"Допоможіть знайти наше маленьке чудо": тернополянин обіцяє щедру винагороду тому, хто знайде собачку сина

"Допоможіть знайти наше маленьке чудо": тернополянин обіцяє щедру винагороду тому, хто знайде собачку сина

Йоркширський тер'єр зник у центрі міста, на вулиці Івана Франка, ще 19 червня. Господарі намагалися знайти домашнього улюбленця самотужки, залишали оголошення в соцмережах. Але чотирилапий досі не знайшовся.

Власники ще раз звертаються до тернополян: якщо хтось бачив собаку – поверніть за винагороду.

- Син Давид дуже сумує за "Мілашкою", так він назвав його. Цьому маленькому чуду лише три місяці. Він ще зовсім беззахисний, - розповідає власник одного із салонів краси Микола Онищук. – Ми його самі недавно стригли, у нього на спинці добре помітна вистрижена ділянка. Тому собаку легко впізнати серед інших.

Відео дня

Тернополянин додає, що собака швидко йде на контакт із людьми. Він зник буквально за хвилину, чоловік припускає, що тварину могли викрасти.  

- Допоможіть знайти це маленьке чудо! Син постійно плаче. Ми обіцяємо гарну винагороду. А ще – для того, хто знайде та поверне нам собачку, обслуговування в салоні завжди безкоштовно (!), - наголошує Микола.

 

ДОВІДКА

Телефонуйте: 0503776914, 0967806585.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Людмила Микитин-Завадська-

    Віддайте будь-ласка!Люди люблять,привикають.Знаєте,як їм зараз важко!!! Прошу,благаю!!!
  • Маша Славінська

    поверніть собачку дитині прошу вас
  • Nazar Khamuliak

    ... люди поверніть собаку, якщо не знаєте як це тепер зробити коректно, напишіть мені повідомлення, я сам передам власникам песика котрий у вас, а вам передам одразу ж винагороду, ніхто нікого не знатиме, давайте просто зробимо це разом
  • Svit Lana

    Люди! Будьте людьми! Поверніть собачку! Без винагороди. Зрозумійте,що дітям важко без свого домашнього улюбленця!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up