Захищаючи Батьківщину, загинув Герой Андрій Яценюк з Матвіївців

Захищаючи Батьківщину, загинув Герой Андрій Яценюк з Матвіївців

Андрій Яценюк, 1980 року народження, поліг на полі бою 12-го квітня 2023 року.

Відомо, що захисник до останнього подиху мужньо виконував бойове завдання на Харківщині. Там і загинув від ворожої кулі.

Сумну звістку про втрату ще одного з найкращих синів України повідомили у Великодедеркальській об’єднаній територіальній громаді.

Героя на щиті зустрічатимуть 17-го квітня. Траурний кортеж рухатиметься через Кременець, далі по Чумацькому шляху. Зустріч у Матвіївцях орієнтовно о 13.00.

Відео дня

Після цього орієнтовно о 15.00 відбудеться чин похорону.

– Висловлюємо щирі співчуття сім'ї загиблого Героя... Нехай його душа оселиться в Царстві Небеснім, де всі праведні спочивають... Ісус за наші гріхи помер на Хресті, а наші захисники віддають життя за нас сьогодні. Біль, сум, горе... Вічна слава Герою! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях! – зазначили у громаді.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що до Небесного війська злетів 39-річний захисник, до речі, також з Кременеччини, Дмитро Батовський. А Тернопіль втратив на війні справжнього патріота Батьківщини Віталія Заверуху. Він пройшов Революцію Гідності, АТО, не зупинився у боротьбі з ворогом і під час повномасштабного вторгнення. Всі наші воїни прагнули жити у незалежній країні, були віддані їй до кінця. Нехай тепер спочивають з миром.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up