Бюст на всі 100: як зробити жіночі груди більш апетитними

Бюст на всі 100: як зробити жіночі груди більш апетитними

Ідеального розміру бюсту немає, у кожного свій смак. Розмір грудей залежить від спадковості та гормонального фону жінки. А от креми, мазі та навіть активні заняття в залі не вирішать проблему малого бюсту, хіба зроблять форми більш апетитними.

Перший, другий, третій, четвертий чи навіть п’ятий, а який для вас розмір грудей ідеальний? У кожного, певне, буде свій варіант відповіді, адже в кожного свій смак.

Як не крути, а саме груди – це найбільш виразна фізична ознака, яка відрізняє чоловіка від жінки. У будь-якому випадку, для представників чоловічої статі ця ділянка тіла є більш цікавою, еротичною та жаданою. Тож недарма, що гарний бюст є символом сексуальності та привабливості.

Ношу пуш-ап

Немало жінок комплексують через маленький розмір грудей. Вони вдаються до різних методів, аби коригувати ситуацію.

Відео дня

- У школі, коли у всіх однокласниць уже росли груди, у мене були маленькі «пимпочки», було ніяково, я навіть вважала себе якоюсь другосортною, - розповідає Олеся. – Щоб хоча б якось покращити ситуацію, постійно вдягала бюстгальтер пуш-ап, та ще й додавала в нього вати чи додаткові вкладки. Потім я намагалася набрати вагу, щоб груди виросли, але виріс тільки живіт і трохи стегна. Зараз мені 32, маю чоловіка і донечку. Коханому мої груди подобаються. Він мене дюймовочкою кличе, бо важу не більше 45 кг. На пляж вдягаю звичайні купальники. У кожного – свій смак, з роками я це усвідомила.

Комплексують власниці не тільки маленького бюсту, а й великого.

- У мене 5 розмір грудей, хоча маю зріст 160 см, середня статура. Раніше відчувала дискомфорт, мені здавалось, що всі люди очима «падають» прямо в груди, - каже жінка. – Зараз тішусь, коли чоловіки задивляються. Що природньо, то є гарно.

Головне – форма грудей

Чоловіки в цьому питання також діляться на табори. Одні – за мінімум третій розмір і вище, іншим до вподоби більш скромні бюсти. Але, як зауважує наш співрозмовник Олександр, насправді важливий не стільки розмір, як форма і пружність грудей.

- Мене особисто більше збуджують груди, що не висять, хай вони навіть будуть маленькі, - каже він. – Кожна жінка, яка слідкує за собою, буде привабливою з будь-яким бюстом. Можна вставити силікон, тоді груди будуть пишні та округлі. Але я б не змушував свою дівчину до цього. Природня краса завжди буде на піку моди.

Який би не був розмір грудей, не варто панікувати і комплексувати через це, наполягає сексолог Ігор Федорко. Насправді і маленькі форми можуть надзвичайно збуджувати чоловіків та викликати в них інтерес.

- Одні жінки можуть бути пасивними в ліжку, а інші досить гарячими, аби компенсувати певні недоліки своєї зовнішності, - каже він. – Звісно, що жінки, котрі мають другий і особливо третій розміри почуваються більш розкутіше, вони темпераментні, досить часто домінують та проявляють ініціативу в інтимних питаннях. Чуттєві і сексуальні власниці  четвертого розміру і більше.

Показують характер жінки

Європейські вчені взагалі висунули гіпотезу – форма та розмір жіночого бюсту прямо пропорційні її характеру. Так, наприклад сексолог П'єро Лоренцоні  навіть виділив кілька типів грудей і дав їм назви фруктів: диня, лимон, ананас, виноград, апельсин, вишня і груша.
 
Жінки з великими округлими грудьми у формі дині хочуть, щоб їх балували, їм подобається, коли їх обожнюють. Груди, що нагадують за формою лимон, говорять про те, що їх власниці вміють посміятися над собою. Вони обирають збалансоване життя, яке не передбачає ніяких сюрпризів. 
Власниці широких, овальних грудей «ананас» романтичні, розумні і прагнуть до успішної кар'єри. Жінки з твердими, похилими вперед грудьми «виноград» можуть виглядати еротичними, але насправді, вони - сором'язливі і скромні домувальниці. Особам з грудьми у формі «апельсин» до вподоби розмови і партнерські відносини. Невеличкі «вишеньки» збудливі та винахідливі. Дуже сексуальні власниці грудей у формі «груші». Звісно, що всі ці трактування – лиш припущення, які не варто сприймати всерйоз.

Спадковість і гормони

Насправді розмір грудей у жінки залежить від ряду факторів. І ніякі рекламні засоби – креми, мазі та інші чудо-засоби не допоможуть збільшити їх розмір.

Мамологи переконують: на вихідні параметри впливає спадковість та гормональний фон жінки. Сама молочна залоза складається з часточок, проток, сполучної і жирової тканини. Але співвідношення жирової тканини у кожної жінки різний. Тобто, у одних жінок при різкій втраті ваги «йдуть» груди, а у інших - змін практично непомітно. На зростання залозистої, а не жирової тканини грудей впливають гормони. Тому розмір грудей змінюється під час статевого дозрівання, вагітності, годування грудьми, менопаузи, перед початком місячних. Форма грудей залежить від еластичності шкіри: якщо деякі пропоновані засоби дійсно можуть зробити розтяжки на грудях блідішими, то збільшити або підтягти обвислі після пологів або годування груди вони не в змозі, щоб не обіцяла реклама.

Як зробити груди привабливішими

Збільшити розмір грудей завдяки фізичним вправам нереально. Так само як і неможливо зберегти розмір грудей, схуднувши до напівскелетного стану, говорить Сергій Малюга.

- Для початку з’ясуємо, із чого складаються груди – це невелика кількість м’язових волокон, молочна залоза (якою вже матінка-природа наділила) і жир, - продовжує він. – М’язи, виходячи із особливостей жіночої фізіології, у верхній частину корпусу мають невелику кількість міофібрил, тому надто збільшити тут м’язову масу не вийде. Якщо пожертвувати в цілому фігурою, то можна груди трішки збільшити за рахунок збільшення жирової маси. Процес жироспалювання відбувається за рахунок гормонів, які є в крові, тому, якщо ми худнемо, то фактично скрізь. Якщо основну частину об’єму грудей складає жирова маса, то від природних процесів організму ви її не сховаєте.

Однак завдяки правильно складеному раціону харчування та фізичній активності можна зробити гарною, красивою та підтягнутою верхню частину грудей, район ключиці та під пахвами. Завдяки укріпленню цих м’язів ви будете виглядати більш апетитніше, що візуально створить ефект збільшення об’єму.

ВПРАВИ для покращення форми грудей:

  1. Зведення рук з допомогою еспандера (спортивний прилад – пружина, еластична гумова чи силіконова стрічка, джгут для розтягування) стоячи. Руки не потрібно тримати повністю рівними, лікоть має бути розслабленим. Коли піднімаємо руки знизу догори, то зводимо їх не над головою, а перед собою, щоб не напружувати м’язи плечей, доводимо їх до рівня очей. Не вище!
  2. Віджимання від підлоги з колін. Лікті мають рухатися під кутом 45 градусів. Якщо ви не початківець, то рух має бути за рахунок плечового манжета, а не згинання/розгинання ліктьового суглоба. Опускаємось якомога глибше, при цьому відводячи плечі назад, видихаючи, піднімаємось догори за рахунок плечового манжета.
  3. Жим гантелей на лавці, спинку якої потрібно тримати в діапазоні 30-65 градусів. Лікті рухаються в різні сторони на 90 градусів. Ніколи не потрібно тренувати лише груди, ці вправи потрібно додавати в комплекс з іншими.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Аня Савельева

    Автори трохи не розбираються в анатомії молочної залози, бо вона складається з залозистої тканини, жирової тканини та пронизана сполучною тканиною- зв’язки Купера ( м’язів в молочній залозі немає)



    І розмірів грудей 1,2,3,4 також немає
  • nadiya bodnarchuk

    Моя порада для збільшення грудей: їсти багато горіхів і соняшникового насіння кожен день. А в кого ще це працює?

    Любов reply nadiya bodnarchuk

    Підскажіть які саме горіхи їсти?
  • nadiya bodnarchuk

    Я прочитала цю статтю тому, що хочу знати що робити, щоб навпаки не збільшувати свої. Ніби середн(3-4 розмір). Мені дуже добре, коли вони менші, тому що легші і красивіші. Бо досвід показує,що для справжніх і нормальних чоловіків розмір грудей не на першому місці для захоплення і кохання своєї жінки. 💙💛☮️♾️
  • isabella ahha

    Як я повернула свого розлученого чоловіка за допомогою привороту доктора АЛАБА... Мене звати Ізабелла Ітан. Коли я читав свідчення в Інтернеті про те, як доктор АЛАБА, найяскравіший і найсильніший заклинатель, допомагає повернути чоловіка, що розлучається, Кохану. Мені було цікаво, як це може бути правдою, адже багато хто підводив мене в минулому без жодного результату. Я просто відпустив пост і перемістився по форуму. Знову звернувшись до мого повідомлення, якась особа опублікувала й сказав, що перевірений кидає заклинання. Після того, як вона прочитала пошту, це був той самий чоловік, доктор. АЛАБА, про яку вона говорила. Тож мені нічого не залишається, як дійсно перевірити, як він працює. Я була повністю спустошена, коли мій коханий чоловік покинув мене. Наче весь мій світ зникав у горі й болі. Я знаю, що це звучить дивно, але з усіх заклинарів, з якими я спілкувався, він єдиний, хто залишив у мене враження, що я такий правдивий і надійний. Більше ніж його слова, він повернув мого чоловіка і здійснив усі мої бажання. Зараз він лояльний, приділяє мені увагу, щонеділі дарує мені квіти, ми часто ходимо в кіно і ресторан. мій чоловік прийшов до мене, вибачився за скоєну несправедливість і пообіцяв, що більше ніколи цього не робитиме. Відтоді все нормалізувалося. Ми з сім’єю знову живемо щасливо разом. Я буду вічно вдячний, що перетворив своє життя з пекла в рай! Я вважаю, що той, хто потребує допомоги, повинен звернутися до нього за допомогою. Нехай Бог і надалі використовує вас, щоб врятувати розрив. У кого є проблеми в шлюбі, проблеми з розлученням, втрачений коханий або якісь проблеми у стосунках, ви можете зв’язатися з ним ([email protected]). Або WhatsApp/Viber йому за номером +1(425) 477-2744

keyboard_arrow_up