Три простих та смачних рецепти для пізнього недільного сніданку

Найприємніше у вихідних — ледачий, пізній сніданок. Не потрібно, як в будні, поспішати і харчуватися абияк.
Кулінарний YouTube-канал Tastemade поділився топ-3 рецептами швидкого і смачного сніданку.
Французькі тости
Інгредієнти:
-
2 шт. яйця;
-
1/3 склянки молока;
-
1 ч.л. кориці;
-
1 ст.л. цукрового піску;
-
1 буханець білого сендвіч-хліба.
Для начинки:
-
1/2 чашки збитих вершків;
-
1/2 склянки молока;
-
мед, полуниця, манго і ківі.
Спосіб приготування:
Візьміть миску і налийте в неї молока. Додайте яйце, цукор, корицю і збийте віночком до утворення однорідної маси.
Далі з двох буханок хліба вийміть м'якуш і занурте їх в отриману масу. Обсмажуйте на сковороді 2 хвилини. Потім обваляйте хліб в суміші кориці і цукру — відкладіть, щоб він охолов. Після чого залийте вершками і прикрасьте фруктами.
Баумкухен
Інгредієнти:
-
1 шт. банана
-
1/2 склянки суміші для млинців
-
1/3 склянки олії
-
3/4 склянки молока
-
1/2 склянки цукру
-
2 шт. яйця
-
рослинна олія
-
тертий сир
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 480 градусів. Зробіть суміш для млинців: змішайте молоко, масло, цукор і яйця — збийте. Розігрійте масло в квадратній формі і залийте невеликою кількістю суміші для млинців, зверху покладіть банан. Запікайте.
Далі загорніть готовий млинець в трубочку, і додайте ще більше рідкого тіста в форму. Покладіть раніше приготований млинець всередину нового і також загорніть в трубочку. Продовжуйте так робити, поки все рідке тісто не буде використано. Ви повинні отримати один товстий рулон.
Далі розріжте його на три частини і викладіть на деко. Зверху покладіть тертий сир і запікайте, поки він не розтане. Полийте медом перед подачею на стіл.
Сніданок пастуха
Інгредієнти:
-
500 г картоплі
-
1 шт. цибулини
-
8 шт. яєць
-
1 шт. помідори
-
4 скибочки шинки
-
1/4 склянки сметани
-
1 чашка шпинату
-
1 чашка сиру чедер
-
3 ст.л. вершкового масла
-
зелень
-
за смаком сіль і перець
Спосіб приготування:
Приготуйте картопляне пюре. Додайте в нього сметану, вершкове масло, сир, цибулю і приправте сіллю і перцем. Потім розмішайте і розітріть до однорідного стану.
Розігрійте духовку до 400 градусів. Відварений шпинат викладіть на дно форми для запікання, потім додайте нарізану цибулю і помідори. Паралельно збийте яйця, додайте сир, і приправте сіллю і перцем. Вилийте отриману суміш у форму.
Потім викладіть зверху скибочки шинки і картоплю. Запікайте протягом 1 години.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.