Чи стають коханки дружинами: що кажуть жінки та експерти

Чи стають коханки дружинами: що кажуть жінки та експерти

Матч “дружина-коханка” здебільшого закінчується перемогою першої. Чоловіка штовхає на зраду буденність. А от адекватних аргументів для дівчини, яка втручається в чужу сім’ю, завжди бракує

Те, що чоловіків тягне наліво, не означає, що в сім’ї негаразди. І все ж дівчата дозволяють собі закохатися в одруженого і сподіваються до останнього, що той подасть на розлучення заради коханки. А деякі погоджуються на роль коханки заради матеріальної вигоди.

- Моя подруга зустрічається з одруженим чоловіком, - розповідає 24-річна Ольга. - Він на 12 років від неї старший, має дитину. І навіть не думає розлучатись. А дівчина, яка вже стала постійною коханкою, на щось наївно надіється.

Причиною цього Ольга вважає попередні невдалі стосунки.

Відео дня

- Часто дівчата йдуть на стосунки з одруженим заради грошей, - продовжує тернополянка. - Знаю таких чоловіків, які шукають молодших дівчат модельної зовнішності. Водять їх по ресторанах, балують дорогими подарунками. Та у випадку моєї подруги такого немає. Я думаю, що вона просто занадто розчарувалась після останніх своїх невдалих стосунків. Вона готова все життя прожити в ролі коханки. Невже не краще було почекати, поки з’явиться новий хлопець?

Бувають випадки, що чоловіки знімають каблучку і мовчать про штамп у паспорті. Тоді вони навіть можуть задумуватись про розлучення, заводячи коханку. Хоча й такі випадки здебільшого закінчуються поверненням у сім’ю.

- Мій колишній шокував мене двічі, - розповідає 27-річна Олена. - Перший раз, коли до мене через три місяці зателефонувала його дружина. Я дізналась, що в нього дитина і скоро буде ще одна. А другий раз - коли він навіть пальцем не поворушив, щоб розлучитись. Хоча мені після дзвінка дружини казав, що подав на розлучення. Після цього я, звичайно, припинила стосунки з ним. Та й ніколи їх не починала б, якби знала про дружину і дітей.

Чоловік починає зраджувати тому, що йому набридає жінка в халаті та хатніх тапочках, постійно зайнята домашніми справами. Зазвичай чоловічі захоплення з'являються періодами. Це або спад, загроза депресії та відхід від реальності або навпаки - спосіб покрасуватися перед незнайомою жінкою. Дружина знає, як йому дається успіх і скільки зусиль доводиться докладати для його досягнення. А от коханка буде захоплюватись, поплескуючи в долоні.

- Жінки часто самі винні в тому, що чоловіка понесло наліво, - вважає 26-річний Владислав. - Вони перестають стежити за собою вдома. Часто декретна відпустка затягується, і жінка ніяк не може повернутись до нормального способу життя. Або ж їй просто стає байдуже, як виглядати вдома перед чоловіком. От мусульманки розумніші, вони чепуряться вдома, а на людях не показують своїх принад. Потрібно розуміти, що сімейне вогнище треба підтримувати двом.

Коли ж починаються щоденні сварки, причини зради - очевидні. Коханка завжди може уважно вислухати і зрозуміти.

- Звичайно, чоловік не повинен у будь-якому випадку іти "наліво". Але і жінка має розуміти, що необхідно зважати на чоловіка, поважати його інтереси та думку, слухати, в чомусь поступатися, - вважає 28-річний Андрій. - Важливу роль відіграє також інтимне життя, яке потребує різноманіття.

 

Коментар експерта

Антоніна Богачук, психолог:

- Якщо жінка потребує стосунків без обов'язків, то, на її думку, стати коханкою одруженого чоловіка - це непоганий варіант. У неї будуть стосунки, про які ніхто не знатиме. Це не буде забирати у неї багато часу. Коли дружина дізнається про існування коханки у чоловіка, вона допускає кілька помилок у своїй поведінці: істерика, почуття провини, тотальний контроль за усіма сферами життя чоловіка. Багато психологів радять пробачати зраду чоловіка. Вважають, що у зраді винен не один з подружжя, а двоє. Тому варто задуматись над тим, чому ваша кохана людина вам зрадила і чого їй не вистачило у ваших стосунках.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up