Говерла підкаже, чи варто одружуватись з людиною

Говерла підкаже, чи варто одружуватись з людиною

Подорожувати разом не тільки пізнавально, а й весело. Солодкі спогади надихають закоханих на нові пригоди. Такої думки організатор туристичних мандрівок Галина Бучок.

За словам жінки, туристи часто подорожують парами – хлопець з дівчиною чи жінка з чоловіком. Серед подорожуючих – здебільшого молодь, але є і старші люди.

- Нині дуже модно дарувати один одному на свята туристичні тури – особливий подарунок, який принесе коханій половинці незабутні враження, - продовжує вона. – День Валентина, дні народження, річниці весілля – приводів насправді може бути багато. Діти нерідко дарують сертифікати на поїздку своїм батькам. Насправді дуже приємно спостерігати, як чоловік та жінка, які прожили у шлюбі 20 чи більше років, нарешті можуть насолодитися відпочинком наодинці, відкрити для себе щось нове.

У подорожах навіть сама душа прагне романтики та нових пригод, додає організатор.

Відео дня

- Люди знайомляться, спілкуються і навіть закохуються, - каже вона. – Мені завжди цікаво спостерігати за людьми, відкривати їх.

В Україні є немало прекрасних місць, які варто відвідати закоханим. Галина Бучок називає лише кілька романтичних куточків. «Тунель кохання» у Клевені (Рівненська область) – сама назва все говорить за себе. Цей ботанічний феномен привертає увагу туристів зі всього світу.  Н Рівненщині також можна побачити один із найстаріших замків України – Дубенський замок та оборонну споруду – Тараканівський форт.

Чудово провести час можна, відвідавши Вінницю – знамениті фонтани. До речі, нещодавно такі ж фонтани відкрили і в Умані.

Неподалік від Тернополя – Заліщики, Джуринський водоспад, печери, Дністровський каньйон.

На Хмельниччині, за словами пані Галини, є також унікальні туристичні місця – Бакота – затоплене містечко, неперевершений Кам’янець-Подільський.

- Закарпаття, Івано-Франківська область – тут куди не поїдеш – скрізь отримаєш незабутні враження, - наголошує Галина Бучок. – У Яремче є Поляна кохання, неймовірна перлина Карпат – озер Синевир, яке недаремно називають Синім оком. Ну, звичайно, гора Говерла. Ця гора, до речі, найкраща перевіряє стосунки на міцність. Піднімаючись на вершину, стає зрозуміло, як чоловік та жінка ладять, чи допомагають та підтримують один одного, наскільки легко знаходять взаєморозуміння, чи варто їм взагалі одружуватись.

До речі, у далеких мандрівках чоловіки нерідко освідчуються своїм коханим. Це – незабутні враження для пари на все життя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Василь Янішевський

    Призначити побачення зустріч на Говерлі.
  • Борис Глушанок

    Для тех кто еще не нашел друга или партнера в своей личной жизни ,приходит на помощь телеграмм канал https://t.me/airybay_bot !!! Огромный выбор людей всех возрастов не только с твоего города,но и со всего мира! Кто то обязательно ищет тебя! Не упускай свой шанс, поймай свою судьбу и удачу! Все у тебя получится!!!🥰💖💞😁👍

  • David Starr

    Що там на ту Говерлу лізти? :)

    Сергій Лотоцький reply David Starr

    Не задавай єбанутих запитань

keyboard_arrow_up