17 автомобілів за добу поліцейські вилучили у нетверезих водіїв на Тернопільщині

17 автомобілів за добу поліцейські вилучили  у нетверезих водіїв на Тернопільщині

Правоохоронці продовжують виявляти водіїв, які нехтують власною безпекою та безпекою своїх пасажирів і сідають напідпитку за кермо. За минулу добу зафіксовано 17 таких фактів.

У порушників транспортні засоби вилучили та помістили на майданчики тимчасового тримання до часу їх передачі для потреб оборони України, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Також на нетверезих кермувальників склали адмінматеріали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм доведеться сплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Загалом з початку воєнних дій співробітники поліції області спільно з патрульними вилучили 221 транспортний засіб у нетверезих водіїв.

Відео дня

Правоохоронці закликають громадян бути відповідальними та не сідати за кермо у стані сп’яніння. У разі виявлення таких фактів, автомобілі водіїв-порушників і надалі будуть вилучати та передавати на потреби Збройних Сил України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Олег Федорій

    Народ- геноцид продовжується. Не давали газу, дров, давили податками.
  • Marta Sushanska

    Не тільки автомобілі ,а й тих шо п’яні їздять зразу на передову🤬

    Антон Одобецький reply Marta Sushanska

    Marta Sushanska щоб там біди наробили? Зараз не 1941 рік і штрафбати нам не потрібні
  • Андрій Заболотний

    Ще б всі 17 автомобілів потрапили в ЗСУ.
  • Nadia Nadia

    Хіба це не перша причина, аби заборонити продавати алкоголь, під час воєнного стану? Після перемоги, нехай п'ють собі скільки влізе.

keyboard_arrow_up