Допоможіть врятувати життя мамі двох діток, яка бореться з раком грудей

Допоможіть врятувати життя мамі двох діток, яка бореться з раком грудей

У 34-річної Тетяни Куценко рак молочної залози 4-ї стадії  з метастазами в легені і печінку. Жінці потрібен курс лікування дорогим препаратом.

Страшна хвороба вже вдруге не дає Тетяні жити повноцінним життям.  Матір двох донечок з Волинської області просить всю Україну допомогти зібрати кошти на ліки.

- Я вже пройшла 5 хімій, - каже жінка. - Медики дають обнадійливі прогнози. Зараз є сучасний препарат "Ібранс", але його держава не закуповує, бо він новий. Я вже звернулася із заявою до Уляни Супрун, але відповіді поки немає. Препарат я знайшла у групі “Афіна”, де спілкуються жінки з таким же діагнозом. Через фонд “Заради життя” є можливість придбати “Ібранс” зі 50% знижки , тобто за 43000 грн. Це лише на місяць. Одну пачку ми вже купили. Мінімум 16 місяців слід приймати ці ліки, бо вони дуже повільно діють.  Але вони ефективні. Потрібно встигнути, щоб препарат подіяв. Загалом курс лікування - 30 місяців.

Відео дня

Тетяна педагог за освітою. Навчалася у  Житомирському педуніверситеті.

- За спеціальністю працювала недовго, - зазначає жінка. - Потім працювала секретарем-перекладачем у одній іноземній фірмі у місті Полонному Хмельницької області. Згодом декрет, діагноз і збір коштів.

У 2013 році жінці поставили перший діагноз - рак грудей третьої стадії.

- Спершу декілька років мені ставили діагноз - "Мастопатія", - розповідає Тетяна. -  Гінеколог ніколи нічого не казала, що є підозра на страшну недугу. Вже потім, як побачила зовнішні ознаки, направила мене у Хмельницький онкодиспансер на УЗД . Тоді сказали капати хімію. Прогнозували 1-2 стадію, але як виявилось, це вже була третя. Пройшла 7 хімій, дві операції -видалення яєчників і грудей та 20 опромінень. Мені виписали гормональний препарат, який приймала 5 років.

Після того, як померли бабуся та батько Тетяни, у неї почалися метастази в легені та печінку.

- Хвороба повернулася, - продовжує Тетяна. - Родичі збирали гроші на лікування, але ці кошти йдуть і йдуть. Мушу просити допомоги, бо іншого виходу немає. У мене постійне безсоння через це, бо ж хочеться себе врятувати.

У соціальних мережах Тетяна Куценко та її рідні просять допомогти усіх небайдужих.

Картка Приватбанку для переказу коштів:

Куценко Тетяна 4149 4991 1968 3579.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Куценко Тетяна в 2013 році лікувала 3 стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але від липня 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку. Більше читайте тут: https://tsn.ua/dopomoga/tetyani-dovoditsya-vdruge-borotisya-z-rakom-1236924.html

    Шалом!
    Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Апостоли були святі чудотворці бо НовоЗавітні йудеї - вояки Божиї,яки знали Заповідь - Не робіть ні яких малюнкив й не вконяйтесь їм і з вырою в голос розкаялись й не по своїй заслузі,а з Великої Ласки Любов'ю,Мудрістью и Валадою вустами забороняли,що не від Бога й проголошували те,що Во Славу Божу,Котрому нема улюбленців бо кожног викупив Кров'ю для Своєї Переможної Радісті!

    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей (дословний переклад) праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!

    і я не притендую,що це все,аможе щось і не так!

    Прорватись скрізь вражину беспредельну криком до Спасителя Вискупителя!

    І спитайте Його - як молитись,щоб через мене стала Твоя Переможна Радість і щоб Прославити Тебе Господь!
    Бо Твоя Викупна Кров Найкоштовниша за кожного!
    Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up