У Тернополі працює Кімната кризового реагування: для чого та як скористатись

У Тернополі працює Кімната кризового реагування: для чого та як скористатись

З метою безпеки адреса кімнати не розголошується.

У Тернополі працює Кімната кризового реагування, де люди, які страждають від насильства, можуть знайти тимчасовий прихисток та отримати психологічну допомогу.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Щоб скористатися послугами Кризової кімнати, постраждалим від насильства необхідно звернутися до поліції або соціальних служб.

Відео дня

Основними завданнями Кризової кімнати є забезпечення постраждалих місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування, надання первинної психологічної допомоги та перенаправлення клієнтів до інших надавачів послуг у сфері домашнього насильства - соціальних служб, медичних та юридичних установ.

Сьогодні, 26 вересня, для потреб Кімнати передали побутову техніку, набір каструль, підлогове дзеркало , розкладачку, рушники та набір інструментів.

Таку ініціативу вдалося реалізувати завдяки проєкту, який написали учасники Товариства Червоного Хреста «Ми хочемо Ваш світ зробити кращим» та в рамках програми BraVo, яка направлена на розвиток місцевих організацій та волонтерства.

До слова, у Тернополі Кризова кімната запрацювала минулоріч, її відкрили в межах проєкту «Трамплін до рівності», за реалізації Тернопільською міською радою спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA), БФ «Українська фундація громадського здоров’я» за фінансової підтримки Уряду Швеції та за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань євроінтеграції та євроатлантичної інтеграції.

 Читайте також:

У пологовому Тернополя працюватиме приймально-оглядовий блок: які послуги надаватимуть

В обласні дитячій лікарні з'явився сучасний інкубатор для новонароджених

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up