Як жінці поєднати в собі одночасно коханку, маму і друга

Як жінці поєднати в собі  одночасно коханку, маму і друга

Щоб завжди приваблювати чоловіків, потрібно розвивати в собі жіночність, позбутися низької самооцінки та розвивати самовпевненість. Аби змінити своє життя, варто «позбутися» і від токсичних людей, які лише скиглять і жаліються.

Зараз або ніколи. Стосунки – це не те, що варто лишати на «потім». Психолог, ведучий, автор книг Володимир Науменко розповів тернополянкам про секрети, які допоможуть завжди почуватися на висоті та жити з і в задоволення.

Отже, навіть якщо ви впали десятий раз поспіль, не потрібно опускати руки. Як радить автор книги «Жінки керують світом», просто купіть собі наколінники, і впавши двадцятий раз, піднімайтесь елегантно і сміливо.

Відео дня

Чому жінка – не бігові кросівки?

- Жінка, яка прагне почуватись щасливою, повинна усвідомити одну річ – вона не фурнітура вдома, не бігові кросівки. Жінка – це особистість зі своїми бажаннями, мріями та прагненнями. І відколи вона це усвідомить, її життя зміниться в набагато кращу сторону, - каже він.

Ще один ключовий момент- аби вдихнути у свою буденність зовсім нові фарби, потрібно навчитися бути самій у себе, а не жити за стандартом, що обов’язково хтось має бути поруч, от для них і живемо.

- Ми чули багато захоплюючих історій про чарівника на блакитному вертольоті, який прилітав і вирішував усі наші проблеми. Та в реальному житті це не працює, - зауважує психолог. – Так буває лише в казках. Якщо людина не здатна потурбуватися сама про себе, ніхто не буде з нею няньчитися. Адже порятунок того, хто тоне, як не крути, - справа рук самої людини. Якщо не хочеться вкотре збивати мізинці, раджу зробити кілька речей. Перш за все, спробувати розібратися, що не так і чому. Друге, подумати, як це можна змінити. Можна порадитися зі знайомими чи звернутися за допомогою до спеціалістів. І третє, треба набрати хоробрості і почати діяти. Можна навіть прописати тактику своїх дій. Навіть якщо не виходить сім разів, все може вдатися на восьму спробу. Звісно, будуть заважати і заздрісники, і критики, і стереотипи, у яких ми живемо. Але, зрештою, робити щось для себе повинно стати новою звичкою, першим кроком до життя за новим сценарієм.

Низька самооцінка тягне на дно

Досить часто корінь усіх наших проблем криється саме в низькій самооцінці, продовжує Володимир Науменко. Аби вилікуватися, потрібно чітко зрозуміти: не можна подобатися абсолютно кожному.

- У дитинстві більшість із нас порівнювали з кимось, тому розвинувся комплекс меншовартості. Особисто я взяв собі за правило: сприймати все, що відбувається у моєму житті, з легкістю і не на свій рахунок. Повірте, ефект вас потішить. Я і сам часом дивуюсь, - жартує співрозмовник.

До речі, пан Володимир охоче поділився інструкцією, яка допоможе пробудити впевненість у собі.

Перше. Потрібно позбутися негативних думок по відношенню до себе. Не потрібно зациклюватися на невдачах, треба лиш їх осмислити, аби надалі не наступати на одні і ті ж граблі.

Друге. Перестаньте порівнювати себе з іншими. Хіба що змагання з успішною людино може бути стимулом для саморозвитку.

Третє. Треб відвідувати місце, де збираються цікаві люди. Спочатку на таких заходах може виникати душевний дискомфорт, одначе потім буде спокійніше.

Четверте. Надзвичайно важливо – займатися улюбленою справою. Тільки тоді людина виконує ту чи іншу роботу максимально добре.

Саме впевненість, на думку гостя, дозволяє як жінкам, так і чоловікам бути на висоті в будь-якій сфері життя: професії, стосунках, здоров’ї, захопленнях і так далі.

Як позбутися токсичних людей

На відміну від чоловіків, жінки більше звикли обговорювати свої проблем із «близькими» людьми. На жаль, у такому оточенні можуть бути люди-«пестициди». Важливо навчитися розпізнавати їх одразу. А зав’язуючи нові знайомства, треба бути обережним. Токсичні люди завжди себе показують приблизно так: особливе ставлення до себе, постійний режим «усі погані – я хороша», «скрізь добре, де нас немає», «життя – це біль» тощо.

- Від таких людей треба «позбуватися». Адже токсичним особам потрібна чиясь енергія, час і простір у вашій голові. Віддаєте хороше – отримуєте погане – «пестициди» завжди жаліються і скиглять. Якщо не вдається повністю перервати стосунки з такими людьми, то хоча б мінімізуйте своє спілкування з ними, - наголошує психолог.

Ще одним програшним варіантом є токсичні думки. Звичка думати про погане – такий стиль мислення називається токсичним.

- От кажеш дівчині, що вона гарна, розумна, а та відповідає, що не найкраща, що не настільки вже й гарна. І тут я, як експерт, бачу психологічно несумісні речі всередині самої людини. «Я не готова», «я не можу» - найбільш токсичні думки, які засмічують життя. Насправді уся проблема – лише в голові. Навіщо дівчата заважають собі жити позитивно і дозволяють усякому сміттю поселятися в голові?! Я раджу включати фільтри або періодично проводити детоксикацію, - каже Володимир Науменко.

Саме з усвідомлення «Я – це я» і починається нове життя. Гість зі столиці радить жінкам бути справжніми і жити за своїм сценарієм.

Як завжди бути потрібною

Серед запитань, які часто звучать в бік пана Науменка, - як втримати свою другу половинку та завжди бути потрібною. При цьому важливо взяти на себе всі проблеми чоловіка, турбуватися про нього, ніби про свою дитину. Але це зовсім неправильно і недієво! Золота формула у стосунках – це поєднання в правильних пропорціях Коханки, Мами і Друга.

- Треба навчитися бути потрібною, перш за все для себе. Якщо людина цікава сама для себе, то і для інших буде цікавою. Жінки мають себе любити. Хоча б пару годин на день треба приділяти для себе, і не важливо, що плитка на кухні в ці дві години буде немитою, - зауважує Володимир Науменко. – Чоловіки там, де їм комфортно. Якщо жінка може творити йому такі відчуття, то йому ніхто не буде потрібен, крім вас. Щоб бути потрібною, треба просто навчитися поважати саму себе. Із дрібниць складається життя. Маленькі позитивні ритуали вдома, наприклад, ранкові поцілунки, можуть стати чудовим об’єднуючим фактором між двома половинками.

Чоловіки – жорсткі, а справжні жінки – вони зовсім інші. Є маса наукових тверджень і рекомендацій, як завжди приваблювати протилежну стать. Наш співрозмовник має власні секрети жіночності.

- Посмішка і мрійливість дуже важливі. Справжня жінка – та, що вміє слухати, питати і змушує свого чоловіка говорити, вона має свою аргументовану думку. Чоловіки люблять, коли жінки часто називають їх по імені. Представникам сильної статі подобаються ніжні особистості, але не ванільні, не ті, що сюсюкаються. Чоловіків приваблює красива, горда, знаюча собі ціну ніжність. Королівська з відчуттям власного достоїнства. Нам подобається, як жінки вміють дивитися в очі. Жіночність – це така етична категорія, яка поєднує в собі ряд якостей: ніжність, емоційність, хрупкість, вірність, щирість, - каже експерт.

Наостанок, 4 компоненти жіночності від Володимира Науменка:

  • Дівчинка: наївність, відкрита демонстрація емоцій.
  • Господиня: вміє створити комфорт і затишок в будь-яких умовах.
  • Королева: чудово підтримує розмову, вона дозволяє іншим себе любити.
  • Коханка: одразу після того, як зачиняються двері в спальню, така жінка повністю забуває про мораль. У ліжку вона королева.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Igor Novak

    Хороша стаття,не для осуду ,а собі на замітку  . Жінка ,це не лише ,,мамка,нянька,прибиральниця,заробітчанка,вчителька,служниця,повариха ,в таких умовах вона буде хворіти і через хронічну втому не зможе мати особистої радості і бути щасливою,а життя дуже коротко ,а молодість,як птах відлетить. Все має бути в міру,гармонійно ,берегти одне одного і допомагати у всьому.
  • Лариса Легка

    Якого року випуску стаття, якщо перший коментар датований  18.10.2018
  • David Starr

    Як у приказці: якщо чоловік виходить з дому з повним шлунком та пустими яйцями, тоді на недоліки жінки він не звертатиме уваги.
  • ВолодяУкраїна!!!

    ще видам комент 2020 якщо взяти до прикладу співчуття людині яку звати коханка то це теж жінка яка теж шукає своє кохання та сімю  з якихось причин життя чи обставин тому висновок простий жінки коханки краще знайти свою любов та сімю чим бути коханкою з якою не рахуються хоч і подарунки и тд це не коштує вашого втраченого часу та молодості тому легко формуйте щось своє і тоді ви будите нагороджені поважним званням жінка мати та кохана дружина ну і діточок як на небі зірочок=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up