У Тернополі зустріли померлого в АТО бійця Михайла Думанського

У Тернополі зустріли померлого в АТО бійця Михайла Думанського
Боєць АТО помер в Краматорську в п’ятницю, 19 лютого, під час виконання служби. У вівторок, 23 лютого його привезли до Тернополя.

Зустрічати бійця на Збаразькому КП прийшло декілька десятків тернополян.

 - Михайло Думанський був стрільцем-зенітником 81-ої бригади, - коментує представник Тернопільського обласного військкомату Олена Величанська. - Його призвали минулого року по мобілізації. 

Михайлу було 48 років.

Відео дня

Сьогодні ж о 17.00 відбудеться панахида за померлим в дворі будинку, де він проживав, на Оболоня. Поховають бійця в середу, 24 лютого, на Алеї Героїв на Микулинецькому кладовищі.

Нагадаємо, сьогодні на Тернопільщину привезли тіла двох наших земляків, окрім тернополянина Михайла Думанського також у рідні Ланівці повезли загиблого від кулі снайпера Юрія Коваля.

Коментарі (3)
  • Субботин Александр

    добро пожаловать на Донбасс
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:30 На Чортківщині зіткнулися легківка і вантажівка 11:50 В аварії з двома Тesla та Тойотою постраждали два водії 11:15 На вулиці Сагайдачного висадили квіти: який вигляд мають клумби photo_camera 10:45 На Тернопільщині син морив матір голодом, аби та віддавала пенсію Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 10:05 День вишиванки: які заходи відбудуться в Тернополі 16 травня 09:30 15 травня є зміни в маршруті тролейбуса №8 09:03 Замість насаджень тепер буде бруківка: на Торговиці спиляли здорові дерева photo_camera 08:30 На війні загинув 34-річний герой зі Збаража Андрій Мисик 22:20 На Фабричній зіштовхнулися дві Тесли та Тойота: є потерпілі 22:01 Чи можна святкувати та радіти під час війни: пояснює Митрополит Епіфаній 21:56 По всій Україні запроваджують аварійні відключення електроенергії 21:01 Як діти можуть отримати путівку на відпочинок через програму «єОздоровлення» 20:01 Третій рік війни, а в деяких лікарнях Тернополя і досі немає укриттів: «20 хвилин» перевірили 19:06 За хабар в доларах США працівник ТЦК відбувся штрафом. Чи залишається на посаді? 18:01 Медики Тернопільської обласної дитячої лікарні Алла Філюк та Світлана Євтушенко отримали почесні нагороди 17:27 Тернополянці загрожує до восьми років тюрми за крадіжки з супермаркетів 16:30 Скоро сім років з дня вбивства Іринки Мукоїди: розгляд справи у суді… почали спочатку 15:50 Вночі буде мороз: на Тернопільщині оголосили штормове попередження photo_camera 15:15 Напідпитку та без водійського посвідчення молодик їздив вулицями Тернополя в комендантську
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up