Де на тілі розташовані "гарячі" точки, аби отримати більше задоволення від сексу

Де на тілі розташовані "гарячі" точки, аби отримати більше задоволення від сексу

Щоб зрозуміти, чого жінка чи чоловік хоче в ліжку, корисно буде вивчити її/його ерогенні зони. Мова не лише про фізичне збудження, а й психологічне задоволення, яке виникає після інтимної близькості з коханої людиною.

Жінки люблять вухами, а чоловіки – очима. Ця заїжджена фраза не зовсім спрацьовує на практиці. Адже досить часто буває і навпаки. Мало хто знає, що в чоловіків вуха, наприклад, - це доволі чуттєва зона, яка викликає неабияке задоволення. А жінки полюбляють, коли їм цілують повіки.

В Інтернеті і в різноманітних друкованих посібниках можна знайти різні атласи ерогенних зон (найчутливіші ділянки тіла людини – прим. авт.) як у чоловіків, так і жінок.  Але кожен із нас має ще і свої, індивідуальні «гарячі» точки. І якщо жінка чи чоловік знають про них, то отримати задоволення в ліжку буде набагато простіше. І, як каже постійний коментатор нашої рубрики, сексолог Ігор Федорко, справа не лише в сексуальному збудженні та оргазмі, як його кінцевому результаті, а в психологічному задоволенні та довірі до свого партнера.

Жінки люблять поцілунки

Крім всім відомих ерогенних зон у жінок (статеві губи, груди, клітор) та чоловіків (голівка статевого органу), кожна людина має ще і свої індивідуальні чутливі зони. За словами пана Федорка, тут, крім звичайних нервових закінчень, є ще і рецептори статевої чутливості, які реагують саме на дотик.

Відео дня

- Я дуже люблю, коли чоловік цілує мене в шию, коли робить масаж пальчиків ніг, одразу забуваю про втому та напружений робочий день, - зізнається тернополянка Вікторія. – А ще, як і кожна жінка, люблю поцілунки. Думаю, що закохані повинні більше обніматися та цілуватися, це таки найкращий помічник у боротьбі за стресами. Чим частіше люди обіймаються, тим менше сваряться. Говорю це і зі свого практичного досвіду. Колись навіть чула цікаве твердження на цей рахунок: «Чоловіки, котрі виходячи на роботу з дому не забувають цілувати своїх жінок, живуть довше, ніж ті, які не звикли проявляти ніжності». А може, рецепт довголіття – у поцілунках? (сміється – прим. авт.).

Попри чоловічу міць, силу і твердість характеру, пестощі і для них важливі. Перш за все – аби просто розслабитися.

- Не раз прошу дружину просто зробити масаж, аби розслабитися після роботи, - каже Микола. – Дуже подобається, коли вона торкається вух, навіть коли масажує пальці рук. Не завжди партнерам потрібен секс, деколи просто хочеться, аби кохана людина погладила тебе, а ти забуваєш, що маєш бути сильним, тримати все у собі, заробляти багато грошей та виконувати купу обов’язків.

Треба розбудити тіло

Як пояснює сексолог Ігор Федорко, чоловіки та жінки по-різному отримують задоволення. І щоб обом партнерам було добре, треба шукати компроміс у ліжку.

- Для жінок, наприклад, дуже важливо розбудити спочатку уяву, а потім тіло. Тоді як чоловіки у цьому плані більш стримані. Жінки прагнуть уваги, приємних слів, шепотінь на вуха, і лише після того вони готові відчувати задоволення від дотиків партнера, - пояснює він. – Рухи можуть бути як кругові, легкі торкання, або ж навпаки – сильні натиски. Це все досить індивідуально і дізнатись про це чоловік може лише від своєї партнерки.

Серед чутливих зон у жінок можна виокремити шию. Чоловіки часто кидають всі свої сили на «підкорення» жіночих грудей, навіть не підозрюючи, що ласки в області шиї здатні сильно збуджувати жінку і привести її до оргазму. Деколи улюбленою ерогенною зоною є стегна чи талія, в окремих представниць чарівної статі на дотики реагують долоні. Дуже багато жінок полюбляють масаж ніг. І непроста, зауважує сексолог, адже східні мудреці вважають, що на стопах є акупунктурні точки. Гарна стимуляції цієї ділянки тіла може допомогти впоратися з різними недугами, а не лишень пробудити сексуальне бажання.

Підколінні ямки і боки

У кожного чоловіка також є зони, дотики до яких є найбільш приємними і допомагають розслабитися.

- У більшості чоловіків дуже чутливі вушні раковини, шкіра за вухами і мочки, - говорить Ігор Федорко. – Тремтіти від збудження коханий буде і тоді, коли поцілувати його в підколінні ямки чи ліктьові згини. І в чоловіків, і жінок зовнішня поверхня стегна є дуже сильною ерогенною зоною. Ще одним елементом інтимної гри можуть бути пестощі живота. До речі, чоловіки обожнюють, коли їм масажують область живота чи боки. І справжнім «котячим» місцем для чоловіка є область між лопаток. Там розташовані нервові закінчення, стимуляція яких дарує людині неабияке задоволення, розслаблення та насолоду.

А, зрештою, як додає співрозмовник, кожен із нам може мати свої, особливі ділянки на тілі, до яких мають доступ лише кохані та близькі нам люди. Щоб обом партнерам було комфортно та добре разом, просто варто довіритися і говорити про свої бажання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Юра Гевко

    Рот і пізда

    Софія Пришляк reply Юра Гевко

    пішов нахуй
  • Petro Skarzhynskyi

    З політикою не складається, то тернопільські "акули пера" (сенсора і клавіатури) переключились на секс... Ну не ваше воно, не ваше... Може підіть на прибирання попробувати себе?😉🤔
  • Igor Xot

    В сраці.... (доречі, щоб прочитати мій коментар, то авторизуйтесь, перші п'ять безкоштовно!)
  • Meirav Meirav Azoulay

    Привіт, друзі. я і моя колишня розлучилися 1 рік і 2 місяці тому, і я була на шостому місяці вагітності. Ми обоє любимо один одного, і це було для мене шоком, і це справді розбило мені серце. Я спробував зателефонувати йому, і обидві лінії були відключені. Я намагався зв’язатися з ним у соцмережах, але він видалив мене від них. Я намагався зв'язатися з його батьками, і вони сказали мені, що їх син сказав, що він мене не любить і не хоче бачити мене, і вони не знають, що не так. Я плакала і плакала щодня, бо дуже його любила. Поки я не народила і дитині не виповнився рік, я не могла повернути свою любов. Знову я розгубився. Я не знаю, що мені робити, і я також втратив роботу, і у мене немає грошей, щоб доглядати за дитиною. Я був нещасний у житті, тому я плакав до своєї сестри, сказав їй свою проблему і сказав, що вона знає про потужний приворот доктора алаби, який допомагає їй, коли вона не може завагітніти. Я зв’язався з ним електронною поштою, і він сказав, що допоможе мені, і сказав, що жінка наклала заклинання на мого чоловіка і сказала, що допоможе мені розірвати заклинання, щоб мій чоловік повернувся до мене назавжди, і воля буде моєю. Для мене було великим сюрпризом, що все, що він сказав, сталося. Мій чоловік негайно повернувся до мене і сказав, щоб я його пробачила. Щиро дякую цьому потужному та справжньому заклинателю. Я молюсь, щоб він прожив довго і зробив більше своєї чудової роботи. Якщо у вас є проблема, яка турбує вас у житті, вам слід зв’язатися з цим потужним гравцем заклинань! Він може вам допомогти. Він вас не підведе, ви можете зв’язатися з ним за адресою gmail: [email protected] або whatsapp: +2349071995123

keyboard_arrow_up