Одноразові контейнери для їжі: різновиди та переваги (на правах реклами)

Зручним і доступним варіантом упаковок їжі у сфері громадського харчування є одноразові контейнери. Подібна продукція також активно використовується в харчовій промисловості, торгівлі продуктами харчування, побуті і при організації відпочинку на природі. Застосування таких ємностей дає можливість зберігати свіжість і апетитний вигляд їжі на протязі тривалого часу. Вони відмінно підходять і для транспортування готової продукції, запобігають втраті зовнішнього вигляду й розсипання. Водночас у клієнтів є можливість оцінити зовнішній вигляд товару, що зберігається всередині.
Одноразові контейнери для їжі особливо популярні у сфері громадського харчування. Вони сприяють збільшенню потоку клієнтів, оскільки сьогодні популярним є замовлення їжі на винос або з доставкою. Використання такої упаковки сприяє збільшенню прибутку.
Види одноразових контейнерів для їжі
Харчові бокси представлені у великому асортименті. Це дає можливість підібрати відповідні варіанти під продукцію вашого бізнесу, спираючись на такі критерії:
-
Форма. Бувають круглі, квадратні, овальні, прямокутні та інші. Вибір роблять під конкретний продукт — часто в одному закладі використовують різні формати. Це зумовлено великим асортиментом меню.
-
Розмір. Контейнери представлені в різних розмірах. Це дає можливість підібрати вироби під різні порції і партії продукції.
-
Матеріал виготовлення. Для виробництва використовують полістирол, поліпропілен і ПЕТ. Усі вони безпечні для людини.
Такі характеристики в подальшому визначають призначення ємності. Одні призначені для фруктів і ягід, Інші для випічки й десертів, Інші — для готової продукції, включаючи гарячі страви й напівфабрикати.
Переваги одноразових ємностей
Одноразові контейнери для їжі з пластику стали популярними завдяки перевагам, якими вони володіють:
-
Можливість доставки гарячих, холодних і заморожених продуктів. Ємності переносять різні температури. Це розширює сферу їх використання.
-
Контейнери не пошкоджуються від удару, що дає можливість зберегти продукцію при транспортуванні. Так знижуються ризики й додаткові витрати.
-
Можливість розігріву їжі. Контейнери зазвичай виготовляються з пластику, стійкого до нагрівання та безпечного в таких ситуаціях.
-
Комфорт для клієнта. Після вживання їжі немає необхідності в митті посуду — контейнер просто відправляється на утилізацію.
-
Щільно закривається кришка не пропускає всередину вологу і сторонні запахи. Це зберігає свіжість продукту, а також його смак і запах.
-
Упаковка піддається брендуванню, наприклад, за допомогою стікерів і наклейок. Це сприяє просуванню бренду, підвищенню його впізнаваності. Відповідно, можна збільшити інтерес клієнтів і залучити нових. Як результат-зростання продажів.
-
Прозорість упаковки дає можливість розглянути продукт і його стан. Це додає впевненості клієнту і сприяє продажам.
-
Збереження свіжості. Завдяки особливостям упаковки продукти в ній довго залишаються свіжими, зберігають свої смакові якості й зовнішній вигляд.
Щоб виключити проблеми зі зберіганням продуктів варто ретельно підбирати постачальника упаковки. Якісні одноразові контейнери для їжі пропонує не так і багато компаній. В Україні серед таких можна виділити Petrovka HoReCa, яка доставляє продукцію по всій країні. Вибравши якісні ємності, ви залишаєте клієнта задоволеним, а значить ваш бізнес може розраховувати на те, що відвідувач стане постійним гостем або замовником.