Як через танці партнери посилають сексуальні сигнали. Що кажуть експерти?

Як через танці партнери посилають сексуальні сигнали. Що кажуть експерти?

Мова танцю наскільки багатогранна, що здатна розповісти про людину майже все. Партнери, які танцюють разом, стають ближче один до одного, викликають довіру та симпатію. Зрештою, танці дозволяють розслабитися та підвищити сексуальне лібідо.

М’які рухи, пластика тіла та вогонь в очах… Варто лише поспостерігати за людиною, котра танцює, і про неї можна багато розповісти, навіть не будучи психологом.

Мова танцю досить багатогранна. Партнери, які танцюють разом, починають більше розуміти один одного, довіряти один одному. Саме тому серед танцювальних пар так багато сімейних.

У танцювальному клубі «Альянс» за понад 20 років їхньої діяльності народилося немало подружніх пар. Та й засновники клубу Ігор та Ольга Полигачі – яскраве свідчення тому.

Відео дня

Танці розпалюють вогонь

Чоловік та жінка познайомились на танцях, вони тривалий час танцювали в парі, і це мистецтво розпалило вогонь кохання у їхніх серцях.

— Ми з Ігорем не уявляємо нашого життя без танців, — зізнається пані Оля. – Тому вирішили поєднати із цим заняттям своє життя.

Танці – це те, завдяки чому в Тернополі народилася славна танцювальна родина. У ньому танцюристи розуміють один одного, як ніхто більше.

Загалом танці допомагають людині розслабитися, відчути себе вільною, розкутою. Це приносить задоволення як тому, хто танцює, так і тому, хто споглядає.

Тернополянка Ірина Клак займається танцями з дитинства. Зараз вона успішна мама двох діток. Але це не заважає їй не зраджувати своєму улюбленому хобі. Іру можна часто побачити на концертних виступах. Вона енергійно виконує Зумбу, а її чоловік за неї вболіває.

Вона танцює, чоловік вболіває

— Танцюю дуже часто, часто тренуюсь перед дзеркалом вдома, і це, як каже чоловік, приносить йому неабияке задоволення, — посміхаючись розповідає вона. – Хоча сам коханий ніколи танцями не займався, але йому дуже подобається моє захоплення. Він фанат і оператор на всіх моїх виступах.

За словами тернополянки, танці можуть стати чудовим механізмом, який допоможе освіжити стосунки.

— Неважливо чи це танець в парі, чи це танець для коханої людини, — зауважує вона. – Особисто для мене просто бачити захоплення і пристрасть в його очах.

Елементом зцілення стосунків називає танці і тернополянка Марина. За її словами, вони досить часто танцюють з чоловіком вдома.

— Нам не потрібно йти на танцпол, — каже вона. – Ми включаємо будь-яку романтичну мелодію і ввечері можемо просто потанцювати. Чоловік знає, на скільки мені подобаються танці, я вважаю, що всю пристрасть, всі почуття до конкретної людини можна висловити через танцювальні рухи. Деколи ми з чоловіком влаштовуємо сюрпризи один для одного: він танцює для мене, а я для нього. Може, це виглядає кумедно, але нам це допомагає розслабитися. Ми не боїмося показати один одному себе справжніх. До того ж, немає нічого непристойного, якщо ти виконуєш чуттєвий танець для коханої людини.

Латають тріщини у стосунках

Чому здавна танці допомагають людям розслабитися, відчути себе вільними, та неповторними? Як розповідає психолог Антоніна Богачук, під час танцю в організмі людини виділяються ендорфіни («гормони щастя», «гормони радості»). Окрім цього, танці ще й дозволяють відкривати в собі нові риси. Наприклад, завдяки ним у жінок чудово розкривається жіночність та сексуальність, а чоловіки отримують відчуття впевненості, зникають комплекси та з’являється розкутість.

— Ефект від занять танцями значно підсилюється, якщо танцювати в парі, — наголошує фахівець. – Синхронний рух тіл в одному ритмі має дуже велику силу. Будь-який вид танцю зближує, адже відбувається контакт партнерів на невербальному рівні (тілесний, зоровий, емоційний). Парний танець породжує довіру та симпатію до партнера, є джерелом приємних емоцій, дозволяє відчути партнера.

Якщо в стосунках утворився застій, пара може зайнятись танцями. Це, на думку психолога, обов’язково піде на користь та додать новизни стосункам.

— Танці не лише латають тріщини у стосунках, вони ще й стають дієвим механізмом зародження почуттів, — каже Антоніна. – Оскільки танці створюють відчуття тілесної та емоційної близькості, довіри та симпатії — це саме те, що потрібно для стосунків осіб протилежної статі. Тому так немало танцювальних партнерів одружуються. Крім того, це заняття – чудовий варіант для тих, хто шукає другу половинку.

Через танці посилають сигнали

У танці ми не тільки стаємо більш розкутими, а ще й привабливішими, вважає сексопатолог Ігор Федорко.

— Танці вчать бути більш чуттєвим, а такі заняття завжди проходять на високому емоційному підйомі, — зауважує він. – Особлива атмосфера і чуттєва музика допомагають розкритися та збагатити свій внутрішній світ.

Невербальні сигнали, які чоловіки та жінки посилають під час танців, можуть багато розповісти про їхні наміри. Так, за словами пана Ігоря, якщо жінка погладжує своє тіло в ритмі, вона ніби апелює до чоловіка: «Я хочу, щоб ти це робив». Якщо ж чоловік засуває великі пальці за пояс – це вже яскравий сексуальний виклик.

— Якщо жінка хоче показати, що виклик прийнятий, то часто запускає руки у волосся і махає головою, наче гривою, — продовжує він. – Якщо чоловік під час танцю проводить поглядом по тілу жінки з голови до ніг і навпаки, це також свідчить про його сексуальний інтерес.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олена Січкоріз

    Ліза Солодка! Окрім сексу у Вас є матеріали на інші теми?

keyboard_arrow_up