Відеозвіт з будівництва ЖК у Тернополі від Креатор-Буд за червень 2024 (новини компаній)

Відеозвіт з будівництва ЖК у Тернополі  від  Креатор-Буд за червень 2024  (новини компаній)

Літо на вулиці, червень на календарі і колектив компанії Креатор-Буд продовжує працювати на будівельних майданчиках у різних мікрорайонах Тернополя. На якому етапі будівництва об’єкти в цей час - дивіться у нашому відеозвіті.

 Житловий комплекс Манхеттен, що на бульварі Куліша зведений повністю, завершені внутрішні роботи, готові фасад та покрівля, продовжується влаштування паркінгу та монтаж  ліфтів. 

Житловий комплекс Набережна Вежа на вулиці Білецькій. Монолітний каркас будинку, а це 16 поверхів, зведений стовідсотково.  На цей час у комплексі готуються до мулярних робіт.
Житловий комплекс Домініканський на вулиці Опільського. Монолітний каркас зведений повністю В цей час на будівництві продовжують мулярні роботи, внутрішні та зовнішні стіни готові на 50 відсотків. Ведуться роботи з влаштування покрівлі.
Житловий комплекс Атланта Тавер, що у Тернополі на вулиці Нечая. Завершуються фасадні роботи.  Зовнішні, внутрішні стіни, покрівля - готові повністю. Проводиться монтаж інженерних мереж. Майстри готуються до роботи з монтажу ліфтів. 
Варшавський мікрорайон, що знаходиться на Підволочиському шосе, поруч Збаразького кільця. У п’яти будинках мікрорайону уже живуть сім’ї, шостий будинок в процесі введення в експлуатацію. У сьомій черзі мікрорайону повністю зведений монолітний каркас, зовнішні та внутрішні стіни готові на сто відсотків. У восьмому будинку Варшавського мікрорайону тривають роботи зі зведення 13 поверху. Монолітний каркас

 

keyboard_arrow_up