Чи потрібний бухгалтер для складання сімейного бюджету в Тернополі? (новини компаній)

Чи потрібний бухгалтер для складання сімейного бюджету в Тернополі? (новини компаній)

Доросле населення в нашому місті будь-коли проходило спеціального навчання зі складання сімейного бюджету.

Добре, якщо людина має математичний склад розуму або за професією бухгалтер, тоді вести фінансовий облік сім'ї не буде важко. Але що робити тим, хто погано "дружить" із цифрами і ніколи в житті не стикався з таблицями та діаграмами?

Навіщо вести фінансовий облік. Фінансовий облік необхідний для того, щоб зіставляти доходи з витратами та отримувати інформацію про свої можливості. Наприклад, якщо щомісячний сукупний дохід сім'ї становить 30,000 гривень, а обов'язкові платежі становлять 25,000 гривень на місяць, тоді планувати відпочинок, розвагу чи купівлю речей можна лише в діапазоні 5,000 гривень на місяць.

Це означає, що на місяць сім'я може собі дозволити витратити не більше цієї суми, а отже, якщо виникає потреба великої покупки, тоді доведеться або відкладати гроші кілька місяців або відмовитися від розваг на цілий місяць.

Є й інший спосіб здійснити велику покупку поза бюджетом. Наприклад, скористатися послугою фінансових онлайн компаній. Зазвичай, це невеликі суми з низькими відсотковими ставками, набагато вигідніше, ніж умови отримання кредиту в банку. Також особливістю таких кредитів є можливість отримати швидкий онлайн кредит на картку за 20 хвилин без збирання великого пакету документів.

Знайти таку компанію та вибрати вигідні умови кредиту можна за допомогою MyCredy. Перед тим, як подати заявку, важливо розрахувати суму щомісячної виплати, яку спричинить взяття кредиту.

Як вести фінансовий облік. Сьогодні існує безліч мобільних програм. Можна поставити кілька і вибрати те, що найбільше подобається і зрозуміло.

Також більшість банків сьогодні мають власні мобільні програми, в яких фіксуються рух за рахунком. Банківська програма не допоможе у складанні бюджету, але цілком підходить для обліку витрат і доходів.

Якщо скласти бюджет на місяць складно, можна розпочати з обліку коштів. Фіксуючи протягом місяця доходи та витрати, ви отримаєте цінну інформацію:

keyboard_arrow_up