"Таракани" партнера вилазять під час подорожі

"Таракани" партнера вилазять під час подорожі

Спільна подорож для пари може стати ідеальним способом перевірити стосунки на міцність.

Психологи ввжають, що рівень щастя людей, які регулярно подорожують, набагато вище, ніж у тих, хто обмежує себе у такій радості. А спільні подорожі з партнером так само сприятливо позначаються і на стосунках.

Так, судячи з інтернет-дослідження, яке провела Американська туристична асоціація (United States Travel Association – USTA), ті пари, які регулярно подорожують разом, спостерігають більше взаєморозумуння. Крім того, спільні подорожі позитивним чином впливають на кількість сексу – зокрема, за твердженням дослідників, пари, які подорожують, займаються сексом частіше тих, хто не їздить разом на відпочинок.

Більше довіряють та розуміють

Відео дня

Під час подорожей людям вдається краще пізнати один одного. Американські психологи переконані, що під час подорожі людина виходить із зони комфорту і демонструє свої особистісні якості набагато сильніше, ніж у звичній домашній обстановці.

Про те, чи мають спільні мандрівки потужний любовний ефект, ми запитали і в тернополян.

Неля разом зі своїм коханим Володимиром обожнюють активний відпочинок. При нагоді завжди готові зібратися максимально швидко та поїхати в чергову мандрівку за новими враження.

- Ми любимо відпочивати разом, це приносить вдвічі більше задоволення, - говорить тернополянка. – Спільні враження, спільні позитивні емоції, спільні спогади – що може бути краще для закоханої пари? Коли побут пригнічує, відпочинок за межами звичного середовища фактично зцілює та наповнює життя яскравими фарбами. Якби була можливість та час частіше кудись їздити – ми залюбки.

Люблять активний відпочинок

За словами Нелі, насправді навіть не так важливо, куди їхати, чи будуть там дуже комфортні умови, головне, що поруч рідна людина. Усі пригоди, які чоловік і жінка переживають разом, допомагають їм стати командою.

- Недаремно кажуть, що з милим рай і в шалаші, - продовжує вона. – Коли ми обоє оптимістично налаштовані, то всі недоліки відпочинку навіть не відчуваються. І зі всіх ситуацій можна разом знайти вихід.

Неля та Володя люблять активно проводити час – грати в теніс, футбол, волейбол, ходити в гори, подорожувати на велосипедах тощо. Хоча деколи, зізнаються, і на сонечку не проти поніжитись.

- Як на мене, потрібно знаходити час для спільних мандрівок сім’єю, вони зближують, - каже тернополянка. – А ще, від’їхавши від дому, починаєш помічати деталі в поведінці людини, які за буденними турботами не бачиш, чуєш про її бажання. І це великий плюс, адже так народжується взаєморозуміння.

З останніх спільних подорожей пари – відпочинок у Туреччині. Жінка зізнається, що тиждень часу промайнув, як один день.

- Ми отримали купу приємних вражень від моря, від природи, від людей, - каже вона. – Тим паче, що це наш перший спільний відпочинок за кордоном. Є, що згадати. Ця мандрівка внесла в наше життя відчуття романтики, легкості, щастя. За щоденними клопотами ми забуваємо говорити коханим людям про свої почуття. Усе спішимо кудись, до чогось прагнемо. А деколи просто варто зупинитися і приділити хоча б трохи часу один одному. Насправді для цього не потрібно їхати за межі України. Адже і на Тернопільщині є немало цікавих та привабливих для туристів місць.

Рік збирають гроші

Обожнюють подорожувати разом і наступні герої статті – Олеся та Жеремі. Олеся – українка, а Жеремі – француз. Дівчина разом з батьками переїхала у Францію ще в дитинстві. Із Жеремі вони вже п’ять років живуть у громадянському шлюбі.

- Спільні подорожі – це найкращі ліки від депресії та застою в стосунках, - говорить дівчина. – Ми справі релаксуємо, відпочиваємо від побуту, від роботи, від всього на світі. У мандрівках можна забути про всі невдачі, адже тоді живеш наче в іншому часовому проміжку.

У Франції є немало чудових місць, куди можна поїхати.

- Особливо прекрасно на півночі країни, - додає Олеся. – Але я більше люблю Італію, вона межує із Францією. Венеція, Рим, озеро Гарда – ці місця, які ми відвідали разом із Жеремі. Восени, коли буде менше туристів, хочемо побувати в національному італійському парку Чинкве-Терре. Він включає в себе рукотворні тераси і п’ять невеликих поселень на березі Генуезського заливу. На такі великі мандрівки ми відкладаємо гроші протягом року. Вони того варті!

Хоч пара і живе у Франції, разом закохані ще не були біля знаменитої Ейфелевої вежі, тож планують побувати там найближчим часом.

- Хоч у коханого дуже щільний робочий графік і знайти час для мандрівок нелегко, ми все ж таки любимо подорожувати разом. Насолоду слова не передати, тож частіше раджу всім закоханим їздити кудись, - завершує співрозмовниця.

Інтим у подорожах кращий

Різноманітність потрібна не лише в побуті, а і в інтимному житті, вважає сексопатолог Ігор Федорко.

- Зміна рутинної обстановки робить людей щасливішими, - каже він. – Закохана пара тримує більше задоволення в сексуальному плані поза межами дому. У жінки, наприклад, підвищується лібідо, коли вона відчуває романтику поза квартирою. Звісно, у відїзді люди забувають про всі проблеми і турботи, тому концентруються на партнері. Дого ж нерідко пара може нарешті розслабитися, адже за стінами немає надокучливих сусідів. Зміна обстановки, зрештою, у багатьох асоціюється з першим побаченням чи першою інтимною близькістю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up