У Чорткові побили журналіста. Правоохоронці порушили кримінальне провадження

У Чорткові побили журналіста. Правоохоронці порушили кримінальне провадження
  • Журналіста районної газети «Голос народу», прес-секретаря ФСК «Кристал» Тараса Зайця побив підприємець.
  • Про подію на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомив міський голова Чорткова Володимир Шматько. Він осуджує підприємця за вияв агресії. 

- Підприємець, який торгує велосипедами в будівлі колишнього кінотеатру «Мир» Михайло  Вонсович напав з кулаками і побив журналіста районної газети «Голос народу», прес-секретаря ФСК «Кристал» Taras Zaiats, - пише Володимир Шматько.

-Все почалось з обговорення в соцмережах питання громадських вбиралень. У коментарях я висловив свою позицію, мені у відповідь - нецензурна, я не відповідав. - розповідає Тарас Заяць, - сьогодні ж, я йшов у центрі міста з мамою. Біля магазину, де продає чоловік, якому не сподобався мій коментар. Він вибіг прямо спереду мене і вдарив мене в обличчя. Як він впізнав мене - я не знаю. Ми особисто не знайомі. Всі дії чоловіка супроводжувались нецензурною лексикою. Він зупинився лише коли моя мама стала перед ним. Я викликав поліцію.

За інформацією мера Чорткова, конфлікт стався через публічну позицію Тараса Зайця  в соціальних мережах про місце встановлення першого громадського туалету в Чорткові.

Відео дня

- Засуджую вияв агресії від цього «чоловіка» і як міський голова Чорткова, публічно прошу керівника обласного управління поліції Олександра Богомола і районного Андрія Мельника провести об’єктивне розслідування, - пише Володимир Шматько. 

Мер також наводить докази погроз журналістові у соцмережах.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, на місце конфлікту одразу прибули правоохоронці.

- У потерпілого почервоніння на лиці. За попередніми висновками, у нього зафіксовано легкі тілесні ушкодження, - йдеться в повідомленні. - Даний факт зафіксований. Особа, яка нанесла тілесні ушкодження встановлена. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за ст. 125 "Кримінального Кодексу України" -"Умисне легке тілесне ушкодження". 

Якщо підприємець Михайло Вонсович хоче висловити свою позицію щодо цього інциденту, сайт "20 хвилин" готовий опублікувати коментар. 

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Дикі перефіряни
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up