Одноразові контейнери для їжі: різновиди та переваги (на правах реклами)

Одноразові контейнери для їжі: різновиди та переваги (на правах реклами)

Зручним і доступним варіантом упаковок їжі у сфері громадського харчування є одноразові контейнери. Подібна продукція також активно використовується в харчовій промисловості, торгівлі продуктами харчування, побуті і при організації відпочинку на природі. Застосування таких ємностей дає можливість зберігати свіжість і апетитний вигляд їжі на протязі тривалого часу. Вони відмінно підходять і для транспортування готової продукції, запобігають втраті зовнішнього вигляду й розсипання. Водночас у клієнтів є можливість оцінити зовнішній вигляд товару, що зберігається всередині.

Одноразові контейнери для їжі особливо популярні у сфері громадського харчування. Вони сприяють збільшенню потоку клієнтів, оскільки сьогодні популярним є замовлення їжі на винос або з доставкою. Використання такої упаковки сприяє збільшенню прибутку.

Види одноразових контейнерів для їжі

Харчові бокси представлені у великому асортименті. Це дає можливість підібрати відповідні варіанти під продукцію вашого бізнесу, спираючись на такі критерії:

Такі характеристики в подальшому визначають призначення ємності. Одні призначені для фруктів і ягід, Інші для випічки й десертів, Інші — для готової продукції, включаючи гарячі страви й напівфабрикати.

Переваги одноразових ємностей

Одноразові контейнери для їжі з пластику стали популярними завдяки перевагам, якими вони володіють:

Щоб виключити проблеми зі зберіганням продуктів варто ретельно підбирати постачальника упаковки. Якісні одноразові контейнери для їжі пропонує не так і багато компаній. В Україні серед таких можна виділити Petrovka HoReCa, яка доставляє продукцію по всій країні. Вибравши якісні ємності, ви залишаєте клієнта задоволеним, а значить ваш бізнес може розраховувати на те, що відвідувач стане постійним гостем або замовником.

 

keyboard_arrow_up