Кращі літні тераси Тернополя 2020!

  • 3334

Правильним доповненням кафе або ресторану в теплу пору року є літня тераса. Особливо вигідно виділяється та літня тераса в Тернополі, про яку попіклувались озеленювачі та освітлювачі. Починаючи з весни, коли сонце вже гріє, але ще не пече, приємно посидіти надворі з чашкою кави і тістечком, розуміючи, що далі буде тільки краще. Потім приходить літо, і літня тераса стає способом сховатись від сонця, все ще знаходячись на свіжому повітрі. А восени відвідувачі не поспішають обирати приміщення, намагаючись зловити останнє тепле проміння. Це список ресторанів і кафе в Тернополі, що можуть похизуватись літньою терасою. 

...

Ресторанно-розважальний комплекс  "Maxim"

  

Ресторанно-розважальний комплекс  «Maxim»  -  однозначно унікальне  місце, яке поднує в собі все, чого забажає ваша душа.

У ресторані «Веранда» ви можете насолодитися виступами гуртів, обрати пиво до смаку, адже, у нас його 15 видів. В тому числі, від відомих місцевих пивоварень «Микулинецьке» та «Опілля».

Розташувавшись на м'яких диванах ресторану «Тераса», ви поринете у надзвичайну атмосферу літнього міста,  адже, це найкращий видовий ресторан. Наші офіціанти з радістю  допоможуть вам підібрати страви та напої, які не залишать вас байдужими.

А якщо ви прийшли з дітками, ми попіклуємося про те, щоб ви комфортно відпочивали, а малята проводили час у дитячій кімнаті під наглядом няні. А які дні народження  у  «Maxim kids club»… Це справжні вибухові дитячі емоції.

Чи багато ви знаєте бенкетних ресторанів,  де є такі чудові локації та неймовірний вид на озеро? Бо ми – ні! А у нашому ресторані ваше свято точно пройде якнайкраще, а ми вже вам у цьому допоможемо. Розмістимо ваших гостей максимально комфортно, оскільки  зал розрахований на 200 посадкових місць, запропонуємо такі смачні страви, що ви точно попросите рецепт.

Ну, і на завершення, те місце, яке стане для вас улюбленим – це наш «Караоке клуб». Тут  сама атмосфера налаштовує до задушевного співу. Тому, якщо ви любите співати – співайте, але «не душіть» пісню у собі, краще приходьте до нас. Навіть якщо не завжди виходить співати,  у нас є чудодійні коктейлі, після яких ви точно отримаєте шквал аплодисментів.

Ми надзвичайно раді кожному гостю  і  потішимо вас чудовим обслуговуванням , смачною їжею та приємними цінами.

Ресторанно-розважальний комплекс «Maxim» тел.  +38 067 351 4101,  вул.Білецька, 1

Сайт - https://maxim.te.ua/ua/ ,

Телеграм- https://t.me/rk_maxim/

Інстаграм  -https://www.instagram.com/rk_maxim/

Фейсбук - https://www.facebook.com/maxim.restaurant/

Ютуб - https://www.youtube.com/channel/UCRe8xjMEfGbpAEOlRekZ4DQ

З  10:00 (кожен з ресторанів працює за іншим графіком)


Ресторан "Хутір"

Ресторан «Хутір» – це двоповерхова будівля на 300 людей, просторий весільний зал та затишний літній майданчик з дерев’яними альтанками, сауна. Це місце сімейного відпочинку, що гостинно прийме Вас та допоможе зробити святкування Вашого весілля, корпоративу, бенкету, ювілею, випускного чи будь-якого свята незабутнім! Заклад організує виїзні фуршети та романтичні вечері. Кухарі ресторану приємно здивують розмаїттям страв європейської та української кухні, є у меню страви, приготовані за домашніми рецептами. Великою популярністю користуються приготовані на вогні запашні шашлики, ніжні запечені овочі, фірмові блюда з баранини тощо. У закладі ви зможете влаштувати шикарну фотосесію, адже територія ресторану «Хутір» облаштована кращими ландшафтними дизайнерами, а з самого закладу відкривається неймовірний краєвид на тернопільське озеро. Ресторан «Хутір» приймав президентів, міністрів, зірок естради, іноземні делегації, багатьох високоповажних гостей. Тому будьте впевнені, що тут задовольнять усі ваші побажання.

  • Жива музика з 19 до 23.30  VIP зал з каміном 
  • Зал для бенкетів на 100 осіб
  • Зал для бенкетів на 200 осіб
  • Зал для бенкетів на 30 осіб
  • Зал для бенкетів на 60 осіб
  • Літня площадка з живою музикою

Вул. Чумацька, 81а (0352) 43 57 79, (098) 891 12 64

http://hutir.ternopil.ua/
Заходьте до нас на сторінки у фейсбук, інстаграм.


"HONEY_HALL" - простір щасливих подій

Нова локація для ековесіль під відкритим небом за 20 км від Тернополя 

Це - Honey Hall, простір щасливих подій. Event-майданчик формату «open air» в елегантному французькому стилі над ставом, поряд із сосновим лісом. У нас можна святкувати весілля, дні народження,  конференції, вечірки. Організувати фотосесію чи виїзний воркшоп. . Підписуйтесь на нашу сторінку – і скоро ви побачите живі фото з нереальною красою. .

А поки знайомимо із перевагами локації Honey Hall:

- Велике біле шатро в елегантному стилі на 230 гостей (із просторим танцювальним майданчиком та терасою над водою). ⠀

- Зручне розташування (лише 20 км від Тернополя, по прямій асфальтованій дорозі).

- Запаморочливо гарна природа: ставочок, високі дерева, доглянутий газон, лавандові доріжки, краєвид на сосновий ліс, щебетання пташок. ⠀

- Романтичний причал для весільної церемонії. ⠀

- Кейтеринг-кімната з професійним ресторанним обладнанням. ⠀

- Гріль-зона, лаунж-зона, wellcome під окремими шатро. ⠀

- Сучасні комфортні вбиральні ⠀

- Простора паркозона.

- Приватність, гарантована постійною охороною .

- Для гостей у перший сезон дуже привабливі ціни . 

Бронюйте свою дату за телефоном: +38 050 37715 40


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up