Інженерні рішення та техніка для дому: де придбати легко і швидко? (на правах реклами)

Інженерні рішення та техніка для дому: де придбати легко і швидко? (на правах реклами)

А як часто ви шукаєте послуги надійних інженерів, щоб легко та радісно зробити ремонт у своїй оселі, або ж облаштувати нове родинне гніздечко? Перш за все потрібно знайти найкращі варіанти за хорошими цінами.

Пропонуємо вам інтернет-магазин «Венкон», який сам доставляє техніку по Україні. Важливо, що Венкон піклується про своїх клієнтів, адже не просто продає товари, а допомагає підібрати ідеальні рішення. 

Де обрати якісну техніку?

Щоб обрати найкращу техніку переходьте за посиланням: https://vencon.ua/ua/actions. Уже перед покупкою ви зможете дізнатися про товар усю найпотрібнішу інформацію на сайті. А якщо питання і надалі виникатимуть, можна поспілкуватися особисто з консультантами або в одному з магазинів, або ж по телефону.

В компанії працюють професійні інженери та монтажники, які не лише змонтують все за нормами, але й врахують будь-які ваші найсміливіші побажання. Також важливо, що вам і надалі зможуть організувати сервісне обслуговування та навчать правильно користуватись вашими приладами, щоб вони прослужили довго і якісно.  

Що представлено в магазині?

В інтернет-магазині «Венкон» представлено найрізноманітніші категорії товарів: 

У чому особливості інтернет-магазину?

Перш за все менеджери магазину – це експерти в кліматичні та інженерній техніці. Тому, зможуть легко надати вам кваліфіковану допомогу. До того ж створено окремий професійний відділ проектування, щоб досвідчені фахівці реалізували прості та складні об’єкти.

Зламають ваші стереотипні уявлення і монтажники інтернет-магазину «Венкон», адже вони завжди відповідальні та ввічливі, а найголовніше дуже легко та майстерно роблять свою роботу.

Такими є всі фахівці компанії, адже вони експерти у своїй ніші, а тому працюють командно і професійно, щоб допомогти усім, хто цього потребує. За час існування опрацьовано вже понад 5000 проєктів.

Як співпрацювати?

1 крок. Зробіть замовлення, зателефонувавши, або ж на сайті. У разі потреби спеціалісти обговорять з вами формування технічного завдання.

2 крок. Працівники підбирають для вас найбільш оптимальні матеріали для монтажу, обладнання та комплектуючі. Кожен пункт обов’язково буде з вами узгоджено.

3 крок. Технічну документацію та всі креслення передаються вам.

4 крок. Узгодження всіх дат монтажу. Монтажники не лише встановлюють усе згідно з домовленостями та документацією, але й проводять для вас інструктаж, щоб користуватись обладнанням було легко і радісно.

5 крок. Надалі вам надаватимуться послуги з сервісного обслуговування за попередньою домовленістю.

Сформовано повноцінно компанію у 2015 році. В це час з’являється монтажний відділ. Згодом, у 2017 році, сформували професійний відділ проектування, щоб полегшити роботу, покращити якість проектів. У 2020 було відкрито магазин у Києві, а в 2021 – магазин в Одесі. Вже у 2022 році досягнуто на сайті близько 100 тисяч різноманітних товарів. Це надзвичайно великий асортимент, в якому ви знайдете для себе найбільш підходящі та зручні речі.

Також у 2022 році «Венкон» відкрили магазин у Львові, адже, на жаль, через повномасштабне вторгнення філію в Одесі довелося закрити.

Інтернет-магазин «Венкон» - це справжня знахідка, адже такого комплексного та індивідуального підходу більше немає ні в кого. Саме тому, закликаємо вас переходити за посиланням, шукати необхідний вам товар (а очі точно розбігатимуться від асортименту), і робити замовлення.

keyboard_arrow_up