Донька загиблого захисника із Тернопільщини просить підтримати петицію про присвоєння йому звання Героя

Донька загиблого захисника із Тернопільщини просить підтримати петицію про присвоєння йому звання Героя

Володимир Малітовський загинув, захищаючи Україну, у Луганській області.

Наталія Малітовська — донька захисника із селища Іване-Золоте Тернопільської області Володимира Малітовського. Вона створила петицію до президента України, в якій просить присвоїти звання Героя її батькові (посмертно).

— 9 квітня 2022 року мій батько поповнив ряди захисників України,куди йдуть лише сміливі та рішучі люди. Потрапивши до 66 окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Служив старшим водієм артилерійського взводу,1 артилерійської батареї артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи військової частини А7014, — йдеться у тексті петиції.

За словами Наталії Малітовської, її батько перебував у м.Мар'їнка Покровського району Донецької обл.,м.Лиман Краматорського району Донецької обл.,с.Греківка Сватівського району Луганської обл.

Відео дня

11 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання загинув від смертельно осколкових поранень внаслідок артилерійського обстрілу на Луганщині.

— Всі кажуть, що Герої не вмирають, але це не так. Я зрозуміла це коли притиснувшись міцно до його лютневого холодного обличчя, торкаючись ран від ворожих куль,які забрали його люблячий батьківський сміх,теплоту ніжних рук і блиск люблячих очей.В той момент в нашої родини все впало додолу, а в наших долях лишилась тільки — Пам'ять, — пише донька захисника.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (181)
  • Оля Західна

    Підтримую
  • Ганна Крупа

    Підтримую
  • Lubov Sukha

    Пітримую
  • Ваховська Аделя

    Підтримую

keyboard_arrow_up