Нелюбовна драма у Кременці: через ревнощі 19-річна Діана вбила Олену

Нелюбовна драма у Кременці: через ревнощі 19-річна Діана вбила Олену
Вбивство трапилося у будинку, який місцеві називають притоном

- Мозок по стінах, крові море. Боже, ще такої в нас біди не було, - каже жителька Кременця, пані Тамара. - Всяке було, але щоб дівчина так познущалась над дівчиною, то ні! Та, думаю, навіть як жінка застане чоловіка з іншою, то так не зробить. Страшно! Боже, це ж яке треба серце мати, щоб таке нині зробити...

Уже кілька днів Кременець гуде про жорстоке вбивство 19-річною кременчанкою Діаною С. своєї однолітки — Олени. Люди не розуміють, звідкіля у винуватиці взялося стільки злості, аби бити лопатою, трубою, а потім ще й вилами бити людину. Не розуміють, чому дівчина не тікала.  І не вірять, що головній “героїні” цього реального фільму жахів ніхто не допомагав.

“То страшний будинок. Притон”

Нагадаємо, 7 травня поліція повідомила про вбивство 19-річною жителькою райцентру уродженки району. Кременчанка, повернувшись додому, застала там свого знайомого з невідомою їй дівчиною. Кинулась з'ясовувати стосунки з хлопцем, однак той відмовився розмовляти і залишив дівчат наодинці. Це розізлило першу і вона почала бити непрохану гостю спочатку металевою трубою, потім совковою лопатою та вилами. Усі удари наносила в область голови та тулуба. Потім викликала поліцію.

Її затримали відповідно до статті 208 КПК. Дана ж подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство.  Про це йшлося у статті “Вбивство на Кременеччині: через ревнощі дівчина заколола вилами 19-річну гостю” на нашому сайті 20minut.ua. Багатьох читачів під новиною про вбивство дивувало, чому хлопець не допоміг новій подрузі, чому покинув. Утім, як виявляється, любові в цій історії — бракує, а то і зовсім нема.

Відео дня

Сам інцидент трапився 5 травня, близько 22.00 години на околиці Кременця, на вул.Сичівка. Місцина швидше нагадує село, аніж околицю: на вулиці звичайні сільські будинки, подекуди — і геть “шевченківські”, дороги - грунтові із крутими підйомами та спусками.  А будинок, де трапилось вбивство, взагалі - розташовний під лісом.



- То страшний будинок. Притон. Зек там живе. І взяв жінку, також судиму, з дитиною, - кажуть жителі Сичівки. - Ото та дівчинина, дочка тієї зечки, таке і наробила. Хлопець, до якого приревнувала, також судимий.

Він, як припускають кременчани, також родич власника будинку. Йому 20-21. І його також побоюються люди.

- Він ось так може йти з-заду, з музичкою, і з ножичком, - каже кременчанка, у якої розпитували дорогу до страшного будинку. - Але я його не боюся. Звикла. Сама на нього заяву писала, бо покрав  на городі у мене.

Мало виповнитись 19

Єдина, про кого погано не говорять, це — жертва Олена Камінська. Дівчина, як розповіли люди, сама з Комарівки Кременецького району. Однак з другого класу з мамою жила у Кременці, в орендованому житлі. А після школи вступила у педколедж. Цього року вона мала б закінчити четвертий курс. І тільки 19 травня їй мало виповнитись 19 років. Поховали її 9 травня у Комарівці.


- Тая, що її вбили, то була така хороша дівчинка, - кажуть кременчани. -  Вона тільки одна була в мами. Файно вчилась в інституті. А потім зв'язалась з тими тюремщиками. І мама та дивиться, що її дитина змінюється все гірше, і гірше, і каже, що не знаємо, що таке. І вот до чого дійшло… Але, то так люди кажуть, а чи правда — хто його зна...


Утім подружки дівчини, яких вдалось знайти у соцмережах, заперечують будь-яку дружбу між жертвою та підозрюваною, між жертвою та власниками будинку. Також кажуть, що із тим бравим кавалером, що залишив дівчину в притоні, не зустрічалась.
Лєна мала хлопця, - відписала її подружка у соцмережах. - З тим — не зустрічалась. Чому вона до нього пішла, того ніхто не знає. Вона не така була!


Доля не пошкодувала

Найменше інформації почули ми про підозрювану.  Її — мало знають, бо кажуть, що вона у тому будинку не живе, а навідується до матері. Про останню — погано відгукуються.

- Та вони з тюрми не вилазять, - кажуть люди. - Мати тільки вийшла. Бо десь на базарі якомусь попалась, то отримала 2,5 роки. А той співмешканець то трохи на волі, правда, затримався. Але було, що у сусідів виніс все з льоху, і спочатку віднєкувались,  а як поліція приїхала і знайшла в них на городі крадене, то сказав, що то співмешканка його підбурила.

Підтвердження людських слів про матір, а також дані підозрюваної у вбивстві, ми знайшли у документах на сайті райдержадміністрацій та у Єдиному державному реєстрі судових рішень. Дівчина — Діана С. - уродженка Чорткова.  З 2012 року проживала з опікуном, та із трьома братами-сестрами у Гусятинському районі, бо мати сиділа в тюрмі. У 2014 році — матір амністували. Тоді ж забрала Діану і оселилась із співмешканцем у Кременці. А ось щодо інших трьох дітей “дозволила” себе позбавити батьківських прав. Утім, у вересні 2016 році втратила права і щодо Діани — Кременецька райрада надала їй статус  дитини, позбавленої батьківського піклування, адже мати знову потрапила у в'язницю через крадіжки.

- Тепер сусіди там на тій Сичівці з хати бояться вийти, - кажуть кременчани. - Всяке там творилось у тому будинку. Там, до речі, два таких страшних будинки. Але такого звірства ще в нас не було. Ну, приревнувала, якщо то правда, ну дай кавалеру по лиці чи дівці. Але ж не вбивай!

Поспілкуватись із власниками будинку, де трапилося вбивство, не вдалось. Із помешкання до нас ніхто не вийшов. Сусіди кажуть, що їх могло й не бути вдома.

Що ж до самої підозрюваної, то наразі вона перебуває під вартою. Ухвалою Тернопільського міськрайонного суду 8 травня їй обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Катя Попик

    А в рябошийок хіба є серце, вони всі хижачки, всі до одного.Вміють тіко орати,спорити,красти, вбивати, відбирати,пити,споювати,вимагати,приходити на все готове:на чужу квартиру, на чужу машину.Все нашарка,за дурно і на халяву, все за держ.бюджет,ніби вони там  інваліди !
  • Irina Korzhak

    Нормальна людина неможе вбити людину
  • Irina Korzhak

    Потрібно брати глибше, в дівчини можливо ще дорого були психологічні травми. ...в тому є одне пояснення
  • Leonid Zilnyk

    Хлопець джентельмен на 100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up