Аварія біля 18 школи: від мотоцикла уламки розлетілись по всій дорозі (ОНОВЛЕНО)

Аварія біля 18 школи: від мотоцикла уламки розлетілись по всій дорозі (ОНОВЛЕНО)
  • На просп. Бандери не розминулись легковик і мотоцикл.
  • Інформацію про потерпілих уточнюємо. На місці є поліція і швидка. 
  • Серйозна аварія біля 18 школи, що на просп. Степана Бандери – срібний легковик розбитий, від мотоциклу уламки розлетілись по всій дорозі, — в редакцію подзвонила читачка Катерина. Дівчина саме маршруткою поверталась додому з роботи. — Таке враження, що від мотоцикла залишилась груда металобрухту.

Чи є в аварії потерпілі або загиблі, жінка не знає. Проте запевнила: на місце приїхала швидка.

Тернополянин Михайло, колега якого став очевидцем ДТП, розповів «20 хвилин», що мотоцикліст із пасажиром, що обігнав автівку знайомого, згодом став учасником ДТП. За словами очевидця, після зіткнення мотоцикла з автівкою дівчина, що була пасажиркою на двоколісному, після зіткнення пролетіла близько 15 метрів. Дівчину у непритомному стані забрала карета швидкої допомоги. З хлопцем ніби все більш-менш гаразд.

Відео дня
  • ДТП з потерпілими на проспекті С. Бандери трапилася близько 20:30 год між автомобілем «Шевроле Авео» та мотоциклом «Кавасакі», — вже наступного ранку повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. — Внаслідок ДТП 27-річний мотоцикліст та 18-річна пасажирка мотоцикла отримали тілесні ушкодження, їх шпиталізували до медичного закладу. Усі деталі встановлюватиме слідство.

За попередніми даними, «Шевроле» повертав вліво, з головної дороги в напрямку Старого парку, повідомив начальник відділу комунікації поголовного управління Найполіції в області Сергій Крета.

  • Від стадіону зверху мчав мотоцикліст з пассажиркою – головною дорогою, —  удар прийшовся прямо в бік повертаючій «Шевроле», — каже Сергій Крета. — Внаслідок удару численні травми отримали водій та пасажирка двоколісного. А також пасажир легківки, що сидів поруч з водієм. 
    Наразі слідчі вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. 
    У швидкій повідомили про двох травмованих у ДТП людей, яких госпіталізували. Йдеться про водія та пасажирку двоколісного.
    — 27-річний чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом правої стегнової кістки та забій передпліччя, — повідомив МихайдоДжус, генеральний директор Центру екстренної медичної допомоги Тернопільщини. — 18-річна пасажирка мотоцикла отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом правої стегнової кістки та забійні рани лівого передпліччя. Обох потерпілих, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (69)
  • Volodymyr Sheybsak

    Мотоциклетніки найнебезпечніші порушники всіх правил.

    Mykola Baran reply Volodymyr Sheybsak

    Volodymyr Sheybsak тобі хто так збрехав?Чи в тебе є досвід водіння мотоциклом???
  • Іван Кульчицький

    на наших вулицях ще мотоциклів не хватає.

    Читач81 reply Іван Кульчицький

    А відколи мотоцикли мають бути десь заборонені?
  • Сергій Кардо

    Що можу сказати про мотоцикліста далюайоб кончений вот і всьо що тут ще можна казати дибіла кусок на своє житя похуй то щей гімнярку посадив дибіл їбанутий

    Читач81 reply Сергій Кардо

    Мені здається «далюайоб кончений» тут ви, якщо пишеш коментарі не знаючи ні людей, ні ситуації. До вашого відома - провина повністю за водієм «Шевроле», і мотоцикліст рухався зі швидкістю 50км/год , тому ваші слова чітко говорять тільки про вас, як про «людину»
  • David Starr

    Хрусь...

keyboard_arrow_up