Наталія Бучинська: «Хочу показати себе щасливою і закоханою»

Наталія Бучинська: «Хочу показати себе щасливою і закоханою»

Народна артистка України Наталія Бучинська вже 20 років живе у столиці, проте Тернопіль залишається для неї рідним, тому вперше вона завітає сюди з великим сольним концертом.

Її хіти «Дівчина-весна», «Моя Україна», «Молитва» стали улюбленими для мільйонів слухачів. Звання «Народна артистка України» Наталія Бучинська заслужила завдяки своєму таланту, харизмі, працьовитості й популярності, адже її пісні знаходять ключі до серця кожного слухача.

Вперше відома співачка вийшла на сцену саме в Тернополі, тому це місто вважає рідним. З ним у неї пов’язано багато спогадів. Невдовзі Наталія Бучинська вирушить у всеукраїнський тур. Тож ексклюзивно для «RIA плюс» артистка розповіла про свої творчі плани і не тільки.

Відео дня

Привезе українські пісні

– Пані Наталю, у серпні стартує Ваш всеукраїнський тур. Коли завітаєте з концертом у Тернопіль?

– Цей рік для мене є знаковим і особливим. Я пройшла певний рубіж як артистка і як жінка. Тож вирішила зібрати свої кращі пісні у велику концертну програму, а також представити нові роботи. Хочу показати себе такою, якою є зараз – щасливою і закоханою.

Цього року відбулися зміни у моєму творчому колективі. Я працюю з кращими. Зараз у мене прекрасний бенд під керівництвом Усейна Бекірова. Він – супер музикант. За пультом –звукорежисер-професіонал Ігор Прима. Танцює зі мною колектив Viva під керівництвом Назара Хороновського. З січня моїм директором є Андрій Стадницький. До речі, він родом з Тернополя.

Ми обов’язково завітаємо з концертом до Тернополя. Зараз саме складаємо графік туру, тому слідкуйте за нашими соціальними мережами, анонсами та афішами.  Від тернополян очікую теплої і душевної зустрічі. Я багато виступала в рідному місті, але великий сольний концерт ще не привозила, тому нам буде про що поговорити і про що поспівати з моїми земляками.    

    –         Чи співатимете у Тернополі пісні російською мовою? Наскільки принциповим для Вас як народної артистки України є україномовний репертуар?

– До Тернополя привезу програму  пісень українською мовою, але буде одна пісня російською.  Розкажу чому так. Я не могла не відреагувати на події, які почались ще у 2014 році. Війна і непроста ситуація в країні вносить в наше життя певні корективи. Тому, коли вперше почула пісню «Молитва» (музика Наталії Топчій, вірші Георгія Луганського), зрозуміла, що вона моя. Прекрасний вірш російською мовою я не захотіла перекладати, а от в кінці звучить молитва «Отче наш» українською мовою. Тут немає ніякої політики. Це пісня про людей в погонах, офіцерів, добровольців, медиків, техніків, захисників своєї землі та й просто про кожного. І немає мови в Молитви, є зміст і потужній меседж. В нас одне небо, одне сонце, один Бог і одна Україна. Це є надважливим для нас всіх.  

Новий імідж – це стан душі

–             Хто зараз пише для Вас пісні?

–             Я вже говорила, що працюю з найкращими. Мої найвідоміші хіти – твори великого Юрія Рибчинського. Багато пісень написані композиторами Ніколо Петрашем, Віталієм Волкомором, Русланом Квінтою, Віталієм Куровським, Олегом Макаревичем, Олею Ткач, Олегом Шаком, Ярославом Виджаком, Діаною Гольде, Ларисою Архипенко, Олександром Злотником, Андрієм Демиденком, Ларисою Вороніною.  До речі, автори Лариса Вороніна і Ніколо Петраш написали для мене у 2015 році пісню « Я не хочу війни» , яку я заспівала в дуеті з Ніколо разом із дитячим колективом на фестивалі « Мелодія двох сердець». Працюю з дуже багатьма талановитими людьми і ціную їх талант і співпрацю з кожним.

Похвалюсь, пісню «Ангел» для мене написав наш земляк Андрій Сторож з гурту «Авіатор». 

–             Розкажіть про Ваш оновлений імідж. Напевно, це не лише зовнішні зміни, а й внутрішні, а, можливо, й щось новеньке й цікавеньке у творчості?

–  Зараз мій імідж – це скоріше стан душі. Я – блондинка, тому це вимагає певних правил (сміється – прим. авт.). Багато років я працюю на естраді і мене знають в абсолютно різних образах. Тепер я живу з такою думкою: «Буду такою, як хочу!»  І звідси – новий одяг, нова музика, новий макіяж тощо. Та найважливіше, що я живу в гармонії і коханні. У творчості теж багато змін. Я оновила свій репертуар, відзняла кліп на пісню «Ангел». Це чудова історія одного курортного роману. На різдвяні свята записала з прекрасним дитячим вокальним ансамблем колядки. А днями в телестудії UA-1 презентувала новий твір «Сонце» на вірші Юрія Рибчинського. Музику написав Віталій Волкомор. Це для мене дуже знаковий твір. Це те нове, яке я хочу робити далі.    

– Як ставитесь до творчих експериментів?  

– Мені здається, що зараз моє життя – це великий творчий експеримент. Хочу творити, хочу нових вражень від музики, від свого оточення, від подій навколо мене. Я навіть встигла знятись у фільмі Лесика Турка (екс-учасник гурту DZIDZIO – прим. авт.). Це був ще той експеримент (сміється – прим. авт.) А нещодавно зробила фотосесію  для одного журналу, де показала нові сценічні костюми, а от на обкладинку потрапило фото, де я в жовтій «піжамі», – так в народі назвали цей костюм (посміхається – прим. авт.). Тому до експериментів я готова!

 Тернопіль залишається рідним

- Поділіться найяскравішими спогадами, пов’язаними з нашим містом.

–  У Тернопіль я переїхала з батьками, коли мені було майже п’ять рочків. Я тут виросла, вивчилась, спілкувалась з друзями, вперше закохалась, вперше вийшла на сцену. До половини четвертого класу навчалась у середній школі №19, потім вже перейшла до Фізико-математичної гімназії  №1 імені Івана Франка. Закінчила музичну студію по класу фортепіано. Співала у багатьох вокальних ансамблях і хорах. Закінчила Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Ревізія і контроль». Так що всім моїм однокласникам, одногрупникам, дорогим вчителям і викладачам велике вітання! Тернопіль – це моє Рідне Файне Місто!   

- Родина завжди була Вашою надійною опорою і підтримкою. Чим займається Ваша донька? Як відреагував на оновлений імідж Ваш чоловік?

- Моя родина для мене – це фортеця з метровими мурами і прапорами. Ми звичайна українська родина. Плачемо, коли нам сумно, сміємось, коли весело. Переживаємо за свою країну, дивимось новини на кухні та сваримо владу. Потрохи волонтеримо й допомагаємо іншим.

Донька Катерина займається вокалом, танцями. Ще змалечку брала участь у показах мод, була ведучою дитячого телевізійного пісенного проекту «Крок до зірок». Доця дуже гарно співає та і взагалі вся моя родина співуча! Українська пісня завжди звучала і звучить в нашій хаті. Звідти і любов до неї. Ми з Катериною маємо записаних декілька дуетів. До речі, вперше донька вийшла на сцену в Тернополі. Це було в нашому драмтеатрі. Каті тоді було всього два з половиною рочки і вона помагала мені співати пісню «Моя Україна». Потім, коли донечці виповнилось 5, ми заспівали разом в Палаці культури «Україна» в Києві «Ой, у вишневому саду». У нас було й багато інших спільних виходів на сцену.

Мого чоловіка вже, напевно, важко чимось здивувати, а тим більше моїм іміджем. Хоча він дуже уважно слідкує за моїми змінами і роботою. Він у мене людина в погонах, тожу часу на це в нього не так багато. Тому запрошу його на концерт і нехай тоді подивиться на мене очима глядача. Адже це все для нього – для глядача!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up