На сайтах знайомств "сидять" альфонси, збоченці і навіть педофіли

На сайтах знайомств "сидять" альфонси, збоченці і навіть педофіли

Фейкові фото, ліниві залицяльники та непристойні пропозиції – це те, що здебільшого чекає на тих, хто наважиться шукати собі пару в Інтернеті. Хоча деколи віртуальна любов переростає і у серйозні стосунки.

Інтернет-знайомства: плюси і мінуси. На цю тему вже впродовж багатьох років точиться немало дискусій. Одні вважають, що знайти кохання всього життя в мережі неможливо, адже на сайтах «зависають» тільки збоченці, або особи, які мають великі комплекси, а серйозні стосунки їм не по зубах. Інші ж навпаки сподіваються, що на віртуальних просторах «живе» безліч справжніх принців і принцес.

Є фото- і відеорейтинги

Під час підготовки матеріалу ми проаналізували кілька найбільш популярних сайтів для Інтернет-знайомств та зробили висновок, що найбільше там шукають активні користувачі.

Один із перших сайтів, які вибиває через пошук комбінації слів «Інтернет-знайомства» - mamba.ru – головна служба знайомств та спілкування в мережі «Мамба») – мережа сайтів, щоб познайомитись, об’єднує безліч самостійних сайтів і розділів знайомств великих порталів (наприклад, «Знайомства» на Rambler.ru, Mail.ru або Km.ru). Є і українська версія – mamba.ua.

Відео дня

Для того, аби зареєструватись на сайті, потрібно вказати електронну пошту та номер телефону, на який у повідомленні прийде код активації.

На сайті є кілька розділів. «Знайомства» — тут доступний пошук всіх зареєстрованих анкет, він може бути загальним без будь-яких вимог або із зазначенням мінімальних (стать, країна, вік, мета знайомства); також є розширений пошук за типажем, хобі, звичкам, сексуальним перевагам і т.д.  «Топ-100» — це конкурсний розділ, де можна підписатися на участь у фотоконкурсі в таких номінаціях, як «Дівчата», «Хлопці», «Playboy», «Дівчина HONDA мотто», «Динамо» і «Стиль і мода»; є також і відеорейтинги, у якому хлопці та дівчата виставляють на голосування короткі ролики зі своєю участю. «Подорожні» — це розділ, де можна знайти компанію для спільної поїздки в яку- або країну. «Щоденник» — тут користувачі сайту знайомств розміщують свої записи, думки, бажання, теги. Крім того, кожному тут доступно участь в голосуваннях, опитуваннях і обговореннях на різні теми. «Мій профайл» — розміщена анкета зареєстрованого користувача, яку можна доповнювати інформацією про себе, своєї зовнішності, перевагах в пошуку партнера або друга, фотографіями, відео і т.д.

Чоловіки шукають неповнолітніх

Наступний сайт у списку — love.ua У правому кутку головної сторінки є форма для реєстрації. Там потрібно зазначити ім’я, стать, е-мейл, вік. І тоді вже можна починати знайомств. Тут представлені кілька рубрик: «Хлопці», «Дівчата», «Симпатії». Є можливість розширеного пошуку, завдяки якому можна вибрати регіон та вік партнера. Обираємо пункт: «Шукаю хлопця». Серед кілька сотень претендентів – чоловіки, віком від 18 до 70 років. Цікаво, що навіть у 18-25 років хлопці шукають дівчину, від 18 до 30 і навіть 50 років. Приміром, Микола, вік якого в анкеті 25 років, не проти створити сім’ю з 50-річною жінкою. А 27-річний Олександр шукає собі в сексуальні партнери дівчину чи хлопця, віком від 12  і до 90 років. Оце масштаби! Заявок, де чітко вказана ціль знайомства – «Секс» - немало.

На цьому сайті в активному пошуку другої половинки і люди з нетрадиційною орієнтацією. 20-річний Андрій прагне знайти хлопця для романтичних стосунків.

Та найбільш вражає і те, що серед віртуальних менів є і потенційні педофіли. Так, 28-річний Роман шукає хлопця, вік якого 12 років. А 20-річний Женя – 12-річну дівчину, 19-річний Віталій – 16-річну партнерку, 25-річний Миколай – 12-річну дівчину, 22-річний Caver – 15-річну дівчину та інші. Про серйозні стосунки в цьому випадку і мови не може бути. Що забули такі користувачі на сайтах? Чи потрапить хтось із неповнолітніх на гачок до цих соціопатів? Чи моніторить поліція підозрілі сайти? Навряд. Тож варто бути обережними.

Інтиму хочуть навіть у 65 років

Інший сайт для огляду – http://loveplanet.ru, або «Планета любові». Судячи з форумів і опитувань, - це головний конкурент «Мамби». Крім стандартного набору сервісів, на сайті loveplanet представлені додаткові: чат, форум , щоденники, музика, мовлення (можна розповісти про те, що хвилює ), фотоальбоми (загальні та еротичні) з коментарями, конкурси краси. Крім повідомлень, тут можна прислати сюрприз і голосове повідомлення за невелику плату.

Реєструючись на сайті, потрібно вибрати не тільки стать, вік, а й тілобудову, і мету знайомства – дружба, створення сім’ї, романтичні стосунки, секс, оральні ласки, знайомства сім’ями. Сам сайт є російським, але тут можна вибрати будь-яку країну. Задля цікавості вибираємо Тернопіль. І ось воно – тисячі оголошень.

Надію на створення сім’ї завдяки сайту покладають навіть 18-річні користувачі, а інтиму прагнуть і старші чоловіки та жінки. На сексуальні зв’язки розраховують чоловіки в 65 років, а жінки – у 54. Головним акцентом у їхніх анкетах є пункт про значні фінансові можливості та наявність власного житла.

При наборі слів «інтернет-знайомства Тернопіль» у пошуку вибиває сторінку ВКонтакті. Не дивлячись на те, що ця російська соцмережа має бути заблокована, сторінка «Знайомства в Тернополі» цілком функціональна.

Шукають незнайомців по фотографіям

Наосліп вибираємо перші десять оголошень у даній спільноті. Що люди шукають тут? Відповідь очевидна – далеко не серйозних стосунків. Для прикладу, кілька повідомлень: «Шукаю дівчину послушну…» (Віталій), «Хлопець без досвіду шукає хлопця, або просто того, хто хоче поекспериментувати» (Selina Kyle), «Зустрінусь з дамою(дівчиною)-жінкою за взаємною згодою і повною конфіденційністю для зустрічей інтимного характеру без втручання в особисте життя!!! Можна і за гроші» (Віктор), «Шукаю хлопця, віком від 15-17 років) Не пошлого) Зовнішність не важлива... Головне, щоб любив і не зраджував... З Тернопільської області можна і зі Збаража) Не люблю, коли зраджують) Якщо ти теж, то пиши мені)» (Оксана).

Ще одна спільнота у соцмережах – «Шукаю тебе». Тут шукають всіх по фотографія чи опису на кшталт: «Шукаю хлопця у чорній шкіряній куртці, який був у «Подолянах», або «Сподобалась дівчина, яка йшла під «Горбатим мостом» плюс фотографії. Аудиторія групи досить чимала – аж 56 тисяч підписників – серед тернополян.

Жінки, які хочуть знайти собі іноземців, дуже часто відвідують сайт znaiomstva.info. Щоб переглянути кандидатів, потрібно зареєструватися, або увійти через соцмережі. На даному ресурсі є ціла інструкція, як сподобатися чоловікові та привернути увагу. Приміром, чим частіше ти заходиш, тим вище ти в пошуку. Щоб уникнути розчарування, адміни радять використовувати пошук сумісності за інтересами, вказаними в анкеті при реєстрації. Дуже сумнівний пункт: «Потурбуйся якомога раніше дати свій телефон, щоб чоловік подзвонив тобі додому для ближчого спілкування. Це персональне єднання чим листування». Це великий ризик. Адже за привабливою картинкою може ховатися зовсім не та особа.

Є знайомства за релігіями і для людей з інвалідністю

Якщо ввести в пошуку «серйозні знайомства», то одним з перших у списку сайтів – adam-i-eva.com Він позиціонує себе як сайт серйозних знайомств. Пошук супутника життя з мінімумом листування. Для цього потрібні не лише традиційні погляди на сім'ю та кохання, але й серйозність намірів, відповідальність і вміння думати. В умовах йдеться про 100% модерацію оголошень, найдетальніші оголошення з фотографіями, комплексний пошук, конфіденційність. Сайт пропонує серйозні знайомства у Львові, Тернополі, Києві, Харкові, Полтаві, ін. містах; православні знайомства та знайомства для християн різних конфесій: римо- та греко-католиків, протестантів, вірних інших релігій, атеїстів та людей з інвалідністю.

Загалом подібних Інтернет-ресурсів, де тернополяни шукають любов, партнерів для інтимної близькості чи просто друзів – десятки, а то й тисячі. Користуючись ними, головне – не потрапити в пастку до віртуальних обманщиків.

Плюси і мінуси віртуальних знайомств

Узагальнимо. За інф. сайту gazeta.ua, є плюси та мінуси віртуальних знайомств. Звісно, кожен вибере, орієнтуючись на власні сподівання. Але радимо буди уважними до незнайомців, адже насправді ви не знаєте, хто ховається за оголошенням. 

Плюси:

1) Вам не треба топтатися годинами на вулиці.
2) Абсолютно не потрібно замислюватися про свій зовнішній вигляд у момент знайомства. 
3) У Інтернеті ви можете проглянути анкету і заздалегідь визначитися, симпатична вам ця людина чи ні, і скласти про неї якусь думку до моменту знайомства. 
4) Можливість підтримувати спілкування з безліччю людей одночасно і постійно розширювати круг своїх знайомств. 
5) Відсутність необхідності відповідати миттєво, можливість гарненько подумати, перш ніж відповісти. Проте, не все цією можливістю користуються. 
6) Ви знайдете того кого шукаєте. У інтернеті у вас значно більше варіантів, з яких ви можете вибирати, ніж скажімо в клубі чи на дискотеці. 
7) Немає зайвих витрат на напої, поїздки, і тому подібне.

Мінуси 
1) Відсутність романтики. Ви позбавляєте себе права на емоційний сплеск, який буде в будь-якому разі, незалежно від того підходить ця людина вам чи ні. Ні помилок, ні сюрпризів, все притягнуто за вуха, і навіть дітям потім не буде що розповісти.
2) Можливість попастися в пастку нечесних людей. Навіть після того, як ви прочитаєте анкету, ви не можете з упевненістю сказати, що знаєте людину, яка сидить по той бік монітора. Адже людина могла записати в анкету будь-що. У результаті може виявитися абсолютно протилежної статі або віку. Якщо ви встигнете прив'язатися до такої людини, можливо вам буде навіть боляче. 
3) Ви можете не виправдати очікування один одного після зустрічі. Люди, які звикли до спілкування в Інтернеті, часто бувають не настільки цікаві в житті як в мережі. Плюс звичка постійно сидіти коло монітора, робить їх дещо скутими в реальному спілкуванні. 
4) Втрата навиків і мотивації знайомства і спілкування в реальному світі.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Оксана

    Приходь під педагогічний коли потепліє нас там 1000!
  • гєша

    повідом  куди прийти
  • гєша

    кдасссс оксана , кинь номерок......
  • Оксана

    Познайомлюсь з чоловіком для кохання )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up