Є за 7 тисяч гривень, а є й за кілька мільйонів: найдорожчі і найдешевші авто, які продають в області

Є за 7 тисяч гривень, а є й за кілька мільйонів: найдорожчі і найдешевші авто, які продають в області
  • Купити автомобіль «на ходу» до 12 тисяч гривень – на Тернопільщині цілком реально! Натомість вартість найдорожчої легківки становить кілька мільйонів гривень. Ми зібрали пропозиції продажу авто у двох цінових категоріях – топ-10 найдешевших і найдорожчих.
  • Дивіться у матеріалі, які автомобілі продають та в якому вони стані.

Наша журналістка сформувала «десятку» найдешевших і найдорожчих варіантів купівлі авто. Для огляду ми брали виключно легкові машини – як вживані, так і нові, вироблені в останні роки. Серед дешевих оголошень можна знайти не тільки зламані автівки чи ті, які віддають на запчастини, але й машини у більш-менш хорошому стані, що не потребують ремонту. Натомість найдорожчі варіанти вас здивують – такому внутрішньому наповненню, комплектуванню і дизайну автівок можна лише позаздрити. Однак, ця розкіш обійдеться покупцям у «кругленьку» суму.

Для пошуку дописів про продаж авто ми використали найпопулярнішу базу перевірених оголошень в Україні  AUTO.RIA. Тут можна ввести різні фільтри, обрати лише перевірені пропозиції від власників, встановити фільтр ціни, марку, рік випуску тощо. Тож що цікавого ви можете знайти? 

Найдешевші автомобілі

ВАЗ/Lada 2101 1980 I покоління

Відео дня

Пробіг: 999 тис. кілометрів ( нас теж здивувала ця цифра, але так вказано в оголошенні — прим. авт.)

Двигун: бензин.

Колір: коричневий.

Вартість: 200$ (7506 гривень).

Продавець з Кременця. Авто старше 2013 року, тому інформація про нього у цифрових реєстрах МВС відсутня. Коробка передач – ручна/механіка. Власник зазначає, що машина на ходу, але потребує акумулятора і зварювальних робіт. Автомобіль дещо зношений, має невідремонтовані пошкодження.

Москвич/АЗЛК 2140 1984

Пробіг: 300 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: жовтий.

Вартість: 210$ (7881 гривня).

Продавець зі Збаража. AUTO.RIA.com зазначають – він не надав VIN-код для перевірки. Найчастіше його не вказують, аби приховати зафіксовані пробіги, ДТП, розшук чи країну пригону авто. Коробка передач – ручна/механіка. Машина не на ходу, йдеться в дописі. Та вона цілком у зборі, є документи.

ЗАЗ 968 1971

Пробіг: 40 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: білий.

Вартість: 250$ (9383 гривні).

Продавець з Тернополя. В оголошенні вказано, що він не надав VIN-код для перевірки експертами AUTO.RIA.com. Коробка передач – ручна/механіка. В описі міститься не надто багато деталей, вказано лише, що машина у хорошому стані і до неї додають мотор. Є детальні фото авто з усіх боків й салону.

ВАЗ / Lada 2106 1992

Пробіг: 57 тис. кілометрів.

Двигун: 1,3 л.

Колір: синій.

Вартість: 266$ (10 000 гривень).

Продавець з Гусятина. Автомобіль старший 2013 року, тому інформація у цифрових реєстрах МВС відсутня. Власник наголошує, що авто не на ходу. Продає на запчастини (не працює педаль щеплення, немає акумулятора і резини). Коробка передач – ручна/механіка. Машина не гнила, мотор робочий.

Москвич/АЗЛК 2141 1991

Пробіг: 46 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: білий.

Вартість: 270$ (10 133 гривні).

Продавець з Бучача. Авто старше 2013 року, тому інформація про нього у цифрових реєстрах МВС відсутня. Коробка передач – ручна/механіка. В оголошенні пише: «Продається «мускул кар». Ластівка на ходу, але без акумулятора, тому можливий торг, але в межах розумного! Всі деталі по телефону».

ВАЗ / Lada 2107 1984

Пробіг: 391 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: бежевий.

Вартість: 295$ (11 071 гривня).

Продавець з Тернополя. Авто старше 2013 року, тому інформація у цифрових реєстрах МВС відсутня. Коробка передач – ручна/механіка. Машина на ходу, як вказує власник. Продає її під реставрацію або під розбір на деталі. «Міст не гуде, коробка добра, тече масло з мотора, немає акумулятора», – додає продавець. Авто можна забрати з села Остап'є. Також у дописі йдеться, що можливий торг або обмін.

ВАЗ / Lada 2106 1987

Пробіг: 2000 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: зелений.

Вартість: 300$ (11 232 гривні).

Продавець з Тернополя. Машина перевірена AUTO.RIA за реєстрами МВС та по страховим базам. Була перереєстрована у 2005 році. Коробка передач – ручна/механіка. В оголошенні пише: Продам жигулі не на ходу, потрібно робити мотор, торг присутній, більше деталей розповім по телефону».

ВАЗ / Lada 2103 1981

Пробіг: 55 тис. кілометрів.

Двигун: бензин/газ.

Колір: синій.

Вартість: 300$ (11 232 гривні).

Продавець з Тернополя. Автомобіль перевірений фахівцями даного сервісу, купувати його надійно. Перереєстрацію пройшов у травні 2023 року. Коробка передач – ручна/механіка. Продавець зауважує, що машина на ходу, але без акумулятора. Можливий обмін.

SEAT Ibiza 1987

Пробіг: 290 тис. кілометрів.

Двигун: 1 л.

Колір: синій.

Вартість: 300$ (11 259 гривень).

Продавець з Чорткова. Авто старше 2013 року, тому інформація про нього у цифрових реєстрах МВС відсутня. На сайті пише, що його вже продавали у грудні 2021 року. Тоді пробіг не перевищував 100 тис. кілометрів. Зараз новий власник терміново продає його і пояснює: «треба дивитись до коробки».

ВАЗ / Lada 2105 1987  

Пробіг: 555 тис. кілометрів.

Двигун: немає інформації.

Колір: бежевий.

Вартість: 320$ (12 000 гривень).

Продавець зі Збаража. Авто старше 2013 року, тому інформація у цифрових реєстрах МВС відсутня. За словами продавця: «Жигуль на повному ходу. Мотор та коробка в хорошому стані. Дно нормальне. Електрика вся справна. Машина потребує заміни задніх пружин (пружини додаю)». 

 

Найдорожчі автомобілі

McLaren MP4 2013

Пробіг: 26 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: жовтий металік.

Вартість: 150 000$ (5 617 500 гривень).

Продавець з Тернополя. Машина перевірена інспекторами AUTO.RIA. Транспортний засіб привезений з-за кордону і зареєстрований у червні 2021 року. Автомобіль розмитнений. Це версія Spider, яка має відкидний верх. Коробка передач – автомат. Продавець зауважує, що авто у максимальній комплектації зі встановленими додатковими опціями. Технічний стан ідеальний, без пошкоджень.

BMW X6 2021 G06

Пробіг: 25 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: фіолетовий металік.

Вартість: 120 000$ (4 494 000 гривень).

Продавець з Тернополя. Авто перевірене за реєстрами МВС. Його придбали у торговельній організації та привезли з-за кордону у травні 2021 року. Гарантія дійсна до червня 2025 року. «Абсолютно весь автомобіль з салону в дорогій прозорій бронеплівці. Максимальна комплектація, ексклюзивний колір Ametrin Metalic. М-диски з різноширокою резиною. М-Sport гальма червоного кольору. Є адаптивні налаштування підвіски з системою антикрену та регулювання жорсткості амортизаторів. Вбудована система нічного бачення з розпізнаванням людей і тварин. Панорамний дах з функцією «зоряного неба», – та ще багато чого іншого, за словами продавця, є у даній автівці.

Mercedes-Benz AMG GT 4-Door Coupe 2019 X290

Пробіг: 53 тис. кілометрів.

Двигун: гібрид.

Колір: синій металік.

Вартість: 102 000$ (3 819 900 гривень).

Продавець з Тернополя. Авто перевірене AUTO.RIA за реєстрами МВС. Коробка передач – автомат. Три місяці тому машина була перереєстрована на нового власника. «Офіційний автомобіль, куплений в салоні «Автомобільний Дім Україна Mercedes» у 2020 році. Є два комплекти коліс на зиму/літо. Комплектація: пакет AMG, повний привід, пневмо підвіска, акустика BURMESTER, оптика MULTI BEAM LED, диски AMG R21, адаптивний круіз-контроль, розширена підсвітка салону, пам’ять сидінь, проекція на лобове скло тощо. Авто без жодного ДТП чи підфарбування.», – як зазначає продавець.

Volkswagen Multivan 2023 IV покоління

Пробіг: 1 тис. кілометрів.

Двигун: дизель.

Колір: чорний металік.

Вартість: 98 700$ (3 696 315 гривень).

Продавець – компанія CARLIFE. Авто пригнано з-за кордону, тому інформація про нього у цифрових реєстрах МВС відсутня. Коробка передач – автомат. «Мінівен на гарантії. Максимальна комплектація HIGHLINE: матрична оптика, асистент паркування (сама паркується), дістронік (асистент швидкості), камера заднього огляду, оббивка сидінь з натуральної двоколірної шкіри SAVONA, електросидіння, роботизовані крісла для дітей тощо. Можливий обмін на ваш автомобіль», – йдеться у дописі.

Land Rover Range Rover 2018 IV покоління (FL)

Пробіг: 91 тис. кілометрів.

Двигун: дизель.

Колір: чорний.

Вартість: 96 000$ (3 595 200 гривень).

Продавець з Козови. Автомобіль пригнаний з Німеччини, перевірений AUTO.RIA за реєстрами МВС. Коробка передач – автомат. Об'єм двигуна не вказаний продавцем. «Продається Range Rover Vogue 4.4 дизель (339к.с) 91.тис. пробіг. Повний привід, преміум акустика, навігація, оптика, багатозонний клімат-контроль, масаж передніх сидінь, вентиляція», – пише власник. Є система стабілізації, розподіл гальмівних зусиль. Вікна тоновані, декоративне підсвічування  салону, кермо з пам’яттю положення, система  «старт-стоп», система мультимедіа для задніх пасажирів, голосове керування.

Audi Q8 2023 I покоління

Пробіг: 1 тис. кілометрів.

Двигун: дизель.

Колір: білий металік.

Вартість: 94 700$ (3 546 515 гривень).

Продавець – компанія CARLIFE. Авто пригнане з-за кордону, тому інформація у цифрових реєстрах МВС відсутня. Коробка передач – автомат. В дописі вказано наступне: «Офіційний автомобіль 2023 року. Гарантія на 2 роки. У комплектацію входять: матричні світлодіодні фари HD, пневматична підвіска, контурне багатоколірне світло, спортивні сидіння PLUS, безключовий доступ «старт/стоп», підігрів сидінь, дзеркала з пам’яттю і автоматичним затемненням, електропровід багажника тощо».

Audi Q8 2023 I покоління

Пробіг: 1 тис. кілометрів.

Двигун: дизель.

Колір: синій металік.

Вартість: 91 000$ (3 407 950 гривень).

Продавець з Тернополя. Автомобіль перевірений AUTO.RIA за реєстрами МВС. Коробка передач – типтронік. В описі допису вказано, що позашляховик офіційний і на гарантійному обслуговуванні.

Porsche Panamera Panamera 4S 2017

Пробіг: 25 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: синій металік.

Вартість: 87 700$ (3 284 365 гривень).

Продавець – компанія CARLIFE. Авто було перереєстроване у березні 2023 року. Коробка передач – автомат. Опис до машини великий, з основного: вона у відмінному стані в ексклюзивному кольорі, Скло тоноване, є система комфортного закриття дверей, підсилювач керма, що реагує на швидкість, пневмопідвіска з автоматичним вирівнюванням кузова, спортивна вихлопна система, підігрів керма, комфортна підсвітка в салоні включно з пакетом для заднього ряду додаткові бічні подушки безпеки для задніх пасажирів, адаптивний круїз-контроль, сидіння оброблені м'якою шкірою і багато чого ще.

Toyota Land Cruiser 2021

Пробіг: 28 тис. кілометрів.

Двигун: бензин.

Колір: чорний.

Вартість: 87 000$ (3 258 150 гривень).

Продавець з Тернополя. Авто перевірене фахівцями AUTO.RIA за реєстрами МВС. Коробка передач – автомат. «Автомобіль офіційний, пройшов обов’язковий комплексний огляд та перевірку на авторизованій сервісній станції Toyota, тому при купівлі Ви можете бути цілковито впевненими в його технічній справності. Обираючи дане авто з пробігом Ви гарантовано отримуєте наступні переваги: легальність та чесність угоди, високий рівень якості передпродажної підготовки, належне технічне обслуговування автомобіля відповідно до високих стандартів якості», – пише у цьому дописі власник.

BMW X7 2020

Пробіг: 65 тис. кілометрів.

Двигун: дизель.

Колір: сірий металік.

Вартість: 85 900$ (3 216 955 гривень).

Продавець з Тернополя. Він не надав VIN-код для перевірки. Найчастіше його не вказують, щоб приховати зафіксовані пробіги, ДТП, розшук чи країну пригону авто. Позашляховик від першого власника, в ідеальному стані. Коробка передач – автомат. «Без підкрасів. Багата комплектація. Максимальні фари, 7- місць, проекція, дотяжки. Є все для комфортної їзди», – уточнює продавець.

Нагадаємо, вся інформація з оголошень та фотографії взяті із сайту auto.ria.com.

Як Вам такі ціни на автомобілі? Напишіть свою думку у коментарях.

 

Читайте також:

Найдешевші автомобілі, які можна купити у Тернополі: дивіться ціни та стан

Автомобілі дешевшають? Які машини продають тернополяни та як змінилися ціни

Машина до 100 тисяч гривень. Зібрали оголошення про продаж авто від тернополян (ЦІНИ)

Коментарі

keyboard_arrow_up