Де привести тіло у форму

  • 988

Після новорічних свят майже кожна жінка зауважує, що фігура вимагає, так би мовити, корекції. А точніше - треба скинути зайві кілограми, "набрані" за свята. Хто ж може допомогти жінкам повернути себе в прекрасну форму? Щоб допомогти розібратися в цьому питанні, ми запускаємо огляд компаній, що пропонують свою допомогу в підготовці до весняно-літнього періоду.
 

...

Фітнес "Kangoo Jumps" 

Kangoo Jumps - це найефективніші кардіо навантаження, що супроводжуються енергійною музикою!

Взуття Kangoo Jumps розроблене канадським ортопедом у 1994 році, для реабілітації спортсменів які травмували суглоби, коліна та спину.

Через якийсь час взуття було запатентовано і введено їх в фітнес.

Спеціальна пластина з пружинистою резинкою (IPS) -відштовхує Вас від землі під час кожного руху і амортизує зіткнення із твердою поверхнею, захищаючи спину і суглоби на цілих 80%. Kangoo Jumps можна займатись не лише в залі, а й на вулиці та навіть бігати!  Вага кожного черевика по 2 кг., що є додатковим навантаженням для укріплення Ваших м'язів і спалювання на 30% більше калорій ніж у звичайному взутті. Це дуже ефективно і тому за 1 годину тренування Ви спалюєте до 1200 Ккал., завдяки чому скинути зайву вагу можна набагато швидше, а ще це революційна допомога в боротьбі з целюлітом і за рахуток лімфадренажу!

Кріпатури після Kangoo Jumps - немає! :

• Покращується метаболізм!

• Укріпяється серцево-судинна система!

• Створюється рельєф тіла!

• Вирівнюється постава! Захищає спину, суглоби та зв'язки, оскільки основне навантаження беруть на себе чудо-чоботи!

• Насичується киснем кожна клітина організму!

• Збільшує витривалість організму, покращує імунітет та позбавляє від депресії!

Спробуйте і Ви закохаєтесь в Kangoo Jumps з першого стрибка!

Тренування проводить Оксана Дудик - міжнародний та ліцензований інструктор з Kangoo Jumps.

Стежте за мною в Instagram та Facebook

Kangoo Jumps❣

Тел. - (067) 966 35 10;

Тернопіль, вул. С. Крушельницької 18, (біля р-ну "Оскар");

Розклад Kangoo Jumps:

Понеділок і П'ятниця - 19:00,

Вівторок і Четвер - 11:00,

Субота - 12:00️.


Фітнес клуб "Energy" 

Фітнес клуб Energy - це не просто фітнес клуб, ми створили у нашому місті простір, де кожен бажаючий може оздоровити своє тіло, відключитися від побуту та роботи, перезавантажитися та наповнитися новими силами та ідеями, може приєднатися до нас!!!

А провідниками у світ здоров'я є талановиті, досвідчені, енергійні та фанатичні майстри своєї справи інструктори з багаторічним успішним досвідом роботи. Ми відрізняємося цікавою, індивідуальною, ефективною кількістю інвентарю, якої немає більше ніде у нашому місті, а саме батути, банджо-троси, гамаки класу люксурі, а також груші та фітнес петлі TRX. Отже, якщо ти шукаєш чогось справді цікавого та ефективного для свого тіла, здоров'я та настрою, тобі до нас! До зустрічі!

Фітнес клуб "Energy"

Тел. (097) 720 59 01

східний масив,    вул.Л.Українки, 4

Instagram

Графік роботи: 9:00-22:00

 


Фітнес клуб "FitCurves"

Тренування FitCurves- це 30-ти хвилинні безпечні для жіночого організму тренування , які включають в себе всі 5 компонентів фітнесу ( розминка, кардіо, силове тренування, заминка і розтяжка) у супроводі тренера.

Переваги тренувань FitCurves :

- відновлення метаболізму

- покращується обмін речовин ( організм спалює більше калорій)

- покращується розумова і фізична працездатність

- відновлюється норма співвідношення м’язів і жиру

- покращується кровообіг і робота серця

- профілактика остеопорозу

- здорові суглоби і хребет

- усунення венозного застою і покращення функцій внутрішніх органів

-індивідуальний підхід до кожного клієнта

Тиждень пробних тренувань, різні види абонементів (в середньому 300 грн/місяць)

Галина Чорна - спеціаліст супроводу груп по харчуванню: «Тема схуднення актуальна для наших жінок практично завжди. Особливо часто ми чуємо, що жінки хочуть схуднути до літа. Ось кілька порад, для того, щоб почати правильну підготовку до здорового схуднення:

1. Відмовитись від жорстких дієт, результат від них дуже короткостроковий!

2. не прив’язуватись до цифр на вагах, важливі показники складу тіла (відсоток м’язевої та жирових тканин).

3.слідкувати за харчуванням. Варто виключити промислові продукти з консервантами: цукор, алкоголь, хлібобулочні вироби. Збільшити споживання овочів, фруктів, ягід, складних вуглеводів (цільнозернові крупи), рибу, нежирного м’яса, бобових, горіхів. Рекомендується 5-ти разове харчування (3 основних і 2 перекуси), регулярно тренуватись.

Тренування повинні підходити для жіночого організму аби не нашкодити. Щоб досягнути результату, навантаження повинні бути регулярними. Менше стресу! Адже він сприяє накопиченню жирових тканин. Медитація, масаж, сауна допомагають впоратись зі стресом. Якісний сон. Лягати спати до 23:00 і спати не менше 7 годин. До здорового схуднення потрібно підходити комплексно та враховувати всі компоненти: харчування, тренування, режим сну і рівень стресу. Фітнес експерти клубу  FitCurves допоможуть тобі досягти своїх цілей якісно і безпечно!»

FitCurves

м. Тернопіль ,вул. Кн. Острозького 52

Телефон +380 98 827 63 67

@ternopolfitcurves / @fitcurvesukraine

Пн-Пт 8:00-12:00, 16:00-20:00

Сб 9:00-13:00, Нд вихідний


Спортклуб "Pober Gym"

Ласкаво просимо в спортклуб «Pober Gym»! Прагнучи відповідати всім високим вимогам до сучасних тренажерних залів в Тернополі, ми оснастили наш спортклуб новітнім спортивним обладнанням та створили унікальну в своєму роді атмосферу дружелюбності. Наша команда професійних тренерів по бодібілдингу, паверліфтінгу, фітнесу та аеробіці завжди проконсультує, створить індивідуальну і не шаблонну програму занять, проведе консультації по харчуванню та  усіляко підтримуватиме Вас в переломні моменти. Адже чемпіони України, Європи та Світу, як ніхто, знають усі тонкощі побудови красивого та здорового тіла.

Чемпіонка світу з фітнес - бікіні Дар’я Побер проводить групові заняття з фітнесу та індивідуальні тренування в тренажерному залі!

А також для заряду бадьорості можете завітати на ранковий фітнес щодня на 10:00!

Щодня в клубі «Pober Gym» ви можете відвідувати:

-тренажерний зал

-кардіо-зону

-фітнес заняття

-аеробіку усіх видів

.Адміністратори спортклубу зустрінуть вас у фойє та дадуть відповіді  всі ваші запитання.

Також клуб «Pober Gym» додатково пропонує наступні послуги:

-заняття з особистим тренером

-корпоративний фітнес.

Ми знаємо як зробити вас здоровими та спортивними!

Індивідуальний підхід до кожного!

Ми знаходимося за адресою :

бульвар Д. Галицького 2.

Тел: ‎067 350 51 56

Спортклуб «Pober Gym»

Instagram

www.pobergym.com.ua

Дар'я Побер (персональний тренер)

Тел: ‎067 675 75 85

Instagram

[email protected]

 


Тренажерний зал "MEGA GYM"

Тренажерний зал "MEGA GYM" пропонує широкий спектр занять для гарного та спортивного тіла:

  • інтенсивний треніг для жінок;
  • бодібілдинг;
  • стретчінг;
  • послуги персонального інструктора;
  • спортивне харчування.

"MEGA GYM" – це комфортабельний зал з професійним спортивним обладнанням й інвентарем, сучасними тренажерами нового покоління. У нас Ви знайдете широкий вибір тренажерів на всі групи м’язів. До прикладу, кардіотренажери: бігові доріжки, велотренажери, орбітрек. Силова лінія представлена повним комплектом вантажно-блокових тренажерів і тренажерів із вільною вагою. Є гантельний ряд з вагою від 1 кг до 50 кг.

У "MEGA GYM" працюють професійні спортивні тренери, які максимально повно проконсультують Вас щодо занять. А також допоможуть розробити індивідуальну програму тренувань і нададуть поради для створення оптимального спортивного режиму. Окрім цього, тут можна купити спеціальне спортивне харчування.

Перевагами тренажерного залу "MEGA GYM" є:

  • сучасний дизайн;
  • обладнання нового покоління;
  • індивідуальний підхід тренерів;
  • професійна допомога;
  • система знижок для постійних клієнтів;
  • активна система вентиляції;
  • протиковзаюча підлога;
  • демократична атмосфера;
  • спеціальні знижки для студентів і школярів.

"MEGA GYM"

м. Тернопіль

провулок Цегельний,  7

(067) 13 100 13

Графік: з 9:00 до 22:00, неділя – з 10:00 до 17:00

http://www.mega-gym.info/

https://www.facebook.com/megagym.ternopil

 

 

 


 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up