Андрій загинув, щойно вийшов з церкви, де похрестив братову доньку

Андрій загинув, щойно вийшов з церкви, де похрестив братову доньку
  • І рідне село, і чимало навколишніх не можу дійти до тями від страшної звістки. Щойно люди починають говорити про загиблого хлопця – зупиняють розмову через сльози і біль.
  • Щойно вийшли з церкви, Андрій сів за кермо однієї з машин і вихав за батьками. Свою дівчину пересадив до першого авто – ніби щось відчував…

Село Вимислівка і кілька навколишніх у жалобі. Люди не можуть дійти до тями від звістки – 24-річний Андрій Возний загинув у ДТП.

Ще кілька хвилин після фатального зіткнення Андрій жив. Лікарі намагались врятувати хлопця, але дорогою до лікарні його серце зупинилось.

За кілька хвилин до того він тримав до Хреста новонароджену донечку молодшого брата Віталія. Дівчинку охрестив і їхав з Козови до Вимислівки - за батьком, бабусею і дідусем, аби забрати їх на святкування.

Відео дня

Нагадаємо, Поблизу Козови ДТП. 24-річний водій помер у швидкій, травмовані мати і 4-річний син

Це була надзвичайна дитина - Бог забирає найкращих

У поліції поки не можуть наразі назвати винуватця ДТП, як і причини фатального зіткнення. Дорога на цій ділянці вузька, від удару автомобілі порозкидало. Водій Toyota Land Cruiser, який зіткнувся з ВАЗ-2110, за кермом якої був Андрій, був тверезим. Відповіді на решту питань зможуть надати результати чисельних експертиз.

32-річна Юлія та її 4-річний син Семен, зараз у лікарні. В них обох лікарі виявили черепно-мозкові травми і струс головного мозку. У малого ще й садна на личку і шиї. Вони були пасажирами позашляховика. Як нам стало відомо, цей автомобіль їхав зі Львова – там забрали родича і везли додому, до Козови. За кермом, за попередніми даними, був Юлин брат.

У селі Вимислівка, де проживав Андрій Возний, зараз готуються до похорону. В жалобі не лише родина – все село одностайне: «Бог забирає найкращих». І не можуть повірити, що Андрія більше немає…

  • Це була надзвичайна дитина – слухняна, розумна, привітна, спокійна – от спитайте любого – ніхто й слова поганого за нього не скаже, - розповіла голова Вибудівської сільради Галина Рекуляк. – Навіть його однолітки говорять, він не міг загинути, цього не могло статись з Андрієм, бо ніколи швидко не ганяв, все їздив помалу... Тільки не він.  

Жінка на кілька хвилин зупинила розмову, бо від сліз, що її душили, не могла говорити…

  • Дуже добра дитина, - трохи опанувавши себе, каже пані Галина. – Просто не вкладається в голові. І наше село, і села довкола – всі люди шоковані. Страшна біда. З вами говорю – і не можу, душить ком в горлі.

Навчався Андрій в Агротехнічному університеті в Бережанах. Був ще не одруженим.

Свято закінчилось горем…

8 вересня для родини Андрія мало бути надзвичайно радісним – саме охрестили малесеньку донечку його молодшого брата Віталія, яка народилась наприкінці серпня.  Саме Андрієві брат довірив тримати донечку до Хреста.

Родичі пригадують, як всі вийшли з церкви. Гості вирушили до бару – на святкування. Андрій однією машиною та ще група гостей іншим авто вирушили з Козови до Вимислівки. До машини Андрія сідала і його дівчина. Проте, якоїсь миті, юнак пересадив свою дівчину до першого авто. Мовляв, там, у селі, розберемось. Ніби щось відчував…

  • Знаєте, що найбільше шокує? Це те, що водій джипа, коли вийшов після зіткнення з авто і йому казали, що ти вбив людину, заявив, мовляв, – а хто мені поверне машину? Ви уявляєте це? – зателефонувавши до журналістки, розповів родич Андрія Максим (чоловік з поважної причини попросив змінити його ім’я. Справжні дані є в редакції). Зараз він ходить і розповідає всім, що Андрій був напідпитку, бо їхав з хрестин. Та він взагалі не пив. І цього дня фізично не міг ніде пити, бо щойно з церкви вийшли!

Родичі переживають, що справу можуть зам’яти. Бо, кажуть, водій іншого авто людина заможна. І робитиме все, щоб не відповідати за скоєне.

  • Є ще момент, - продовжив Максим. – Наших їхало дві машини. Одна попереду, в другій їхав Андрій. Ті, що їхали першими, бачили, що витворяє водій джипа, але якось проскочили. У нас вже тепер є інформація, що дитина сиділа на колінах у водія джипа. Чи правда це – ще дізнаватимемось. Швидкість була 130-140 км на год, в той час як Андрій їхав не швидше 50 км на год. Є інформація в нас, що водій джипа пішов на обгін, виїхав на зустрічну і врізався в авто Андрія.

Ті, хто їхали в першій машині, навіть не зрозуміли, що сталась ДТП. Коли вже були у селі, звернули увагу, що Андрія довго немає. Коли вони вже вертались, побачили багато поліції. Під’їхали – Андрій ще дихав. Але до лікарні його не довезли.

Близько 17 години 9 вересня нам стало відомо, що тіло Андрія вже привезли додому. 

Панахида відбудеться 9 вересня ввечері (годину уточнюють), похорон 10 вересня, орієнтовно на 14.00. 

Редакція щиро співчуває родині, друзям і односельцям Андрія. Вічна йому пам’ять…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Галя

    Нехай земля Андрію буде пухом🙁вічна пам'ять, нехай в мирі спочиває😕☹️😔
  • алексей

    земля йому пухом
  • Єврей

    ---
  • Ирина

    Так шкода хлопця...Хай з миром спочиває
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up