Водій має знати! Цінники послуг від сервісних центрів МВС

Водій має знати! Цінники послуг від сервісних центрів МВС
  • Видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку авто. Ви знаєте вартість цих послуг?
  • Дивіться підбірку картинок із реальною вартістю в сервісних центрах МВС. 

У сервісних центрах МВС нагадують про справжню вартість найбільш поширених послуг, аби усунути посередництво та ошукання громадян.

В рамках реформи по всій країні відбувається відкриття нових сервісних центрів МВС, які оснащені сучасними інформаційними системами та працюють за принципом прозорого офісу.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Тут переконані, що, часто, саме відсутність необхідної інформації в державі призводила до надання неякісного сервісу та фактів поширення побутової корупції. Тепер щодня продовжують інформувати громадян щодо алгоритмів надання послуг та впроваджених сервісів.

Відео дня

Серед основних послуг сервісних центрів МВС – видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів, зберігання та замовлення індивідуальних номерних знаків та інші.

Вартість заміни посвідчення водія коштує 201 гривню, а отримання посвідчення водія вперше – 227 гривень. Відновлення втраченого свідоцтва про реєстрацію авто – від 353 до 391 гривні в залежності від країни виробництва. А перша реєстрація транспортного засобу, залежно від країни виробництва – від 481 до 519 гривень. Зверніть увагу, що уся інформація про ціни вказана станом на листопад 2017 року – вона може бути змінена, банківські послуги не враховані. Вартість адміністративної послуги без урахування податку на додану вартість та вартість бланків і номерних знаків сплачується згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 795 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання».

Довідку про несудимість можна замовити безкоштовно та онлайн.

Для уточнення актуальних цін на послуги та алгоритмів їх отримання можна звернутись за телефоном (044) 290-19-88 або написати на сторінкуГоловного сервісного центру МВС у Фейсбуці. Якщо людина стала свідком корупційних дій, слід написати на пошту [email protected] або зателефонувати на 102, чим особисто допомогти реформі та боротьбі з неправомірними діями.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up