Засновниця Best Mama fest Людмила Муринська поділилась драматичною історією свого материнства

Засновниця Best Mama fest Людмила Муринська поділилась драматичною історією свого материнства

Вже 20 жовтня у Тернополі відбудеться четвертий жіночий фестиваль Best Mama fest. Цьогорічною новинкою стане премія «Найкраща МАМА Тернопілля». Аби заохотити жінок розповісти історії свого материнства і зареєструватися, засновниця даної премії, Best Mama fest і Best Mama club Людмила Муринська на своїй сторінці у «Фейсбуці» поділилась власною досить непростою історією.

До речі, усі охочі розповісти про своє материнство і спробувати здобути цю премію до кінця серпня можуть заповнити анкету: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSflsWfgQONAOcMfsE…/viewform і спробувати отримати винагороду.

Ось що написала про себе засновниця премії «Найкраща МАМА Тернопілля»:

«В 2007 році я вийшла заміж. В 2009 - вперше завагітніла. Ось вже рівно 10 років минулого з того часу. Ми з чоловіком неймовірно раділи тим двом полосочкам на тесті. Та, на жаль, не довго. Через два тижні я вже почувалася кепсько. Пішла на УЗД. Мені сказали, що плід в матці не виявлений, а є потовщення труби, що означає єдине - позаматкову вагітність.

Відео дня

Мене поклали в лікарню і капали в вени «Метотрексат» – це ліки, які мають припинити ріст плоду і вивести його з труби без оперативного втручання. Викапали одну дозу – плід росте. Через тиждень викапали другу дозу – плід росте. На вихідні поїхала додому після двотижневого перебування в стаціонарі. В понеділок повернулась в лікарню з сильними болями. В той же день мене забрали в операційну з тиском 40/30 і зі словами лікаря: «Ми її втрачаєм!»

В реанімації я пролежала кілька тижнів під апаратами штучного дихання і штучної підтримки тиску, бо дихати сама не могла і тиск не тримала. Потім ще довга реабілітація, довжиною в півроку.

Чоловік просив мене більше не вагітніти та я, ще будучи в реанімації, знала, що не здамся. Через два роки після першої вагітності я знову завагітніла. Це був 2011 рік.

Чи варто говорити про те, наскільки я була рада? Та знову недовго...  Знову - позаматкова...

Цього разу, відразу мене забрали на операційний стіл без зайвих експерементів.

Минуло ще два роки з того дня. Ми з чоловіком звернулися в клініку професора Стефана Хміля.  Це вже був 2013 рік. Я завагітніла. На перших тижнях вагітності дитятко завмерло.

Після цього минуло ще півтора року і ми знову на прийомі. 24 червня 2015 на світ з'явився наш синочок – Артемчик. За що я дякую Господу Богу, Стефану Володимировичу і своїй сім' ї. Бо усі 9 місяців вагітності я лежала з загрозою, кровотечами і гіпертонусом. Та, все - таки, вилежала.

І мало хто знає про те, що минулого року ми втратили ще двох діток. На другому місяці вагітності наші двійнятка нас покинули.

Знаю, що на все воля Божа.  Дякую за те, що маю, бо насправді маю багато і щодня за усе вдячна: за посмішку сина, за обійми чоловіка, за батьків, які з нами. Є стільки всього за що варто дякувати і я дякую.

А що буде далі?  Наперед не загадую.  Дивлюся в минуле з вдячністю, в майбутнє – з надією, а в небо – з вірою».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up