Як покращити потенцію та задовольнити жінку в ліжку

Як покращити потенцію та задовольнити жінку в ліжку

На думку сексологів, у поганій ерекції часто криється психологічна травма. ЇЇ можна вирішити, але для цього варто працювати і чоловікові, і жінці. Однак до імпотенції можуть призвести і серйозні проблеми зі здоров’ям, наприклад простатит.

Чоловіки, певно, ще більше, ніж жінки хвилюються за те, аби зберегти свою сексуальну силу та енергію. І коли вона слабшає, б’ють на сполох.

У минулому випуску газети «RIA плюс» акушер-гінеколог Оксана Швець розповіла про те, які фактори  провокують зниження жіночого лібідо. Але проблеми сексуального характеру можуть турбувати і чоловіків, при чому в різному віці. Оскільки ця проблема надто делікатна, багато представників соромляться і затягують з візитом до лікаря.

Під час анонімного опитування тернополяни неохоче говорили на ю тему. Із 10 опитаних чоловіків різного віку ніхто не зізнався, що в них є якісь проблеми. Навіть старший чоловік, на вигляд років за 55, посміхаючись сказав, що він ще ого-го.

Відео дня

Можуть страждати і 18-річні

Нічого дивного в тому немає, адже здебільшого імпотенція – це наслідок психологічної травми, про яку не те, що стороннім, а навіть лікарям чоловіки не розповідають, говорить сексолог Ігор Федорко.

- Еректильна дисфункція (імпотенція) може стати проблемою не лише дорослих чоловіків. Здебільшого вона вражає тих, кому за 50 років. Але недуга може вразити навіть молодь – від 18 до 29 років, - наголошує він. – Фізичні фактори, які можуть впливати на розвиток імпотенції, - надмірне вживання спиртних напоїв, проблеми із серцем чи судинами, цукровий діабет, травми а багато інших захворювань. Але в такому випадку, потрібно звернутися до кваліфікованих спеціалістів.

Якщо ж говорити про психологічні причини, то їх не так вже й мало. За словами пана Федорка, навіть невдалий сексуальний контакт може у майбутньому вплинути на ерекцію.

- Декотрі чоловіки бояться зачати дитину, у когось є страх не задовільнити жінку, когось турбує депресія, - перераховує фахівець. – Через часті стреси у представників сильної статі може просто не вироблятися достатня кількість гормону – тестостерону.

Комп’ютерні ігри теж винні

До речі, навіть комп’ютерні ігри можуть викликати еректильну дисфунцію.

- Віртуальна реальність у поєднанні з низькою руховою активністю фактично крадуть тестостерон у чоловіків. Якщо рівень гормону підвищити, то цілком імовірно, що чоловіка більше тягнутиме до жінки, а не комп’ютера, - каже він.

Буває, що жінка в ліжку може ненароком, навіть жартома акцентувати увагу на певних недоліках чоловіка. І вже згодом партнер скаржиться на погіршення ерекції. Тут, каже сексолог, на психологічному рівні він сприйняв слова жінки, як образу, у нього з’явився комплекс.

- Аби в інтимному плані у пари було все гаразд, краще навпаки підбадьорювати один одного, акцентувати увагу на перевагах, - наголошує експерт. – А коли щось не так, то ліпше поговорити про те, що не подобається, точніше сказати, як саме вам би було більш приємно, не звинувачуючи його. Чуттєвість жінки, її турбота і поради можуть швидко вирішити таку проблему.

Навіть якщо чоловіча сила постраждала, за словами пана Федорка, є багато способів її пробудити. Розмови про секс, чуттєвий масаж, читання еротичної  літератури – усе це допоможе розслабитися не лише чоловікові, а й жінці, допоможе їм зблизитися в інтимному плані.

Простатит краде чоловічу силу

Однієї з причин, яка впливає на потенцію чоловіка може бути така недуга, як простати. Вона вража всіх, незалежно від віку. І вчасно поставлений діагноз та комплексне лікування є вирішальними факторами у боротьбі з простатитом, говорить лікар-уролог міської лікарні №2 Володимир Глинський.

- Запалення передміхурової залози провокують різні фактори, - говорить лікар. – Одна з причин – це застійні явища в кровоносних судинах, що постачають кров до залози. Таке явище може виникнути при тривалій сидячій роботі. Іншою причиною може бути порушення сексуального життя, особливо, якщо воно не регулярне. Найчастіше провокують розвиток простатиту інфекції, що передаються статевим шляхом. Це: гонорея, трихомонада, хламідія, мікоплазма, уероплазма. Інколи причиною виникнення хвороби можуть бути грам-негативні бактерії, тобто ті, що не передаються статевим шляхом. Приміром, досить поширеним збудником захворювання є кишкова паличка.

Продовжуючи, медик розповідає що чоловік довгий час може навіть не здогадуватися про хворобу. Адже при хронічному простатиті симптоми і ознаки недуги розвиваються повільно. Надмірне вживання алкоголю, переохолодження, різні супутні інфекційні хвороби можуть спровокувати загострення простатиту.

- Болі в промежині, яєчках,  над лоном, часте сечовипускання в нічний час – основні симптоми запалення передміхурової залози, - каже лікар. – Простатит також поділяється на гострий – той, що проявляється вперше та характеризується сильними больовими відчуттями, а також хронічний – як правило, виникає внаслідок хронічних інфекцій, що передаються статевим шляхом. Клінічні прояви хвороби – питання часу. Чим раніше буде виявлена недуга, ти вища ймовірність на остаточне одужання. Так, у 70% випадків простатит повністю виліковується.

Медик також зазначає,  що чоловіки зазвичай звертаються до лікаря, коли вже є чіткі симптоми патології, приміром, погіршення ерекції, із-за чого вони не можуть нормально вести статеве життя.

- Якщо є чіткі прояви запалення, ми назначаємо пацієнтом УЗД простати та аналіз простатичного секрету, - пояснює фахівець. – Чоловікам після сорока років радимо раз у рік проходити обстеження на виявлення патології простати, аби уникнути розвитку онкологічних процесів.

Лікування ж недуги, за словами пана Глинського, має бути комплексне. Перш за все, лікар має з’ясувати, що стало причиною виникнення хвороби та усунути джерело захворювання. Існує цілий комплекс заходів. Це : антибіотикотерапія, призначення протизапальних препаратів та простатопротекторів. Окрім того, на базі поліклініки  №2 можна пройти фізичні процедури – електрофорез, віброакустика, ректальний датчик з ультразвуко, масаж простати.

- Якщо не лікувати простатит, хвороба може викликати імпотенцію, - наголошує спеціаліст. – До того ж, запалення передміхуровою залози може призвести і до безпліддя.

Що стосується профілактики, то лікар радить усім чоловікам уникати переохолоджень, не зловживати гострою їжею, алкогольними напоями та регулярно жити статевим життям. Якщо чоловік має декілька сексуальних партнерів, то для того, щоб уникнути інфікування, він повинен користуватися презервативом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • waprolzz sas

    Хочу Лізу, де її можна зустріти?

    Володимир Козін reply waprolzz sas

    Ха-ха, це може бути псевдонімом великого бородатого мужика, ще далі хочеться? :))))
  • Саша Крест

    - он испытал аргазм...
    - а ана?
    - а ана... не пришла
  • Geno Shtokin

    Перестаньте теребонькати пацани і з сексом проблем не буде і з простатою.
  • Ірина Мельник

    Усі матеріали Лізи Солодкої про секс.Мабуть мега досвідчена в сексі хвойда))

    Петро Грач reply Ірина Мельник

    У Лізи Солодкої лише секс в голові!

    Сергей Васильев reply Ірина Мельник

    По-вашему сексом займаються тільки хвойди? Воїстину - вивезти дівчину що села можна, а село з дівчини - ні.

keyboard_arrow_up