На Донеччині поліг Герой з Борщева – снайпер Микола Бойчук

На Донеччині поліг Герой з Борщева – снайпер Микола Бойчук
  • Кровопролитна війна з російськими окупантами забрала ще одне життя захисника-патріота з Тернопільщини.
  • На полі бою загинув житель Борщева, стрілець-снайпер Микола Бойчук, 1990 року народження.

У другому відділі Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомляють, що Микола отримав мінно-вибухову травму в гарячій точці Донецької області. Поранення виявилось несумісним з життям.

«Наш Герой відважно захищав Україну, її незалежність, спокій та майбутнє кожного з нас. Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо», – зазначили у Борщівській міській раді.

За мирного життя Микола працював у комунальному підприємстві «Комунальник». Постійно дбав про благоустрій та чистоту в рідному місті. Коли почалась війна, він не міг просто так спостерігати, як російськи окупанти нищать Україну, вбивають дітей і жінок. Тому і вирішив стати на захист Батьківщини. Тепер назавжди залишиться непереможним воїном світла, який захищатиме нас з  небес.

Відео дня

«В ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї та разом з усією громадою схиляємо голови в глибокій скорботі. ВІЧНА СЛАВА І ПАМ'ЯТЬ НАШОМУ ГЕРОЮ!», – пишуть на сторінці Борщівської громади у Фейсбук.

Висловлюють співчуття і в військкоматі:

«Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який віддав життя, захищаючи Батьківщину. Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль їх непоправної втрати. Нехай Господь прийме його світлу душу і оселить там, де праведні спочивають. Вічна пам'ять та слава Герою! Герої не вмирають!»

Просто жахливо безперервно констатувати важкі втрати захисників України, які до останнього подиху відстоюють нашії території. Здобувають мир і незалежність ціною власного життя. Раніше ми повідомляли про загибель Юрія Басюка, Івана Лисого, Олександра Степанкевича і Тараса Коменярського – воїнів-Героїв з Тернопільщини.

 

Читайте також:

Йому було всього 22… Загинув Юрій Басюк зі Збаража

Від кулі російської орди загинув Іван Лисий з Бучацької громади

В бою за незалежність України загинув тернополянин Олександр Степанкевич

Тернопільщина оплакує ще одного земляка – Тараса Коменярського

У Тернополі прийняли програми підтримки родин та дітей Героїв

У Тернополі дітей загиблих Героїв безкоштовно навчатимуть музиці

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up