Її величність Піца: ТОП кращих пропозицій від піцерій Тернополя (новини компаній)

  • 4592

Піцерії, адреси яких добре відомі кожному любителю цієї страви, дуже затишні. Сюди можна прийти веселою компанією на обідню перерву або всією сім'єю на вихідні. Більшість закладів Тернополя мають власну бонусну програму і акції, орієнтовані на залучення нових клієнтів. 

...

Ресторація-піцерія "ПЕСТО"

ПЕСТО#тамдесмачно!

А ви любите італійську кухню? Як думаєте, чому вона завоювала стільки сердець (і шлунків) і є однією з найпопулярніших кухонь в світі?Неповторності стравам додають високоякісні продукти і різноманітні додатки, серед яких велике значення мають овочі та трави. Правило просте – якість первинних інгредієнтів дає якість приготованого блюда. Доречі, вченими доведено, що середземноморська кухня є найбільш здоровою в світі. 

Саме тут ви скуштуєте піцу в неополітанському стилі, яка є не тільки дуже смачною а й корисною завдяки секретам приготування. А саме, використання муки з підвищеним вмістом білка, від якої ви не відчуваєте тяжкості в шлунку; ферментація тіста від 24 год та гідрація не менше як на 60%; ретельний підбір продуктів щодня , щоб ви завжди насолоджувалися тільки якісними, корисними і дуже смачними начинками, які ми розробили на будь-який смак. А потім випікаємо при високій температурі~400градусів цельсію для того, щоб утворилися, традиційно неополітанській піці, обвуглені бульки на бортиках.

Звичайно тут ви скуштуєте страви середземноморської кухні: смачні і оригінальні салати та закуски, перші страви на будь-який смак, основні блюда з морепродуктів та м‘яса, авторські десерти, які вас приємно здивують, вишукані напої та коктейлі!  

Затишна атмосфера, доступні ціни, ввічливий  персонал і завжди свіжі та смачні страви - це все про Песто!

Також в закладі діють акції, які справді дозволяють економити:

Вівторок: Паста 1+1=3 (найдешевша паста з трох обраних,  в чеку рахується зі знижкою 99%)

Середа: Піца 1+1=3 (найдешевша піца з трох обраних, в чеку рахується зі знижкою 99%)

П‘ятниця: Коктель Апероль Шприц 49грн

-10% на самовиніс замовлень та доставка від 200 грн безкоштовна

(067) 563 55 77-доставка та бронювання столиків

м. Тернопіль, площа Героїв Євромайдану 9

 


DISCO Піцерія "Автопорт"

Гостей в закладі пригощають класичною піцою і тандирним меню, а також дивують великим стилізованим диско-залом. Для незабутнього відпочинку в закладі можна замовити як столик, так і окремий зал на 25 людей.

Піцерія знаходиться в ресторанному комплексі Автопорт, що на вул. Протасевича, 22, і працює кожного дня з 10:00 до 22:00.

В меню –  всі види класичної піци, а також меню ресторану Автопорт. Крім того, кожного робочого дня в закладі можна замовити КОМПЛЕКСНИЙ ОБІД.

УВАГА! До кінця жовтня 2020 р Автопорт дарує ЗНИЖКУ -25% на замовлення піци та суші з доставкою.
ПІЦЕРІЯ АВТОПОРТ

Адреса: вул. Протасевича, 22
Замовлення столиків: (098) 777 56 65, (050) 500 15 30

Доставка: безкоштовна. Мінімальне замовлення 200 грн

Телефони доставки: (066) 444 99 15, (096) 333 77 90

Меню: http://dostavka-chachluka.te.ua/piza

Комплексні обіди: пн-пт з 12:00 до 15:00

Графік роботи: кожного дня з 10:00 до 22:00


Піцерія "Sorrento" ("Сорренто")

Піцерія «Sorrento» («Сорренто») - це поєднання якісного сервісу, швидкого обслуговування та надзвичайно смачної піци. А також у нас панує затишна атмосфера, в нас полюбляють харчуватися як дорослі, так і діти. Саме тому зачасту за нашими столиками ви можете побачити великі компанії друзів та родини.

У нашому меню близько 40 видів піц, перші та другі страви, а також великий вибір салатів і млинців, тому кожен точно зможе знайти щось ідеальне для себе! Піцу у «Sorrento» ми готуємо виключно з італійських продуктів, за автентичною рецептурою, яку наш шеф перейняв працюючи в Італії – щоб створювати для Вас справжній смак улюбленої страви!

Ми працюємо вже понад 9 років, що безумовно вказує на те, що ми професіонали своєї справи, за що нас і люблять наші відвідувачі. Адже ми знаходимо особливий підхід до кожного з них.

Сайт - sorrento.te.ua
Facebook – Pizzeria “Sorrento”
Instagram - @sorrento.pizzeria

Адреса: м. Тернопіль, вул. Спортивна, 2/4 (біля «Універсаму»)
(098)661 97 66
(066) 100 20 40
0352 512 730
З актуальними цінами ви можете ознайомитись на сайті sorrento.te.ua
Доставка при замовленні на суму від 200грн безкоштовна (при замовленні до 200грн доставка вартує 50 грн)
При замовленні на самовиніс діє знижка -15% на всі позиції в меню


Піцерія "Формія"

Запрошуємо всіх гурманів скуштувати наш величезний асортимент справжньої сицилійської піци та на мить зануритися у життя маленької італійської провінції, з її вузькими вуличками, квітковими балконами та ароматами свіжої випічки.

«Формія» — це досконале поєднання італійської піци, вишуканих ласощів і десертів та запашної кави.

Наш ввічливий та турботливий персонал зробить усе, щоб ви відчували себе комфортно та затишно.

Наші переваги:

  • різноманітне меню;
  • вишукані десерти;
  • запашна кава;
  • ароматна піца;
  • ввічливе обслуговування;
  • доступні ціни;
  • сучасний дизайн інтер'єру;
  • доставка піци

Побувайте на мить в Італії — завітайте у «Формія».

Адреса: Тернопіль,вулиця Леся Курбаса, 2а

+38 (098) 935 38 06

https://www.instagram.com/formiia

https://ru-ru.facebook.com/PiceriaFormia

 


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Обдарованим учням мистецьких шкіл Тернополя щомісяця платитимуть стипендії 15:00 У лікарні помер військовий з Підгаєччини Роман Юрківський 14:26 Поліція викрила корупційну схему у сервісному центрі МВС на Тернопільщині 13:40 8-річна дитина постраждала в аварії на Тернопільщині Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповнити файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up