Розвиваємо та розважаємо дітей (новини компаній)

  • 1404

Кожна мама часто задається питанням: чим зайняти дитину, щоб вона росла всебічно розвиненою і при цьому не перевантажити малечу? Ігри, розваги та заняття – невід’ємна частина життя дітей.

...

Центр раннього розвитку дитини «Чомучка»

Телефон: 067 33 43 240, 43-30-24

Адреса: м.Тернопіль, вул. Київська 11/42

Сайт: http://chomuchka.te.ua

Графік роботи: Пн-Нд, з 9 - 19 год, обід з 14 – 15 год

В дитячому центрі «ЧОМУЧКА» проводиться комплекс розвиваючих занять для дітей віком від 2 до 6 років за участю кваліфікованих фахівців з питань раннього розвитку дитини.

Повна програма навчання в нашому центрі розрахована на 4 роки від 2 року до 6. Вона ділиться на ранній і дошкільний розвиток. Окремо проводиться навчання англійської мови “English for Kids”, працює творча майстерня. У нас в центрі діти грають і співають, танцюють, малюють, знайомляться з буквами і цифрами, читають а також ліплять, клеять, майструють.

Заняття проводяться за авторськими, спеціально розробленими програмами, які відповідають всім віковим і психологічним особливостям дитини, і відрізняються рівнем складності (залежно від віку та розвитку дитини). Розробляючи програму розвитку наші педагоги спирались і на традиційні методики дошкільного навчання, які відповідають вимогам дошкільних програм, і на популярні альтернативні методики, такі, як системи Нікітіних, Монтессорі, Зайцева, Глена Домана, Сесіль Лупан.

Заняття проходять за наступними програмами:

У процесі гри ми намагаємося ще раз закріпити у дитини знання в самих різних сферах:

  • визначення форми, розміру, кольору предмета;
  • співвідношення предметів за довжиною, висотою, шириною;
  • визначення матеріалу, з якого виготовлений предмет;
  • розташування предметів у просторі;
  • вміння ввічливо розмовляти, поводитися з проханням;
  • виконання завдань на розвиток дрібної моторики, уваги, мовлення;
  • вивчення віршиків, лічилок, кольорів та всього, що потрібно знати маленьким геніям.

Заняття проводяться 2 рази у тиждень (Вівторок, Четвер), (Середа, П’ятниця), (Субота, Неділя).

Заняття триває 45 хв.

Денні та вечірні групи (від 4 – до 6 діток).

Абонентна плата за 8 занять – 400 грн.

Приходьте, ми завжди раді Вас бачити!

 


Дитячий навчально-розвиваючий клуб «ВладМарк»

Дитячий навчально-розвиваючий клуб “ВладМарк” пропонує навчальні заняття за такими напряками:

МЕНТАЛЬНА АРИФМЕТИКА за програмою Indigo для діток віком 5-6; 7-8; 9-11; 12-14 років. Заняття відбуватимуться один раз на тиждень тривалістю 60 хвилин.

Процес навчання проходить на спеціальних японських рахівницях Абакус. Ментальна арифметика тренує одночасно ліву і праву півкулі мозку, удосконалюючи зорову пам'ять, концентрацію уваги, креативну спрямованість, образне мислення дітей і їх схильність до швидкого читання. 

УРОКИ ШАХІВ, які допоможуть розвинути феноменальну пам'ять та логіку. Вдосконалюють аналітичне мислення, а також дають можливість діткам набути нових навиків. 

Навчальні групи: 4-5 років; 6-10 років. Заняття проводяться 2 рази на тиждень. 

КУРС ПІДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ. Наш курс включає:

  • Психологічну та соціальну підготовку дитини до школи
  • Читання, письмо (граматика + буквар)
  • Математику
  • Знання про природу та навколишній світ (природознавство)
  • Знання з основ здоров'я
  • Творчість

Заняття відбуватимуться у групах по 4-6 дітей та у зручний для Вас та Вашої дитини час! Перше пробне заняття проводиться безкоштовно. Заняття відбуватимуться 2 рази на тиждень, тривалістю 60 хвилин. Тривалість курсу півроку. Є можливість індивідуального навчання. Навчання проходить в інтерактивній форм із використанням різних цікавих вправ.

ЗАНЯТТЯ З ЛОГОПЕДОМ: постановка і автоматизація звуків, диференціація та введення звуків у мовлення). Заняття проводитимуться індивідуально.

ПОЛЬСЬКА МОВА для діток віком від 4-5; 6-8 років. На заняттях з польської мови Ваші діти у легкій та доступній формі навчаться розмовляти, слухати, писати та читати польською мовою. Вони вивчать основні граматичні структури та здобудуть основний словниковий запас. Навчання проходить в інтерактивній формі із використанням різних цікавих вправ. 

АНГЛІЙСЬКА МОВА. Заняття відбуватимуться у групах по 4 дитини та у зручний для Вас час! Є можливість придбати абонемент на 8 занять

НІМЕЦЬКА МОВА. Заняття проводяться в групах по 5 діток та відповідно до рівня знань дітей. Перший пробний урок БЕЗКОШТОВНИЙ

Записи проводяться за номером телефону 068 41 80 700 та за адресою вул. Злуки, 4а.

 


Cімейний клуб «Промінчики»: Робимо дитинство яскравим

«Промінчики» — це вибір тих батьків, хто розуміє, наскільки важливим є ранній розвиток дитини,  хто хоче зробити дитинство свого малюка яскравим і радісним, дати дитині можливість всебічно розвинути свої здібності, в тому числі вільно говорити англійською мовою ще в дошкільному віці.
Програми раннього розвитку для діток від 8 місяців до 3-х років:

  • Мамині долоньки (8-14 міс.), Перші кроки з мамою (1-3 роки)
  • Художники в памперсах (від 1 р.), Артстудія «Пісочні фантазії» (від 2 р.)

Програми комплексного розвитку для дітей 3-6 років:

  • Граючись, розвиваємось (3-5 р.)До школи з радістю (5-7 р.)
  • Англійська мова (розмовна методика В.Мещерякової)
  • Артстудія з пісочною анімацією, Творча майстерня
  • Лего студія, Школа експериментів, Студія «Мандри світом»

Програми для молодших школярів:

  • Англійська мова (розмовна методика В.Мещерякової)
  • Школа уваги
  • Експрес-курс «Читайлики» (покращення техніки читання)
  • Артстудія з пісочною анімацією
  • Кулінарні майстер-класи

Цікаве дозвілля для дітей будь-якого віку:

  • творчі та кулінарні майстер-класи,
  • тематичні вечірки, інтерактивні вистави, квести,
  • святкування днів народжень.

Наш сайт: prominchyky.com.ua

Ми на Фейсбуці

Ми в Інстаграмі

Адреса: Тернопіль, вул. Шашкевича, 9

Телефон: 067-353-1432


Дитяча кімната «Ну пострибай!»

Дитяча розважальна кімната "Ну пострибай!" пропонує затишне приміщення для проведення дитячих свят. У нас є все для того, щоб Ваші дітки весело провели час: Х-ВОХ ігровий лабіринт, батут великий, а також мікрохвильовка, ел. чайник, холодильник, кавовий апарат. У нас панує сімейна, домашня атмосфера. Усе завдяки дружньому, привітному персоналу, який знаходить з дітьми спільну мову: досвідчені педагоги організатори, які забезпечать індивідуальний підхід до кожної дитини, аніматори, які веселять діток, кухарі, які готують їжу. Завдяки зручному розташуванню, приємному інтер’єру. Ми зробили усе для того, щоб у нас діти відчували себе як вдома. НОВИНКА! Навчаємо малювати піском та проводимо майстер-класи з розмальовки гіпсових фігурок.

Вартість оренди залу із понеділка до неділі:

перші 2 години 230 грн/ год

наступні - 180 грн/ год

Відвідування 

1 год- - 40 грн

7 год - 100 грн

тел. (096) 739 68 80, (050) 853 00 35

м. Тернопіль, вул. Петлюри, 4

Графік роботи 10.30-21.00


Дитяча ігрова кімната «Диво-замок»

Дитяча ігрова кімната Диво-Замок - це море позитивних вражень та задоволення!!!
    Яскраві машинки та ляльки, ігрові комплекси (баскетбол, кухня, перукарня) на будь-який смак,настільний хокей STIGA PLAY OFF,столик LEGO, гірка у вигляді хатинки, великий ігровий батут (діаметр 2,5м) не залишать байдужим жодну дитину.
    У нашій кімнаті також для діток є: вігвам, великий будиночок Barbie, розвиваючі іграшки, тренажер для водіння, авто майстерня і шестиметровий трек для найвідважніших і багато інших розваг.
    Також пропонуємо відсвяткувати у нас Дні народження чи будь-яке інше дитяче свято.
    Вас чекає приємний відпочинок в лаундж зоні з м"якими диванами та окремими столиками для малечі та дорослих.
Для наших маленьких гостей створено чудову ігрову атмосферу, тому поки дітки граються, батьки можуть насолодитися чашкою ароматної кави)))
    До ваших послуг пропонуємо: холодильник, мікрохвильову піч, чайник, а також мангал на літній терасі.
    Ми чекаємо на Вас кожного дня з 10:00 до 17:00. При замовленні кімнати для святкувань графік роботи продовжуємо до 23.00. 
    Святкування днів народження: 
200грн/год у будні дні
250грн/год у святкові дні (починаючи з 3-ої години 200грн/год)
погодинне перебування дитини в ігровій кімнаті лише за 35грн/год.
  Тож поспішайте завітати до нас. Ми будемо вам раді.

Тел (068) 283-83-16, (050) 847-22-15,

адреса: м. Тернопіль, вул. Полковника Нечая, 25А, (р-н Новий Світ)

Facebook

Графік роботи:  Ми чекаємо на Вас кожного дня з 10:00 до 17:00. При замовленні кімнати для святкувань графік роботи продовжуємо до 23:00


 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up