З Тернополя передали ще 400 комплектів військової форми для захисників

З Тернополя передали ще 400 комплектів військової форми для захисників

Українці продовжують активно підтримувати своїх захисників.

Вчора, 11 серпня, з Тернополя передали 400 комплектів сучасної військової форми для потреб тернопільських військовослужбовців, зокрема, для 83-го окремого батальйону 105-тої окремої бригади територіальної оборони, повідомляє міська рада.

«У нас добра співпраця з українцями, які проживають у США, зокрема, нам активно допомагає благодійний фонд Help Heroes Of Ukraine. Нещодавно ми отримали від них тканину, з якої шиють одяг для американської армії. Так, з отриманої тканини на замовлення командування було пошиту форму для наших військових. Приємно, що є можливість шити її тут, на базі наших комунальних підприємств та місцевих виробників, які мають відповідну фурнітуру, обладнання та можуть шити їх у більшій кількості. Вже є наступна партія тканини, яка передана на виробництво. Плануємо налагодити пошиття на регулярній основі», — зазначає міський голова Сергій Надал.

Відео дня

Загалом від початку війни з Тернополя було передано понад 2000 комплектів військової форми.

Зазначимо, що фонд Help Heroes Of Ukraine Inc NFP — благодійна організація, яка заснована у 2022 році керівниками найбільших логістичних і транспортних компаній США, до складу якої входять сотні українців в Америці. Цілі благодійної організації включають надання Україні широкого спектра медичної, військової та гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 серпня, з центру «Допомога армії від Тернополя» відправляться чергові вантажі для наших військових.

 Читайте також:

12 серпня з Тернополя їде допомога на фронт. Куди приносити посилки

Як знайти пальне в дорозі і допомогти ЗСУ?

Бібліотеки Тернополя розпочали благодійну акцію «Книга для воїна»

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up