На Донеччині загинув воїн Валерій Штик з Теребовлянської громади

На Донеччині загинув воїн Валерій Штик з Теребовлянської громади

45-річний житель с.Плебанівка прийняв свій останній бій 15-го травня 2023 року.

Мобілізували Героя 20 січня 2023 року, на фронті він служив гранатометником, повідомляють у Теребовлянській міській раді.

Про Валерія розповідають, що чоловік був сповнений мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не збудуться… Він віддав своє життя за рідну землю, за життя кожного українця.

Відео дня

– Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють найщиріші співчуття рідним і близьким полеглого бійця. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам'ять мужньому Герою, люблячому синові, батькові, чоловікові та зятеві! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях! – зазначили у Теребовлянській міськраді.

Інформацію про зустріч домовини з тілом загиблого захисника та церемонію прощання обіцяють повідомити на сторінці міськради у Фейсбук.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що війна забрала життя Героя зі Скали-Подільської Руслана Пісецького. Також розповідали, що Тернопіль втратив Захисника Андрія Саломона. Крик душі його дружини ми цитували у нашій публікації.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up