На Тернопільщині трапились 11 ДТП за участю копів. Кажуть,вони у жодній не винні

На Тернопільщині трапились 11 ДТП за участю копів. Кажуть,вони у жодній не винні
  • Щодо ДТП, яке сталось за участю патрульного авто під час затримання ймовірної банди наркоторговців, Богдан Шевчук каже, що втікача блокували, фактично підставивши патрульне авто. Наразі схема ДТП складена, рапорти написані. Водій зараз перебуває під домашнім арештом у справі наркоторговців. Його викликатимуть, аби дав покази, тоді матеріали справи направлять до суду. І вже суд визначатиме, хто винен у цій ДТП.
  • Хто і за чий кошт ремонтує биті службові авто, розповіли в управлінні патрульної поліції.

11 ДТП стались у 2019 році за участю патрульних авто. З вини патрульних – нуль, запевнив начальник управління патрульної поліції в області Богдан Шевчук.

Лише перед Новим роком, 31 грудня, були дві дорожньо-транспортні пригоди за участю патрульних авто.

– У всіх цих ДТП, які траплялись на дорогах Тернопільщини, складались адмінматеріали і направлялись до суду, - каже Богдан Шевчук. – Відбувався суд першої інстанції, ми вигравали. Якщо була апеляція – рішення було також на нашу користь.

Відео дня

В одній з цих ДТП протокол склали безпосередньо на патрульного. Але суд вирішив: він не винен у скоєнні аварії.

  • Тобто, мова йде про те, що не ми прикриваємо – навпаки, ми склали, а суд визнав його невинним, - запевнили в патрульній поліції. – Це ДТП, коли службове авто знесло огорожу біля готелю «Глобус».

На поліцейського його ж колеги склали протокол. Суд визнав копа невинним, оскільки він тоді виконував службові обов’язки. Наздоганяв п’яного водія. Це було зафіксовано на відео – його надали суду.

Детальніше про аварію читайте Вночі біля "Глобуса" поліцейські врізались в паркан. Той посипався і пошкодив кілька авто
Наступного дня, нагадаємо, водія, який тікав, знайшли. Склали на нього адмінматеріали, але відповідальності за п’янку за кермом він не поніс. Бо пройшло чимало часу і водій протверезів.

Щодо ДТП, яке сталось за участю патрульного авто під час затримання ймовірної банди наркоторговця, Богдан Шевчук каже, що втікача блокували, фактично підставивши патрульне авто. Наразі схема ДТП складена, рапорти написані. Водій зараз перебуває під домашнім арештом у справі наркоторговців. Його викликатимуть, аби дав покази, тоді матеріали справи направлять до суду. І вже суд визначатиме, хто винен у цій ДТП.

Хто і за чий кошт ремонтує биті службові авто, розповіли в управлінні патрульної поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Dima Dmetrovich

    Як далбойоби можуть бути винуваті якщо є жовта карточка
  • Сергій

    Поліцаї, що ж ви за їздуни такі, що пяний водій їздить краще ніж ви тверезі на нових машинах, ще й з маячками?
  • David Starr

    Поліцейські також люди, а з такою ЗП дякуйте, що хоч такі є.
  • 777

    Той начальник патрульної поліції ,мамі ще за цицьку неподякував який знього може бути нахрен начальник
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up