До Небесної варти приєднався Герой Іван Синишин з Підгаєцької громади

До Небесної варти приєднався Герой Іван Синишин з Підгаєцької громади
  • 23 березня під час захисту Батьківщини від російських окупантів на полі бою загинув наш земляк – Іван Синишин, 1990 року народження.
  • Полеглий Герой – житель села Голгоча Підгаєцької громади.

Військовослужбовець виконував свій обов’язок до останнього подиху. Іван Синишин загинув від отриманих травм під час обстрілу ворогом позицій його підрозділу поблизу Вугледару, що на Донеччині.

Трагічну звістку про втрату воїна з болем та сумом повідомили у Підгаєцькій міській раді.

Відео дня

«Україна втратила Героя, який щиро любив її та боровся за неї до останнього подиху. Висловлюємо щирі співчуття рідним та друзям загиблого… Вічна Пам'ять та шана Герою!», – зазначили у громаді.

Загиблого Героя зустрічатимуть 29 березня у селі Вага, орієнтовно о 12:00. Мешканців громади просять гідно зустріти воїна, створивши живий коридор шани.

Панахида за загиблим захисником Іваном Синишиним відбудеться теж 29 березня о 20:00, в селі Голгоча. Чин похорону справлять 30 березня, о 12:00.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» інформували про те, що в бою на Луганщині загинув Герой з Тернопільщини Михайло Шпикула. А під Бахмутом поліг випускник Тернопільської школи-ліцею №6 Валерій Гинда.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Luydmila Oliynik

    Герої не вмирають ! Вони ідуть від нас у Вічність ! Честь Лицарю Українського народу !

keyboard_arrow_up