Де відпочити влітку. Туристичні бази, готелі та садиби Західної України

  • 4144

"Де відпочити влітку?" - одне з найпопулярніших питань з числа тих, які виникають напередодні чудової пори відпусток. В даному огляді Ви зможете знайти відповідь на це питання.

 

...

Відпочинковий комплекс "Кайзерівка"

"Кайзерівка" - найкраще місце для незабутнього відпочинку!

Відпочинковий комплекс "Кайзерівка"- місце, де можна відпочити всією сім’єю, насолоджуючись екологічно чистим повітрям та неймовірною природою. На території комплексу знаходяться: дерев’яні будиночки на 8-10 чоловік, на 6 осіб, котеджі, будиночок на воді, будиночок з лазнею, чани, озеро з природніми джерелами, яке сприяє відновленню та покращенню здоров’я.

У кожному будиночку є гаряча та холодна вода, санвузол, кабельне телебачення, wi-fi (по всій території комплексу). Біля кожного будиночку є своя альтанка з мангалом, де кожен наш гість зможе приготувати собі смачні шашлики.

Також можна взяти на прокат велосипеди і квадроцикли.

Для дітей у нас теж багато розваг: дитячі майданчики, гірки, пісочниці, качелі та багато іншого.

Вся територія комплексу освітлюється, тому приємно буде ввечері прогулятися, вдихнути свіжого повітря.

Вдячні за довіру, ми даруємо своїм гостям знижки 10% і 20%.

Працюємо впродовж року цілодобово.

Заїзд з 15 години, виїзд до 13.

Наша адреса:

Кременецький район, село Кімната,

тел. 067 354 13 61, 067 354 47 95

www.kaizerivka.com.ua


Туристично-відпочинковий комплекс  "Мішин-Сіті"

Туристично-відпочинковий комплекс «Мішин-Сіті»дарує вам комфортний та яскравий відпочинок!

Розташований комплекс «Мішин-Сіті»в мальовничій місцині на Тернопільщині. Із вікон готелю відкривається прекрасний вид на річку Дністер та дивовижний сільський пейзаж.

Готель «Мішин-Сіті»пропонує розкішний відпочинок з комфортом, безпекою та європейським рівнем обслуговування. Номерний фонд складає:

  • 11 номерів люкс-двомісні
  • 3 номери vip класу-двомісні
  • 7 котеджів-чотирьохмісних

В номерах є все необхідне: кондиціонер, холодильник, супутникове телебачення, міні-бар, безкоштовний Wi-fi.

У нашому ресторані ви можете скуштувати страви європейської та староукраїнської кухні, також різноманітні вишукані блюда з мангалу в барі. Ресторан на 250 осіб. Бар на 52 особи. Також тут зручно проводити весілля, дні народження, корпоративи.

Щодо активного відпочинку, в комплексі «Мішин-Сіті»є аквапарк, басейн з водними гірками, екскурсії, прогулянки на квадроциклах, прокат велосипедів.

Додаткові послуги: безкоштовна автостоянка (під охороною), бронювання залізничних чи авіа квитків,принтер, ксерокс, факс, сканер.

Завітавши до нас раз, ви обов’язково захочете повернутися ще!

Наша адреса:

Тернопільська область, Заліщицький район, село Добрівляни, вул. Національного відродження, 202.

Контактні телефони:

+3 80 (3554) 4 34 31 - ресепшн

+3 80 (3554) 4 34 30 – ресторан

e-mail: [email protected]

http://www.mishyn-city.com.ua

 

 


Маєток "Z.Y.M.O.N.-SKI"

Маєток «Z.Y.M.O.N.-SKI» розташований у мальовничому куточку Карпат на березі річки, де відкривається чудова панорама навколишніх гірських краєвидів. Завдяки розташуванню та неповторному мікроклімату, гостинному теплу і затишку створюється можливість повноцінного відпочинку на лоні природи поряд з гірськолижним туристичним комплексом «Буковель». Рік побудови – 2015 – 2018. На території є відкрита тераса з мангалом, автомобільна стоянка.

Інфраструктура поблизу маєтку «Z.Y.M.O.N.-SKI»:

До центральної дороги – 80м (під’їзд асфальтований);

В радіусі 50-100м – домашня кухня, піццерія, колиба, магазини, лижні прокати, бані, сувенірна лавка;

В радіусі 350м – витяг R1(ТК « Буковель»), супермаркет, багатоповерховий паркінг №1, автостанція;

До центру ТК «Буковель» – 900м;

До розважального комплексу «Бука» – 1000м;

До озера і спа-комплексу «Voda club» – 1500м.;

Як доїхати до маєтку «Z.Y.M.O.N.-SKI»:

З боку Івано-Франківська, Коломиї та Яремче, проїхавши Татарів повернути за вказівником «Поляниця – 6км» вправо на лісову асфальтовану дорогу в напрямку с.Поляниця;

З боку Закарпатської області з с. Яблуниця повернути ліворуч за вказівником на ТК «Буковель» проїхавши до паркінгу №1 або підйомника R1.

Адреса: Україна, Івано-Франківська область, Яремчанський район, c. Поляниця, урочище Вишня, 159Б

Контакти:  +38 098 477 77 44, +38 097 227 74 07,

[email protected],

https://zymon-ski.com.ua/uk/


Приватна  садиба "Бабина стодола"

Садиба знаходиться за 12 км. від Почаївської Лаври. Чарівний краєвид, ставок, ліс, пляж, катамаран.

Прокат катамарану - 80 грн. 60хв

Прокат лежаків – 60 грн. на день. 

Дрова для мангала- 40 грн.

Батут 20 грн. за 10 хв.

Будиночки на 2 номера, в яких є інтернет, телевізор, постійно гаряча та холодна вода.

Вартість одного номера 350 грн.,(400 грн. з двухспальним ліжком), одного будинку 800 грн. за добу. Домашня кухня. Харчування за домовленістю.

Альтанки від 300 грн. до 400 грн.

Є місце для паркування під відеоспостереженням. Організовуємо екскурсії в Почаївську Лавру, на озеро Святої Анни та замкову гору Бонну(по попередньому замовленню).  Баня - вартість 400 грн. за 2 години, чай з медом. Чан - вартість 400 грн. за 1 годину, 700 за 2 год., чай з медом. 

Бджоло-терапія (2 будинки по 2 чоловіки), - 60 грн. 1 год.(з травня по жовтень).  На території басейн, бесідки, мангали, дитячий майданчик.

Надаємо послуги по оренді залу до 40 чол.

Організовуємо зустрічі відпочиваючих на станціях м. Дубно, м. Тернополя та м. Кременець. (за попередньою домовленістю). 

Наша адреса:

 с. Рудка Кременецького р-ну .Тернопільська обл,

Тел.: +38 097 868 16 07 , +38 097 858 73 28

 


Котедж "У трьох братів"

Розташований в центрі села Плав’я. З садиби повністю проглядається гірськолижний комплекс Плай та сільська старовинна церква. Мальовничі краєвиди. Поряд річка та ліс.

На ділянці поряд з котеджем є мангал, гойдалка, альтанка, баня (окрема будівля), утеплений гараж та маленький ставок. В котеджі можуть одночасно проживати 6-8 осіб

Проживання

Проживання в окремому двоповерховому котеджі. Котедж має три двомісні комфортабельні номери, які розміщені на другому поверсі котеджу. Номери розділені вітальнею, до якої ведуть декоративні дерев'яні сходи. Два номери мають вихід на балкон, звідки видно чудові карпатські краєвиди на фоні стародавньої дерев'яної церкви. Номери обладнані двоспальними ліжками, стільцями, телевізорами, розсувними шафами у вигляді дзеркал. В котеджі знаходяться два санвузла. Перший на другому поверсі, другий - на першому поверсі. Опалення в котеджі електричне.

Безкоштовні послуги

  • паркінг;
  • утеплений гараж на один автомобіль;
  • прибирання кімнат;
  • зміна постільної білизни та рушників - за потребою;
  • користування мангалом з дровами.

Ціни

Проживання взимку - від 250 грн.

Проживання влітку - від 150 грн.

Можливі знижки тривалому перебуванні (уточняйте у господарів).

Баня - від 250 грн. (залежить від кількості людей).

Наша адреса:

Львівська область, Сколівський район, село Плав’я

тел. +38 (098) 606-09-03 (Богдан), 0679056234


KASIMIR Resort Hotel

Курортний готель Kasimir розташований на гірськолижному курорті Буковель, безпосередньо біля початку гірськолижних трас. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, бар і приміщення для зберігання лиж. Відстань до гірськолижного підйомника "Буковель 1R" становить менш ніж 1 км, а до підйомника "Буковель 3" можна дійти пішки за 12 хвилин.

У номерах курортного готелю є телевізор із плоским екраном і супутниковими каналами, власна ванна кімната з безкоштовними туалетно-косметичними засобами та феном, а також письмовий стіл.

Гостям подають континентальний сніданок. Сніданок у ресторані включено у вартість проживання.

В околицях популярні заняття гірськолижним спортом. У курортному готелі Kasimir можна взяти напрокат велосипеди.

Працівники цілодобової стійки реєстрації говорять англійською, російською й українською мовами.

Інфраструктура поблизу KASIMIR Resort Hotel

Гірськолижний підйомник "Буковель 7" розміщений за 200 метрів від готелю, а підйомник "Буковель 14" – за 1,1 км. Відстань до міжнародного аеропорту "Івано-Франківськ" становить 95 км.

Адреса: Урочище Вишня 230,с. Поляниця, Івано-Франківська область

Контакти:  Тел.: +38 098 589 34 74,

http://www.kasimirhotel.com/

Як доїхати до  KASIMIR Resort Hotel

Громадським транспортом. Зі Львова, Коломиї або Івано-Франківська до Яремче поїздом або автобусом, далі маршрутними таксі до села Поляниця.

Автомобілем. До Івано-Франківська, далі автотрасою H-09, за с. Татарів повернути на с. Поляницю. Заїхати на територію Буковелю, їхати до готелю в напрямку комплексу "Radisson Blu".

 


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up