Незайманість розпалює емоції

Незайманість розпалює емоції

Зачекати на заняття сексом до одруження в сучасному суспільстві — сенсація. Проте мрією багатьох людей є саме незайманий партнер. Дехто навіть відновлює цноту за допомогою хірургічного втручання, щоправда, таке задоволення коштує недешево.

Відновлюють цноту жінки здебільшого з релігійних причин. Попри великий сексуальний досвід, у пань часто з’являється бажання бути незайманою. А таємною мрією кожного чоловіка є стосунки з незайманою, стверджують експерти.
У підлітковому віці бути незайманою - немодно. Причиною втрати цноти часто стає те, що підлітки хочуть бути такими, як всі. Також багато дівчат ідуть на такий крок через те, що бояться втратити хлопця.

- Розмови моїх однолітків про секс ніколи особливо мене не хвилювали. Я завжди хотіла втратити цноту разом зі своїм чоловіком, - розповідає 22-річна тернополянка Вікторія. - Одним із великих плюсів була б його незайманість. Але я не знаю, де знайти хлопця з таким же бажанням. Я переспала зі своїм першим хлопцем тільки тому, що в іншому випадку він мене кинув би. А з тими, кому я наполегливо відмовляла, стосунки після декількох місяців руйнувалися.

Натомість дехто уникає незайманих партнерів. Адже, за словами психологів, у таких випадках з’являється відчуття провини перед партнером за колишній досвід.

- Страшно виходити заміж за цнотливого, коли вже сама нецнотлива, - каже 25-річна тернополянка Катерина. - Ти будеш почуватись винною за попередні стосунки, та й сам хлопець може докоряти тобі цим. Цікаво те, що в 16-18 років тебе вважають неправильною, якщо ти ще цнотлива, а в 22-25 раптом ця нікому не потрібна раніше цнотливість стає дуже актуальною. Хоч вдавайся до відновлення пліви.

Без сексу можна побудувати чудові стосунки, проте затягувати з одруженням у таких випадках не варто, стверджує 27-річний тернополянин Максим.

- Я дуже цінував принцип своєї дружини не займатись сексом до шлюбу, - продовжує він. - Навіть не хотів її вмовляти переспати зі мною. Ми концентрувались на розвитку стосунків, а не задоволенні фізичних потреб. Зустрічалися майже два роки. Факт її незайманості і першої ночі після весілля дуже інтригував і збуджував. Щоправда, останніх півроку перед весіллям стримуватись було дуже важко.

Однак багато хто дотримується думки, що сексуально можна не підійти одне одному і нелогічно одружуватись, не спробувавши свого партнера в ліжку.

- Якщо бути незайманою у віці 24-25 років, то дівчина не буде почуватися впевнено у цьому сексуально схибленому світі, - вважає 28-річний Орест. - Вона стане закомплексованою, переляканою, невпевненою і занадто багато надій покладе на єдиного в своєму житті чоловіка. Мовчу вже про те, що не буде знати, чого хоче сама і чого хоче її чоловік. Можливо, на початку це інтригує, та з часом почне втомлювати.

Коментарі експертів

Євген Таранніков, сексопатолог:

- Такого поняття, як сексуальна несумісність, не існує. Якщо партнери дбають одне про одного і вміють знайти компроміс, то вони знайдуть спосіб зробити секс успішним. Із медичного погляду сексом можуть займатися ті дівчата, у яких повністю сформований організм та почалися місячні. Важливо, щоб дівчина почувалася готовою до цього у моральному плані, а не лише у фізичному. Проте затягувати з першим сексом не варто, бо це негативно впливає на здоров'я.

Відео дня

Антоніна Богачук, психолог:

- Cтосунки без сексу будуть успішними, якщо це влаштовує обох партнерів. Тоді пари знаходять заміну інтиму в інших речах. Такі стосунки базуються на спільних інтересах, захопленнях, поглядах на життя. Багато залежить від вікових особливостей та попереднього досвіду партнерів. Відмова від сексу має бути свідомим рішенням. Якщо ж справа у комплексах, страхах чи пережитій психологічній травмі, тоді потрібно якомога швидше вирішити їх, можливо, навіть за допомогою фахівця.

 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (81)
  • Остап

    У Лізи Солодкої(автора матеріалу) лише секс в голові !(усі її публікації а-ля "ню" )))))

    Богдан Богданович reply Остап

    Хронічний недотрах
  • Анонім

    Я думаю так, спеціально когось собі шукати не треба, такі речі відбуваються випадково, ви можете зустріти хлопця чи дівчину навіть в черзі за хлібом, розговорились, познайомились і все таке.

    А спеціально мати за мету з кимось трахнутись, бо всі в її чи його віці це роблять, не правильно. Ось це споконвічна людська природа, не відрізнятись від стада, тому що не хочуть бути білою вороною, ось саме від цього йдуть різні комплекси, як на мою думку, варто бути особистістю і не дивитись на оточуючих, треба навчитись самому думати і знати що тобі потрібно та бути в цьому впевненим. Займатись сексом найприємніше з коханою людиною, а найголовніше, коли це вперше, то це особливо важливо, бо перший раз запам'ятовується назавжди.
  • Anonymous

    Я в шоке. Не верю что вы так потеряли лицо. Теперь сюда лучше не ходить

    Anonymous reply Anonymous

    Один однісінький нормальний тверезий комент під статею. Радий що ще є чистий погляд на весь той жах. Такі люди як ви сьоогодні на вагу золота

    Anonymous reply Anonymous

    Не тільки Ви в шоке. То напевно Ваш коментар попередніх статтях був, що то Дом 2. Ви були праві на всі 100. Але ж уявіть собі, оце все живе в нашому місті.

    Anonymous reply Anonymous

    Про ДОМ 2 Я писав
  • Anonymous

    а мені здається, неважливо коли саме починати статеве життя. але важливо не бути БРЕВНОМ. бо коли дівчина- БРЕВНО, це дуже і дуже печально. і це яскраво відбивається на сімейних стосунках потім. ще певно ні один чоловік, не прожив з дерев"яною колодою без зрад. а ви шановна дописувачка, якій 28 років, коли збираєтесь навчитись премудростям сексу, так шоб наповну задовільняти свого коханого(я так сподіваюсь ви його колись дочекаєтесь)??? для того щоб навчитись чогось, потрібна практика, практика, і ще раз практика. а часу у Вас все менше, опанувати цю дисципліну. і от поки ви будете тішитись тим шо вже нкінець-то "захотіли" чоловік буде реалізовувати себе з тою яка вміє і так, і так, і сяк. набирайтесь досвіду, вчіться, дорогенькі.

    Bodia color reply Anonymous

    Так можна набиратись досвіду разом і тоді буде набагато цікавіше і приємніше аніж потім думати як то їй чи йому було добре з кимось.

    Anonymous reply Anonymous

    Діду Панасе, що ти верзеш? Поки ти себе будеш реалізовувавати і так і сяк, то твоя баба знайде собі нормального мужика з клепкою в голові і буде себе почувати жінкою із ним. І будуть вони собі жити в любові і злагоді. А ти ДІду Панасе будеш голову шкробати, але пізно буде. 20 ХВИЛИН, Вам пишуть вже в різних ваших статтях, що Ваш сайт перетворився на ДОМ 2, з озабоченими людьми на чолі з Таранніковим. ДІДУ ПАНАСЕ ПРОПАГУЄШ БЛЯДСТВО, ТАК ЯК ТАРАННІКОВ..

    Anonymous reply Anonymous

    Anonymous reply Anonymous

    Знаєте шановний, якщо є кохана людина і взаємна любов то в людей все виходить добре, бо заводить з одного погляду. А як Ви кажите "бревно", то певно так "хоче" цього чоловіка., якби хотіла б то скоро вийшло. А може і в чоловікові справа? І ще одне "бревно" виходить з тих, хто має комплекси з приводу свого тіла. Якщо фігура нормальна, фізична тяга є і ще взаємна, то ніяких проблем в ліжку не буде. Знаєте, всі проблеми йдуть від " тараканів" в голові. І ще одне, фригідність в жінки,є дуже часто наслідком невдалого першого сексу.. Тому нормальні психологи радять, щоб не було "бревна" в інтимі в майбутньому, то перший раз краще щоб був з тим з ким хочеш, незалежно. Крім цього є різні люди. Одним побарабану все, а інші ставляться до цього більш серйозно. А на рахунок, того що лікарі кажуть починати статеве життя, бо час прийшов, то казати це одне, а життя це інше. То не хліб, що пішов в магазин і купив.

    Anonymous reply Anonymous

    ага він заводить, а вона БРЕВНО далі. Тоді і заводити не хочеться

    Anonymous reply Anonymous

    Скоріше, вона його заводить, але він бревно і він її байдужий. А біля гарного, симпатичного і коханого,,,вона секс бомба.

    Anonymous reply Anonymous

    Мені 37 років,є чоловік і син15 років ,це я до пишу,щоб Ви не обзивали (як раніше дописувачів:неудачниками,чи закомплексованими самотніми особами,яких ніхто не хоче) Ні в якому разі не хочу Вас образити,але у Вас стільки ненависті і злості до людей ,які мислять не так ,як Ви.Чомусь мені здається(можливо я не права),що для Вас це якраз дуже болюча тема,і Ви завжди в своіх постах виправдовуючись ,когось звинувачуєте.А як жінка,скажу Вам що жити статевим життям у такому віці для жінки потрібно.звідси у Вас роздратованість і злість:)А на рахунок досвіду Дід Панас,Вам добру пораду дав.І повірте фігура тут нідочого:)

    Anonymous reply Anonymous

    Ірино, я написала комент. в 23. 14. 04.01. Вище коментарі були не мої. Після цього конкретно до мене почали хамити. То я що мала отой дибілізм терпіти? Я не знаю, хто такий дід Панас і Ви Ірина і ті хто хамлять. Мене ще не здивує,як то пише одна і та сама особа. Я не бачу в своєму коментарі, де я написала, що цноту треба в трачати з людиною яку хочеш, що там є озлобленість. А от по оцих хто хамить, дуже видно що от для них це є болюча тема. Так, я дуже рада, що я не втратила свою цноту із нелюбом і неперетворилася на їдь. І зі мною погодяться нормальні люди і нормальні психологи. Я згідна з тим, що в 28років треба жити статевим життям, але я не згідна, що треба спати з ким попало. Перепрошую, якщо когось таке влаштовує, то його справа, а мене таке не влаштовує і то моє право. Дуже дивно, що тільки після моїх слів, де я написала, що знаю дівчину 27 років, яка має хлопця, але не те має, що хоче, спить з ним і стала нервова, озлоблена, завідна. Вибачте, але факт є факт. На таку перетворитися я не хочу. А потім народить дитину і бкде всю злість зганяти на дитині. І де Ви бачите мою роздратованість.? Яка для мене це болюча тема? Це Вас щось болить і тих кого зчіпають слова любити, взаємнісь, спати з тим з ким хочеш, а не будь з ким.....Це ж видно і видно не тільки мені. Ви ж добре в душі знаєте, що я права, щоб Ви тут мені не торочили. Ви ж як жінка, повинні знати, що секс із людиною, яку хочеш і любиш, непорівняти із сексом із нелюбом. І що жінка, яка спить з коханим є врівноважена і добра. І її не порівняти із озлобленою на життя жінкою, яка не знала сексу по любові. І шановна, фігура і доглянуте тіло і доглянута жінка Ви добре знаєте,що це важливо. Просто, не кожному вдається, та й що буде бідолаха казати.

keyboard_arrow_up