3.05 проміле на Драгері: п'яний водій спричинив аварію на 15 Квітня

3.05 проміле на Драгері: п'яний водій спричинив аварію на 15 Квітня

Унаслідок ДТП одного водія швидка забрала до лікарні.

29 вересня близько 20-ї години інспектори отримали повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці 15-го Квітня.

Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Патрульні оперативно прибули на місце події, надали допомогу потерпілим та з'ясували обставини дорожньо-транспортної пригоди. За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda порушив ПДР та допустив зіткнення з автівкою Audi, внаслідок ДТП водія останнього транспортного засобу швидка забрала до лікарні.

Відео дня

На Драгері — 3,05 проміле

Спілкуючись з винуватцем ДТП, інспектори виявили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 3.05 проміле алкоголю в крові водія.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну гру для подальшого з'ясування всіх обставин ДТП та склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Долю нетверезого водія, який спричинив ДТП, вирішуватиме суд.

Постраждав 19-річний водій AUDI А6

Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, в аварії постраждав 19-річний тернополянин.

— З тілесними ушкодженнями до лікарні потрапив 19-річний тернополянин. Травми юнак отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група, — йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, в цій аварії водій автомобіля SKODA FABIA не дотримався дистанції та допустив зіткнення з AUDI А6, якою керував потерпілий.

Після надання меддопомоги тернополянина відпустили за місцем проживання. У обох кермувальників взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що патрульні виявили п'яного водія, у якого прилад зафіксував алкоголь в організмі в обсязі, який перевищив зону вимірювання приладу.

Довідка

Допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом – 0,2 проміле

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up