Рольові ігри допоможуть урізноманітнити секс та освіжити стосунки

Рольові ігри допоможуть урізноманітнити секс та освіжити стосунки

Як і побут, інтимне життя подружніх пар з роками стає одноманітним та нерідко передбачуваним. Одним із методів внести в нього яскраві барви є рольові ігри.

Комусь навіть сама думка про це може здатися огидною, не вартою уваги, суперечливою всім догмам християнської моралі. Хтось навпаки переконаний, що в наш час розвитку високих технологій рольові ігри  не є новизною, а навпаки – одним із головних атрибутів інтимного життя партнерів.

Кому потрібні ігри для дорослих а що вони дають, ми запитали в тернополян. Думки опитаних мало відрізнялися.

Чоловіки мріють про костюми

30-річний Олег одружений вже п’ять років, має двоє дітей. Зі своєю дружиною Мар’яною, каже, намагається бути відвертим у всьому, і на тему інтиму також.

Відео дня

- Я думаю, що секс є частиною сімейного життя, і не потрібно це приховувати, - наголошує він. – Людина може плюватися скільки хоче при вимові самого цього слова, але вона все одно іде додому, до чоловіка чи жінки і лягає з ним (чи нею) в ліжко. Інтим – як їжа, тому стидатися не потрібно. У кожного свої смаки. І з роками пара притирається. Чоловік та жінка вивчають, кому що подобається, тоді обоє можуть отримувати від заняття коханням неабияке задоволення.

За словами Олега, він перший запропонував дружині «змінити роль». Спочатку жінка вагалась. А потім погодилась.

- Перший раз, коли вона вдягнула костюм медсестри, нам обом було цікаво, що робити далі, - посміхаючись розповідає він. – Соромилась і вона, і я. Але поступово ми вжилися в роль, потім довго сміялись з того всього. Я зрозумів, що якось більше почав довіряти коханій, адже відкрити свої потаємні сексуальні бажання – це також певною мірою перейти на інший рівень стосунків. 

Неодружений студент Михайло каже, що побачити дівчину у звабливому костюмі мріє кожен нормальний чоловік.

- Навіть найбільші тихоні цього хочуть, - зазначає співрозмовник. – Нічого поганого в рольових іграх не бачу, якщо це не шкодить нікому з партнерів, не принижує нікого. Про все можна домовитись, було б бажання.

Ходять у секс-шоп

Двадцятирічний Олександр, якого журналіст зустріла біля місцевого секс шопу, розповів, що ходить магазин уже протягом двох років, деколи замовляє товари  на сайтах. Щомісяця він купує якісь новинки для себе й коханої дівчини.

 - Один сексуальний ритм виснажує стосунки, - каже він. – Більшість людей живе стереотипами, боїться експериментувати навіть в інтимних стосунках з коханими людьми. Ми з дівчиною намагаємося бути розкутими та довіряти один одному.

За словами Олександра, ті пари, які бояться одразу спробувати щось нестандартне, можуть почати із простого – перевдягання.

- Я, наприклад, люблю, коли моя кохана в образі зайчихи, а вона хоче бачити мене бізнесменом, - продовжує він. – Під час масажу використовуємо різні олійки та креми. Із найекстравагантнішого маємо наручники та плітку. Як на мене, головне не заганяти себе в рамки.

Жінки частіше соромляться

На відміну від розкутого хлопця, тернополянка Ірина, хоч одружена та має доньку, в секс шоп боялася заходити досить довго.

- Я – за природність, якщо йдуть у секс шоп, значить, є проблеми, - каже вона. – Хоча білизна та різні сувеніри тут і справді особливі. Я от подрузі купила неординарний подарунок – тапочки і оригінальне вбрання.

Мама 10-річної доньки Зоряна розповідає, що говорити з чоловіком на тему рольових ігор довго соромилась.

- На початку подружнього життя мені було соромно, щоб він не подумав, що я розбещена, - каже вона. – Потім якось стало простіше. Ми знали один про одного фактично все і довіритися навіть в таких питаннях стало легше. Якось побачили у вітрині магазину красиву еротичну білизну. Я спитала чоловіка, чи хотів би він побачити її на мені. Він посміхнувся і вирішив мені її купити.

З часом, зізнається жінка, вони з коханим почали деколи тішити один одного цікавими подарунками.

- На День Валентина чи на річницю ми даруємо один одному якісь цікаві костюми, купили навіть наручники, - посміхаючись додає тернополянка. – Головне – що нам обом це подобається, і скажу відверто, що стосунки в нас покращились. Адже ми почали більше довіряти один одному, не соромитися, а говорити про свої бажання. Одинадцять років подружнього життя, побут, проблеми позначаються на спільному житті. А от такі несподівані інтимні моменти допомагають вдихнути в стосунки різноманітність.

Судячи з опитування, рольові ігри багатьох цікавлять. Звісно, що є пари, які дотримуються консервативних поглядів, і вони мають на це повне право.

«Чоловіки часто бояться жінок»

Рутинне інтимне життя часто стає причиною розпаду стосунків чи сімейних зрад, говорить сексопатолог Ігор Федорко.

- Справа в тому, що без повноцінного сексу щасливих стосунків не буває, а одноманітне інтимне життя швидко набридає обом, - зауважує він. – Саме тому для збереження пари необхідно стежити за тим, щоб заняття любов'ю були якомога більш різноманітними. Рольові ж ігри - це чудовий спосіб боротьби з рутинністю.  Те, яку форму патрнери обирають для подібних міні-сценаріїв, допомагає їм відчути стосунки зовсім по-новому.

Чому варто пробувати помінятись ролями? На думку фахівця, гра допомагає повернути пристрасть.

- Це на початку стосунків пристрасть кипить, потім вона вщухає, кохана людина вже перестає викликати бурю почуттів, - продовжує він. – Тому рольові ігри можуть стати чудовим поштовхом для відновлення почуттів. Деякі пари навіть повертаються на початок своїх стосунків, закохуються один в одного заново.

Нині на сайтах чи в спеціальних магазинах можна знайти купу речей, які допоможуть урізноманітнити інтимне життя. Але і тут головне – не перегнути палку.
- За роки роботи я зустрічався з багатьма парами, - каже фахівець. – Зробив висновок: чоловіки часто бояться своїх жінок. Вони мають якісь потаємні бажання, але не хочуть образити другу половинку чи показати себе не в тому світлі. Тому вони нерідко сидять на сайтах знайомств, навіть одружені просто хочуть поговорити на відверті теми з кимось незнайомим, навіть не сподіваючись на продовження віртуального знайомства. Нові практики в інтимному житті партнерів допомагають їм розкритися, тоді зникає спокуса отримати бажане десь в іншому місці. Щоб уникнути цього та запобігти виникненню зрад, краще говорити з тим, кого любиш. Разом про все можна домовитись.

 

Підбірка цікавих ігор для дорослих

Сантехнік і господиня з несправним краном. Чоловікові не обов'язково бути сантехніком, він може бути збирачем меблів, електриком, робочим. Варто запастися спецодягом і підкорювати серце такої «самотньою і сумної домогосподарки». 

Лікар (медсестра) і пацієнт

Пам'ятайте прийом у стоматолога? Адже його цілком можна імітувати в домашніх умовах. Ось приходить пацієнт, сідає на крісло і починається огляд. Огляд - це досить інтимний процес, і якщо одне лише рух доктора перевищить рамки, то почнеться гра…

Поліцейський і злочинниця

Даний сюжет досить гнучкий - роль поліцейського може виконувати як чоловік, так і жінка. Ось тільки той, хто грає роль поліцейського - той і є домінантою в даній грі. 

Дід Мороз прийшов з подарунками

Вечір перед новорічною ніччю. Красуня чекає коханого додому, на ній елегантне облягає вечірнє плаття, панчохи, вечірній макіяж. І тут заходить Дід Мороз привітати з Новим Роком і подарувати подарунки.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • isabella ahha

    Мене звати Ізабелла Ітан, я ділюся цим у світовій мережі на основі моєї справжньої життєвої історії, я хочу, щоб світ знав про доктора. Алаба, велика людина, яка є могутньою і чесною, у мене були проблеми з чоловіком і він розлучився зі мною, просто тому, що я не мала від нього дитини після 9 років шлюбу і я шукаю допомоги всюди, я знаю, що хтось міг би мені допомогти і подивіться саме оголошення в Інтернеті, яким поділилася жінка, яка розповідає про доктора Алабу. Щоб отримати приклад того, як він отримав від нього допомогу протягом 24 годин, я швидко зв’язався з доктором Алабою. Зразок для наслідування також сказав мені, що він допоможе мені з моєю проблемою протягом 24 годин. Я не була впевнена в його словах, поки що він повернув мого чоловіка менше ніж за 24 години, і після повернення мого чоловіка я найщасливіша жінка в світі, тепер я вагітна своїм маленьким сином, я сьогодні свідчу, тому що Я сказав доктор алаба. Модель, про яку я повідомлю світ про нього, і навіть для тих, кому потрібен вирішення життєвих проблем, зв'яжіться з ним сьогодні і знайдіть своє рішення за адресою: [email protected] або зв'яжіться з ним у WhatsApp і Viber за цим номером: +1(425) 477-2744

  • Галя Онущак Гнатюк

    Оооо нарешті весела тема, а особливо коменти до неї ))).А то все про вакцинацію і нові штами пишуть.
  • Андрій Струк

    Подружнім парам портібна любов а не збочення! І шлюб утримує якраз стриманість..а не розпуста! Розпуста і збочення руйнують шлюб і психічне здоровя!
  • Адвокат

    Краща рольова гра Стефко і жигуль. Вічний секс.

keyboard_arrow_up