Еротичний масаж: як завдяки дотикам зміцнити стосунки

Еротичний масаж: як завдяки дотикам зміцнити стосунки

За допомогою масажу партнери можуть сказати один одному більше, ніж просто словами. Аби відчути насолоду сповна, експерти радять не соромитися, а виконувати всі рухи з почуттям, бажанням та фантазією.

Для когось масаж – чудовий спосіб відпочити і душею, і тілом. Для інших –  лікувальна процедура, яка дозволяє покращити самопочуття. А хтось сприймає його, як один із варіантів прелюдії.

Саме через дотики, як стверджують психологи і сексологи, ми можемо отримати значно більше інформації, ніж з допомогою слів.

Різновидів цього мистецтва дотиків є багато, і кожен із них має свій позитивний вплив. Адже масаж — один із найдревніших методів лікування, відомий ще з часів, коли не було ані таблеток, ані інших засобів. Його суть полягає в дозованих механічних подразненнях оголеного тіла пацієнта спеціальними прийомами, які методично виконує масажист, або спеціальні апарати.

Відео дня

Якщо говорити про стосунки між чоловіком та жінкою, то  масаж допоможе розслабитися і налаштуватися на потрібний інтимний лад. Адже масажуючи ерогенні зони партнерові, можна досягнути неабиякого збудження і насолоди.

Довірити коханим чи в салон?

Ми запитали у тернополян, що вони знають по еротичний масаж і чи роблять його своїм другим половинкам.

Молода подружня пара Вікторія та Микола розповіли, що випрацювали для себе правило – робити розслабляючий масаж раз на тиждень.

— У вихідні, особливо в неділю, хочеться розслабитись перед робочим тижнем. Тож ми з коханим влаштовуємо романтичні несподіванки, — розповідає Вікторія. — Дітей у нас поки що немає, а тому ми можемо максимум часу приділити собі, хоча б у вечірній час. Та навіть коли з’явиться малюк, ми не збираємось відмовлятись від цієї приємної звички. Адже масаж — це не тільки кайф для душі. Це ще велика користь для всього організму.

За словами співрозмовниці, інтимний масаж покращує стосунки між партнерами та пробуджує в них пристрасть. До того ж не потрібно ніяких особливих прийомів і суворої послідовності.

 — Чуйні руки, трохи вільного часу і бажання, взаємний потяг – ось і все, що потрібно для еротичного масажу, — каже вона. — Як на мене, то масаж, який робить кохана людина, набагато кращий, ніж той, що виконає професіонал. Ми з чоловіком обов’язково використовуємо для масажу спеціальні лосьйони, які купуємо в аптеці чи магазині побутової хімії.

Тернополянка Ольга Б. додає, що будь-який масаж, який робить кохана людина, легко перетворюється на еротичний.

Зі свічками і вином

— Якщо кімнату обставити свічками і перед тим випити бокал вина, то все відбувається само по собі, — посміхаючись говорить вона. – Для мене масаж – настільки інтимна процедура, що ніколи у житті не дозволила би робити його сторонній людині!

У чоловіків поняття «еротичний масаж» сприймається трохи інакше. Для них увага обов’язково акцентується на геніталіях.

— Для мене особисто масаж – це такий собі релакс, — каже він. – Особливо, коли жінка торкається руками до живота чи боків, я отримує неабияке задоволення. Це чудово збуджує. Не бачу нічого поганого в масажі. Чого соромитися? Усі ми люди, і сексуальний інстинкт – один із базових. А часи Союзу, коли всі ховалися, боялися, а мали по троє дітей, вже давно минули.

Чим корисний масаж з точки зору медицини ми запитали і у експертів. Марина Піддубна закінчила курси масажу, і вже кілька років практикує. Еротичного масажу, каже, не робить, але може розповісти, чому його так люблять закохані пари.

Заспокоює і зцілює

— Під час масажів відбувається стимуляція і водночас заспокоєння нервової системи, — пояснює вона. — На тілі людини є багато точок, які зв’язані з внутрішніми органами та системами. Якщо впливати на ці точки, організм починає відновлюватись та працювати у кращому режимі, змінюється сприйняття дотику.

Жінки, за словами спеціаліста, більші чутливі до ласки та ніжності, і рецептори в них працюють набагато потужніше, ніж у чоловіків.

 – Якщо правильно виконувати техніку, то спрацьовують всі центри і системи організму, а відтак покращується самопочуття і здоров’я людини загалом, — продовжує вона. — Тому масажу люди стають спокійнішими та більш врівноваженими, у них відбувається приплив сил. Покращується стан шкіри, змінюється її еластичність, знімається залежно від особистих уподобань.

Зрештою, ласка та ніжність значно покращують стосунки між людьми, допомагають зміцнити стосунки і внести в них різноманіття.

Еротичний масаж, за розповіддю Марини, варто починати з душу .

— Таку процедуру варто починати вже у ванній чи душовій кабіні, коли відбувається очищення тіла, починають збуджуватись центри, які відповідають за статеві стосунки, — каже масажист. – Правильні дотики, правильні рухи у правильних місцях, у правильній послідовності викликають ейфорію та підсилюють почуття. Особливо це подобається жінкам, які люблять ніжність та романтику.

Для інтимного масажу можна використовувати різноманітні олії, враховуючи смаки людини. Адже кожному подобається щось своє. Чудовим допоміжним засобом може бути лосьйон чи крем для масажу, який містить афродизіаки - спеціальні речовини, які здатні  посилювати сексуальний потяг та статеву силу.

— Під час інтимного масажу партнери можуть створювати одне одному романтичну атмосферу, — додає Марина Піддубна. – Спокійна розслаблююча музика допоможе посилити відчуття, навіть покращить ефект від масажу. Те ж можна сказати і про свічки.  Плавні рухи коханої людини, улюблена музика, яка зачаровує, пелюстки троянд, ароматний запах свічок… Що може бути більш приємнішим? Від такої прелюдії пара отримує масу задоволення.

Якщо закохані вирішили подарувати один одному задоволення, то головне правило – не напружуватися, радить масажист.

— Основне завдання – подарувати ніжність другій половинці, а не скласти іспит. Якщо ви часом переплутаєте рухи, нічого страшного. Партнер того точно не помітить. А якщо рухи будуть напруженими, це одразу буде відчутно, — наголошує фахівець.

Проявляйте фантазію

Магічну силу масажу як методу прелюдії визнає і сексолог Ігор Федорко. За його словами, насолода від інтимної близькості залежить не лише від самого процесу, а й того, як до нього готуватися та яку атмосферу створювати.

— Якщо партнери роблять якісь еротичні рухи, то ліпше підкріплювати їх словами, — каже він. – Можна називати партнерові ті риси, які найбільше вас у ньому «заводять». Але точно забудьте про недоліки,  щоб не вийшло навпаки. Говорити бажано м’яким тоном, пошепки, таке ніжне звучання краще пробуджує уяву.

Парам, які звертаються до пана Ігоря за допомогою, він нерідко пропонує налагодити фізичний контакт між партнерами з допомогою частих дотиків один до одного. Обійми, поцілунки, торкання рук, зрештою, масаж стають чудовим інструментом, який зміцнює подружні стосунки.

— Проявляйте фантазію і не соромтеся, говоріть про свої бажання, і тоді ваша подорож у світ насолоди зі своїм партнером буде захоплюючою, — завершує сексолог.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • isabella ahha

    Мені було боляче й розбите серце, коли сім місяців тому між мною та моїм чоловіком у моєму шлюбі сталася дуже велика проблема. настільки жахливий, що подав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався всіма можливими способами повернути його, після довгих прохань, але безрезультатно. І він підтвердив, що прийняв рішення і більше ніколи не хоче мене бачити. Тож одного вечора, повертаючись з роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснила, і він сказав мені, що єдиний спосіб повернути свого чоловіка — це відвідати чародійця, тому що він справді це теж зробив. Тому я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як слідувати його пораді. Потім він дав мені адресу електронної пошти заклинателя, якого він відвідав. [email protected]. Наступного ранку я надіслала електронного листа на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив мене, що я поверну свого чоловіка протягом наступних двох днів. Яке дивовижне твердження!! Я ніколи в це не повірив, тому він поговорив зі мною і сказав мені все, що я мав зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тому наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені протягом останніх 7 місяців, дзвонив мені, щоб повідомити, що він повертається. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок став міцнішим, ніж раніше, за допомогою чудового заклинателя. Тому я пораджу, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором алаба на електронну адресу: [email protected] або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1(425) 477-2744.

  • Оксана

    Мене завжди масажують маньяки в маршрутках
  • тарас

    цей масаж для тих у кого вже піся не працює

keyboard_arrow_up