняної війни важливо регулярно допомагати нашим військовим на передовій. Так міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що волонтери центру «Допомога армії від Тернополя», з перешкодами, але доставили чергові вантажі для наших військових на фронті.

Допомога армії від Тернополя

Волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» вже повернулись з кількаденного рейсу у напрямі Донецької та Дніпропетровської областей. Для наших захисників було доставлено понад 40 посилок від рідних, друзів та близьких. Разом з адресними посилками спрямовано додатково 500 комплектів нової військової форми, теплий одяг, білизну, взуття, продукти харчування тривалого зберігання, сухпайки, буржуйки, турнікети та інші необхідні речі.

Відео дня

«Незважаючи на перешкоди та важку дорогу, «Допомога армії від Тернополя» доставлена нашим захисникам у Дніпропетровську та Донецьку області. Дякую усім, хто підтримує наших військових! Дякую водіям та волонтерам, які ризикуючи життям, довозять передачі на фронт. Ми спільно забезпечуємо регулярну доставку допомоги нашим воїнам на передовій», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Центр «Допомога армії від Тернополя» здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади. Зокрема, за цей час відправлено понад 179 посилок у напрямку Київської, Чернігівської, Сумської, Запорізької, Харківської, Донецької та Дніпропетровської областей.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38(067)009-15-40.

Мобільна стоматологія знову «відпрацювала» на передовій

Також разом з вантажем для тернопільських військових уже вдруге поїхала пересувна мобільна стоматологія. За час поїздки лікарі-волонтери з Тернопільської стоматологічної поліклініки надали безкоштовну стоматологічну допомогу 108 військовим на фронті.

Мобільна стоматологія обладнана стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером і усім необхідним для того, щоб проводити терапевтичне та хірургічне лікування у польових умовах. Також кабінет обладнаний устаткуванням для ортопедичної допомоги пацієнтам. Кожного бійця на фронті лікують два стоматологи.

44 транспортних засобів для передової

Також від початку повномасштабної війни з Тернополя на фронт передано 44 транспортних засоби. Це 34 автомобілі, з них 26 позашляховиків і вантажних мікроавтобусів та вісім машин швидкої допомоги. Окрім того, військовослужбовцям ЗСУ передано 10 пасажирських автобусів, ще 1 автобус підготовлено для передачі. Усі автомобілі забезпечені необхідними комплектуючими та паливними матеріалами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up