Клінінгові компанії та хімчистки Тернополя (новини компаній)

  • 1322

Чистота – запорука здоров’я. Це не писана істина, відома всім з дитинства. Але деколи підтримка чистоти вдома не під силу – то часу немає, то бажання, то сил. Утримання домашньої робітниці не всім по кишені, а бажання жити в бруді – немає. Тоді інколи можна замовити клінінгові послуги в Тернополі, які можуть собі дозволити всі.

Пропонуємо Вам огляд клінінгових компаній та хімчисток міста.

...

Клінінгова компанія "Клінінг Аква"

Клінінгова компанія «Клінінг Аква»: експерт з чистоти!

Компанія « Клінінг Аква» надає послуги з прибирання будинків, офісів, громадських закладів, швидко, якісно і за доступною ціною.

Компанія пропонує своїм клієнтам великий вибір таких послуг як:

  • Прибирання будинків після ремонту чи по завершенні будівництва;
  • Швидке прибирання;
  • Прибирання житлових квартир;
  • Миття скляних поверхонь ( вікон, панорамних вікон)
  • Інші спеціальні види робіт.

Компанія обслуговує провідні  тернопільські фірми, великі промислові підприємства, відділення банківських установ.

Щоб всі клієнти залишались задоволеними виконаною роботою  компанія дотримується певних принципів . Використовує тільки безпечні і екоголічно чисті засобии для прибирання, постійно оновлює техніку роботи, опираючись на світові технології, контролює результат виконаних робіт у кожного клієнта. Працівники - це кваліфікований персонал, що досконало знає і головне любить свою роботу. 

Якщо ви хочете бачити свою домівку чи рідний офіс завжди чистими, затишними і комфортними і не плативши за це шалені гроші, - тоді звертайтесь в " Клінінг Аква"!

тел. : (067) 351 83 30, (0352) 42 2624, (050) 337 69 50

 


Клінінгова компанія "Рука чистоти"

Чистота – запорука здоров’я. Тому чисто і прибрано має бути скрізь де ви перебуваєте: в домі, в офісі та навіть в салоні вашого автомобіля. На жаль, в сучасної людини на прибирання зовсім не вистачає часу.

На допомогу прийдуть фахівці клінінгової компанії «Рука чистоти».

Клінінгова компанія «Рука чистоти» у Тернополі пропонує послуги професійного прибирання. Ми проводимо: генеральне прибирання квартир, офісів, регулярне прибирання в приміщеннях, прибираємо приміщення після ремонту, прибираємо території, миємо вікна, духовки, холодильники, здійснюємо хімічну чистку салону авто, м’яких меблів, килимів. Також ви можете скористатися послугами «Покоївка» та «Майстер на годину».

Наші працівники наведуть чистоту швидко і якісно. Вони працюють ретельно, уважно та відповідально, використовуючи при цьому ефективні та безпечні засоби і методи прибирання. І будьте певні, що кожен сантиметр, кожен куточок у приміщенні сяятиме чистотою.

  http://ruka-chystoty.te.ua/ 

https://www.instagram.com/ruka_chystoty/?igshid=jrmo7spivmau 
Тел.: (067) 993 88 43 

[email protected] 


Клінінгова компанія "AntiBrud"

Клінінгова компанія "AntiBrud - прибирання на совість" пропонує свої якісні послуги. Це нова хімчистка в Тернополі, скориставшись послугами якої, Ваші речі отримають нове життя та свіжий вигляд.

Клінінгова компанія "AntiBrud - прибирання на совість" надає такі види послуг:

  • Хімчистка килимів та ковроліну;
  • Хімчистка м`яких  меблів ;
  • Хімчистка салону авто;
  • Миття вікон;
  • Миття фасадів та вивісок;
  • Миття твердих покриттів (плитка, лінолеум);
  • Чистка дитячих візочків, автокрісел та ін.

Виконуємо якісну хімчистку килимів в Тернополі та околицях міста.
Всі деталі по тел. (097) 236 97 34

Email: [email protected]

Графік роботи: 09:00 - 20:00

Відео дня

Професійна хімчистка килимів та м'яких меблів

Ми заберемо, почистимо та привеземо Вам килим, в зручний для Вас час.   Для чищення ми використовуємо тільки перевірене на якість обладнання з Європи та США.

  Якщо Ви хочете привести Ваш килим в ідеальний стан і при цьому отримати абсолютно чистий і екологічно безпечний виріб, тоді спочатку потрібно розібратися в деяких тонкощах килимових виробів. Килим зазвичай складається з декількох шарів, кожен з яких має ряд особливостей і тому вимагає спеціальної чистки або хімчистки килима.

  - Ворс або м'який шар. Цей шар має властивість вловлювати пил і бруд, і дана ділянка може бути частково вичищена в домашніх умовах за допомогою прибирання пилососом, миття з використанням всіляких хімічних засобів.

  - Основа килима. Це найбільш щільна частина килима, в структуру якої потрапляють часточки бруду, пилу, рідини . При сухому чищенні килима цей шар майже недоступний, тому саме тут накопичується основна маса пилу. Тому саме в основі килима створено сприятливе середовище для розвитку небезпечних мікроорганізмів. Тут є всі потрібні умови для розвитку бактерій різних типів, грибків і навіть кліщів! Неочищена основа килима несе найбільшу небезпеку для здоров'я людей, і, особливо, дітей, які можуть підхопити всілякі небезпечні віруси при контакті з килимом і навіть без нього, через дихальні шляхи.  
Наші послуги: ціна 40 грн\ м2 не залежно від типу килиму і довжини ворсу.
 Доставка в межах Тернополя безкоштовна.
мобільний: (068) 772 79 57 (Петро)

e-mail: [email protected]
сайт:http://profikylym.te.ua/
Розклад роботи: понеділок-субота: 08:00-20:00, без перерви, неділя: вихідний;


Хімчистка "Clean Shoes"

Обрати саме ту пару взуття, яка тобі підходитиме ідеально, неймовірно важко. І що робити, якщо ти знайшов саме те, що тобі необхідно, але вона вже втратила свій гарний вигляд, а розлучатися з цим мегазручним взуттям не хочеться?

Хімчистка Clean Shoes пропонує повний спектр послуг з відновлення та догляду за взуттям. Ми гарантуємо, що позбавимо Вашу улюблену пару навіть застарілих плям. Обробляємо такі матеріали, як тканина, шкіра, замша, нубук та інші.

Ми пропонуємо:

  • видалення плям різних типів складності;
  • глибоку чистку підошви;
  • усунення неприємного запаху;
  • антибактеріальну чистку та профілактику;
  • відновлення кольору;
  • відновлення еластичності шкіри;
  • видалення забруднень від солі;
  • підбір кольору та фарбування взуття.

Терміни виконання робіт можуть коливатися від 2 до 5 днів, залежно від складності роботи. Ми гарантуємо відмінну якість наданих послуг, адже відповідально ставимося до нашої роботи і стараємося виконувати її бездоганно.

Переваги хімчистки Clean Shoes:

  • сучасне обладнання;
  • висока якість послуг;
  • надання консультацій та компетентних порад;
  • використання якісних засобів для чистки.

Ціни:

Комплексна хімчистка зимового взуття – 400 гривень (орієнтовний термін виконання 3-5 днів)

Комплексна хімчистка взуття з синтетики та взуття з легким ступенем забруднення  – 200 гривень (2-4 дні)

Комплексна хімчистка взуття з нубуку, шкіри та замші – 300 гривень (2-4 днів)

Комплексна хімчистка спортивного взуття – 300 гривень (3-5 днів)

Комплексна хімчистка взуття з нубуку, шкіри, замші до 34 розміру (дитяче взуття) – 100 гривень (2-4 дні)

Реставрація каблуків – 150 гривень (3-5 днів)

Відновлення босоніжок – від 250 до 350 гривень, залежно від обсягу робіт (3-5 днів)

Фарбування:

Доросле – +200 до хімчистки

Дитяче (до 34 розміру) – +100 до хімчистки

Часткове фарбування – +100 до хімчистки

Фарбування підошви – +100 до хімчистки

Пропитка від вологи – 200 гривень

Контакти:

Clean Shoes

м. Тернопіль

вул. Дружби, 3

068 35 65 164

http://cleanshoes.te.ua/

[email protected]

Графік роботи:

Понеділок-п’ятниця: з 10:00 до 19:00

Субота: з 10:00 до 14:00

Неділя - вихідний


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up