Знову Борщівщина плаче… Війна забрала життя молодого Захисника Михайла Теслюка

Знову Борщівщина плаче… Війна забрала життя молодого Захисника Михайла Теслюка

На Донецькому напрямку загинув воїн із села Глибочок Борщівської громади – Михайло Теслюк.

Солдат Михайло Теслюк поліг 6-го травня у Бахмутському районі, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Про це повідомили у Другому відділі Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

Відео дня

Михайло служив оператором однієї з бригад, йому було всього 21…

– Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який віддав життя захищаючи Батьківщину. Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль їх непоправної втрати. Нехай Господь прийме його світлу душу і оселить там, де праведні спочивають. Вічна пам'ять та слава Герою! Герої не вмирають!!! – зазначили у військкоматі.

– Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам воїна – Героя Михайла. Знову Україна втрачає цвіт нації … Не забудемо… Не пробачимо… Вічна пам’ять Герою… висловились у Борщівській міській раді.

За цивільного життя молодий хлопець встиг закінчити Борщівський агротехнічний фаховий коледж. Був випускником відділення «Агрономія». Колектив навчального закладу також висловив співчуття родині Героя:

– Щирі співчуття рідним та близьким! В цю гірку мить поділяємо це горе та схиляємо голову в глибокій скорботі. Світла та вічна пам'ять!

 

 

В  громаді також повідомили, що про час зустрічі тіла загиблого Героя та чин похорону поінформують додатково.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що 8-го травня Тернопіль провів в останню путь свого Героя Ігоря Федина, який до останнього подиху боронив Україну від окупантів. Також повідомляли, що у перші дні травня під час виконання бойового завдання полягли Ярослав Швець з Шумщини та Віталій Мазурка з Кременеччини.

 

Читайте також:  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Любов Мидло

    Вічна і світла Пам'ять Герою! Щирі Співчуття рідним  і близьким
  • Nadia Nadin

    Вічна пам'ять Герою України 🕯️😭
    Йому ще жити і жити
  • Наталя Малик

    Вічна пам’ять Герою!
  • Ирина Комаринец

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up